göl kenarı partneri lazım bize de .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adam içerikleri çalmasın : ) neyse siz deneyin tutarsa ben de başlarım
senin bir ara skype da yaziyordu beyond network ceosu diye acik olarak yazsaydin verdigin site muhtemelen sana ait ana firma ile konusmustun ayarladin demekki ama böyle iste kimin bilmiyorum size buldum ayaklari hoş olmamis forumdakiler yemez
Bak oradaki voo dan yola çıkıp aslını buldum güzel gibi webmoney ödemeside varmış
Bak oradaki voo dan yola çıkıp aslını buldum güzel gibi webmoney ödemeside varmışama 300 bin izlenimmi diyor bunlar şaşırmış olmalılar
JOIN VOO | VOO
Ve sitenin altında kedoo iricom vb şeyler yazıyor quizlede bağlantıları varmı acep ingilizcesi olanlar sorsun![]()
ooooooo seviye yerlerde. Adam ceo yum diyor bir öfkeyle siteyi bakıma aldım diyor. Bende yararlı bir şey olacak sandım. Yaş kaç merak ettim. Böyle çocukça şeyler yapanlar bu kadar insanı bu kadar parayı kaldıramaz. Altında ezilir. Başkası kazanacağına hiç kimse kazanmasın dursun kanallarım böyle![]()
o web sitesi bizim eski web sitemizvoo network iricomun hubu iricomda quiz gibi kedooya bağlı kanal alımı kapalı diye biliyorum dileyen yine deneyebilir
---------- Spam Engelliyici 19:27 ---------- Önceki Mesaj 19:23 ----------
Hocam ben forumu görüp bir konu açıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum gelip taşlıyorlar ben burda konuda açık açık yazdım. konuda birinemi sataşmışım ne varsa yazmışım kimseye zorla gel başvuru yap dememişim. ama forumdaki arkadaşlarımız sağolsun yok içerikleri çalıcak yok bilmem ney. benimle beraber bendeki partnerlerde çalışan forumda üye olan arkadaşlar var onlar gibi bir kuru teşekkür yada hocam bir iki kanal attı test edelim demiyorsunuzda kötülüyorsunuz başvuracaksan başvurursun sorularını sorarsın ama gelip iğneliyici laflar yazarsan karşındakide insan. neyse uzatmaya gerek yok. bu arada yaşım 22
e hocam sende açmışsın tamam konunuda. İnsanlar 20 30 40 belki 100 bin tl ödeme alma umuduyla kanallarını bağlayacaklar. Soru sorma hakları var. Cevap vermek zorunda değilsin ama insanlar sorar yani. Sonuçta kanallarını bağlayıp 2 ay ödemenin geleceği günü bekleyecekler. Kolay değil yani. Sen olsan sende sorarsın. Sormaz mısın?
Ne oldu başvuru bitti mi?o web sitesi bizim eski web sitemizvoo network iricomun hubu iricomda quiz gibi kedooya bağlı kanal alımı kapalı diye biliyorum dileyen yine deneyebilir
---------- Spam Engelliyici 19:27 ---------- Önceki Mesaj 19:23 ----------
Hocam ben forumu görüp bir konu açıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum gelip taşlıyorlar ben burda konuda açık açık yazdım. konuda birinemi sataşmışım ne varsa yazmışım kimseye zorla gel başvuru yap dememişim. ama forumdaki arkadaşlarımız sağolsun yok içerikleri çalıcak yok bilmem ney. benimle beraber bendeki partnerlerde çalışan forumda üye olan arkadaşlar var onlar gibi bir kuru teşekkür yada hocam bir iki kanal attı test edelim demiyorsunuzda kötülüyorsunuz başvuracaksan başvurursun sorularını sorarsın ama gelip iğneliyici laflar yazarsan karşındakide insan. neyse uzatmaya gerek yok. bu arada yaşım 22
Ne oldu başvuru bitti mi?
Arkadaşlar günlerdir millet partner partner diye forumda konu açıyordu arkadaş kalkmış kendisinin - bir başkasının veya kiminse kimin paylaşmış bu kadar nankörlük etmeyin millet mn ye bile razıydı şimdi taşlayan taşlayana
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.