Merhaba,
E-Mail ve kanal bilgilerinizi ÖM ile tarafıma iletir misiniz? Kontrol edelim![]()
skype den bildidirdim izzettin'e.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,
E-Mail ve kanal bilgilerinizi ÖM ile tarafıma iletir misiniz? Kontrol edelim![]()
skype den bildidirdim izzettin'e.
Kontrol edebilmem için tarafıma iletmeniz gerekiyor. ÖM ile email adresini iletmeniz yeterlidir. İzzettin Bey'in Skype hesabına erişimim bulunmuyor.
120bin abone kanalım var 58mn izlenme 2.5 yıllık kanal bana katkınız ne olur ve kesinti ne kadar olacak
Firmanızın adına kanalımın mail adresine bir mail gelmiş . Eğitim kanalı, özgün kanalıma.
compilation yapıyorsan skype adresini belirtirsen güzel fikrim var ortak yapabiliriz.Para kazanma aktif kanalı yanlışlıkla 4 aşamalı yaptım. video içerik compilation
1. Yüzde kaç kesinti yapıyorsunuz.
2.Ayın kaçında ödeme yapıyorsunuz.
compilation yapıyorsan skype adresini belirtirsen güzel fikrim var ortak yapabiliriz.
:d:d:d:d:d
hocam 50k kanalıma onay tiki almak istiyorum alabilirmisin? partnere bağlamadan ücret karşılığı yapıyormusun? yada bağlasak kesin alırmısın?
Beni lütfen ağınızdan ayırın. Aksi taktirde yasal yollara başvuracağını. Kullanıcı ismim magma017
Küçük resim, Kanal banner tasarım, etiket düzenlemeleri, başlık düzenlemeleri, çekiliş, WhatsApp ve mail desteği sağlayabiliriz. Tarafınıza %85 ödeme yapılır
Detaylı bilgi için tarafınıza ÖM ile dönüş yaptım![]()
Tarafımıza herhangi bir mail veya mesaj gönderdiniz mi? Yasal yollara başvurmadan önce bu gibi kanıtlarınız olması gerekiyor çünküİletişime geçmeden bu tarz saçma ve sert yorumlar yazmanız bir garip
Tarafımıza 0850 532 7580 WhatsApp Destek Hattı üzerinden kanal linkinizi gönderin bağlantı sonlandırma işleminizi gönderelim. Bu şekilde yorumlar ile haklı değil haksız olursunuz dikkat edin
![]()
Öncelikle tarafınıza kim bilir kaç kere mail attım. Hepsi de duruyor. Site üzerinden destek talebi de açtım. Kimse geri dönüş yapmıyor. Hesabımı çıkarmışsınız bu arada. Bunun için teşekkür ederim. Ancak kazandığım 13-14 sterlinin ödemesini hiç alamadım. Artık ne kadarını ödeme yapacaksanız sözleşmenize göre ödemenizi bekliyorum. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
Hocam bu ay ayın 5 inde sabah askerim .. erken yatar mı ödemeler ? bi arkadas yazdan beri ödeme alamıyorum demis ben1 yıldır tak tak alıyorum![]()
Ödemeler ne zaman baslayacak? [MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.