Beyler lütfen yardım edin

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GaaktuG

Yasaklanmış
Beyler youtube'da izleniyorum ama reklamlar gözükmediği icin 1kurus kazanamıyorum ve izlenmede 1.sırada ABD var yani yabancı icerik yayınlıyorum

beyler kusura bakmayın ilk kez resim yükledim biraz kötü cıkmıs

Yabancı içerik yüklüyorsun totalde 16k izlenim ve 1 reklama tıklama bu işten bende birşey anlamadım bakalım anlayan birisi çıkınca ne diyecek takipteyim.

adsense en basta baskayken onu değiştirince videolarda reklamlar gozukmuyor.Bu hr zaman olmuyor ama bende oldu baya bı.Boyle bısey olabılırmı

adsense en basta baskayken onu değiştirince videolarda reklamlar gozukmuyor.Bu hr zaman olmuyor ama bende oldu baya bı.Boyle bısey olabılırmı

adsense en başta başkayken onu değiştriince reklamlar çıkmıyor
bu cümleden bişey anlamadım
açıklığa kavuştururmusun

çok garip bir durum yabancı içerik yayınlıyorsun ve bu izlenmeyle tıklama alamıyorusun.

hesabından bir sorun var sanırım tabi tahmin ederek cevaplıyorum tam olarak nedenini ancak sen bulabilirsin.

izlemelerinin nereden geldiğine bak bence reklam çıkmayan bi yerden izleme alıyosun bence

Başlığı görünce ciddi (sağlık problemi gibi) bir problem var zannettim.:) arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış zaten.Ama herşeyi doğru yaptığınıza inanıyorsanız izlenimlerinizi paraya dönüştürmenin alternatif yollarını deneyebilirsiniz.Satış ortaklığı,trafik gibi ...

Ben bugune kadar bu tur sorunla bana gelen 50 den fazla kisiye yardim ettim.Genelde bu tur sorunu olanlarin bilgisayarlarina girip inceledigimde,yada hesaplarina girip baktigimda adsense baglantilarinin hep hatali yanlis oldugunu gordum.Izlenim alipda adsenseye yansimamasi imkansiz.Youtube kanalinizdaki adsense baglantinizi iyi yaptiginiza orda ETKIN yazdigina eminmisiniz.

muslera06 bey adsenseyi de doğru bağladıgımı düsünüyorum ve benim aklıma baska hic birsey gelmiyor rica etsem birde hesabıma siz bakabilirmisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri