Beynimizin Tamamını Kullanmamız Mümkünmü?

Yuri Boyka

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar, Beynimizin tamamını kullanmamız mümkünmü?

Ben bayadır düşünüyorum, şöyle sağlam patlama yapabilecek bir fikir nasıl bulurum diye, ama yok yok yok, aklıma bişey gelmiyor.

Sonra düşünüyorum, eğer beynimizin tamamını kullanabilseydik aklımıza dehşet fikirler gelebilirdi,

Şöyle diyorum, acaba keşke Limitless filmindeki haplar gerçek olsaydı da bu sayede beynimizin tamamını kullanabilseydik.

Örneğin After effekt, Photoshop vs gibi aklınıza hangi program geliyosa, kısa süre içinde o programın profesyoneli olabilirdik,
Yada Borsa, Forex gibi şeylerden süper paralar kaldırabilirdik(limitless filmindeki gibi)
Eğer beynimizin tamamını kullanabilseydik çok zeki olurduk ve paritelerin ne yöne doğru ilerleyeceğini önceden tahmin ederdik.

Yine 2014 te Lucy filmindeki başrol oyuncusu, miğdesine yerleştirilen bişey sayesinde Beynin tamamını kullanmıştı

Bu gibi örnekler çoğaltılabilir,

Örnek video;
https://www.youtube.com/watch?v=Tz8JchijEcI

Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin
(konu geyik amaçlı açılmıştır)

Herkes beyninin tamamını kullanırsa bu sefer hayat daha zor olur
Herkes her programı öğrenir bir değeri kalmaz
Herkes borsa forex uzmanı olur yine sana bir şey kalmaz

Bazıları bu hâlini bile kullanmıyorken tamamı kullanıma hiç açılmamalı. :)

%100 ama neye göre ? %100 demek tamamen demek. Yani bu ölçülebilir mi ? Daha önce %100 kullanmış birini incelese bilim adamları neyse onu baz alabilir ama daha önce kullananda yok ki.

hocam sen beyninin taamamını kullanacak bi durum olsa herkez kullanır yani herkez eşit olur yaniş herkez senin yaptığuınıı ve senden daha faazla şeyler yapmış olurdu :) bak Allah'ım ne güzel yaratmış.. bırak ne yapacan %100 ü.. elalem daha %10 unu kullanamazken

bu arada allah herkeze belirli bir irade sahibi yapmış yani bu konular derin araştırsan dini yönden anlarsın.

Herkes beyninin tamamını kullanırsa bu sefer hayat daha zor olur
Herkes her programı öğrenir bir değeri kalmaz
Herkes borsa forex uzmanı olur yine sana bir şey kalmaz

Tamam da bu defa yine bir şey değişmezdi ki , yani sen bulabiliyorsan bu ilacı hapı başkalarıda bulur onlarda forex e falan girer.

hocam sen beyninin taamamını kullanacak bi durum olsa herkez kullanır yani herkez eşit olur yaniş herkez senin yaptığuınıı ve senden daha faazla şeyler yapmış olurdu :) bak Allah'ım ne güzel yaratmış.. bırak ne yapacan %100 ü.. elalem daha %10 unu kullanamazken

bu arada allah herkeze belirli bir irade sahibi yapmış yani bu konular derin araştırsan dini yönden anlarsın.

Şimdi herkesin beyni farklı olduğu için, herkes yine farklı şeyler öğrenirdi
atıyorum birinin beyni Kick Boks'a yatkındır, diğerinin Kung fu ya

Şimdi herkesin beyni farklı olduğu için, herkes yine farklı şeyler öğrenirdi
atıyorum birinin beyni Kick Boks'a yatkındır, diğerinin Kung fu ya

Forumda bu kadar farklı beyin varken herkes youtube dan para kazanmaya çalışıyor ama :) Bulduğu , yürüdüğü yollar farklı olabilir ama herkes ona uğraşıyor.

Lucy filmini izlemeyen yoktur. Kadın sonunda flash belleğe dönüştü :)
Flash bellek olarak yaşamak istemezdim :D

lucy filmini geç o abartı, fantezi. asıl gerçek olan limitless filmi.

kimyasal ilaçlarla zihinsel ve beyinsel performans en az 2 kat artabiliyor. limitless filmin de bu konu incelenmeşti. esasında limitless filminde adı geçen kimyasal ilaç usa ve japonya dışında uyuşturucu kapsamına girdiği için forum da yazamıyorum. hatta şu kadarını söyleyeyim usa ve japonya'nın akademik başarısının sırrı bu kimyasal ilaçlardır çünkü hem kolej hem üniversite öğrencilerinin yarısı limitless filiminin gerçek dünya da karşılığı olan kimyasal ilacı kullanmaktadır.

bizim burada ki bebeler dört işlemi bile yapamazken adamın ergenleri bir gecede kuantum fiziğini bitiriyor. böyle ağır bir dersi nasıl anlıyor ? çalışarak diyeceksin.. he yavrum he oturup saatlerce kuantum fiziği çalışacak dikkati nereden kazanıyor bir düşünün bakalım....

Son düzenleme:
Bence California ekibi de o ilacı kullanıyor olabilir [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] ,ne dersin?

lucy filmini geç o abartı, fantezi. asıl gerçek olan limitless filmi.

kimyasal ilaçlarla zihinsel ve beyinsel performans en az 2 kat artabiliyor. limitless filmin de bu konu incelenmeşti. esasında limitless filminde adı geçen kimyasal ilaç usa ve japonya dışında uyuşturucu kapsamına girdiği için forum da yazamıyorum. hatta şu kadarını söyleyeyim usa ve japonya'nın akademik başarısının sırrı bu kimyasal ilaçlardır çünkü hem kolej hem üniversite öğrencilerinin yarısı limitless filiminin gerçek dünya da karşılığı olan kimyasal ilacı kullanmaktadır.

bizim burada ki bebeler dört işlemi bile yapamazken adamın ergenleri bir gecede kuantum fiziğini bitiriyor. böyle ağır bir dersi nasıl anlıyor ? çalışarak diyeceksin.. he yavrum he oturup saatlerce kuantum fiziği çalışacak dikkati nereden kazanıyor bir düşünün bakalım....

hocam özelden ismini yazarmısınız öyle birşey varsa alalım :D

admin lucy filmini geç ya o fantezi asıl olay limitless filmi.. o filmin gerçek hayatta karşılığı olan bir kimyasal uyarıcıyı anlatıyor. dünya da narkotik kapsamına girdiği için gerçek ismi yerine "nzt" demişler.

saç rengini felan değiştirebilirmişiz saçma sapan şeyler

Konuyla alakalımı bilmiyorum ama. Osmanlı hatta daha önceki zamanlarda bazı meşhur, ismi tanındık Alimler vardır. Farabi, Gazali, İbn-i Sina v.s

Hergün onlarca sayfa yazı yazıp, yüzlerce sayfa okuyan kişiler bunlar.

Hatta alimlerden birinin şöyle söylediği rivayet ediliyor. ''Hayatımda sadece 2 gün yazmadım biri annemin cenazesinde, diğeri ise evlendiğim gün demiştir.''

İlim irfan sahbi olmanın yolu okumak, araştırmak ve yazmaktan geçiyor. Tabi bunlar biriktikçe zekada gelişiyor. Beyin dediğimiz zeka doluyor, dolmaya devam ediyor.
Gerisi teferruat.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri