mail atacaksan 20 k izlenime çıkartın diye mail atarım.çöplüğe döndürmenin manası yok.
at beş kuruş kazanamazsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mail atacaksan 20 k izlenime çıkartın diye mail atarım.çöplüğe döndürmenin manası yok.
öyle düşünmeyin hocam. Partner hub um var benim de görmüşsünüzdür. Gerçekten marka olmak ve uzun süreli kazanmak istiyor adamlar.kesinlikle katılıyorum. büyük partnerler ödemiyorsa bunlar hiç ödemezler.
Hocam özgün sürekli kazanç ve düzenli bir iş demek aslında. İnsanlar bunu istemiyor çalışırken diken üzerinde oluyorsunuz çünküBüyük partner olsam büyük özgün kanallarımı riske edip de spam almazdım küçük partnerin spam alması daha mantıklı geliyor bana riske edecek ne kadar özgün kanala sahip olabilirlerki
Aynı şekilde hayırlı olsun [MENTION=13317]mavera[/MENTION] hocampartnere şüpheyle bakanlar olabilir de saçma sapan neden yazılıyor kimse zorla sizi partnere sokmuyor? elinizde boş boş izleneceğine şansınızı deneyin. 1 kanal bağlayın madem şüphelisiniz, ama yok armut piş ağzıma düş olmalıhayırlı olsun hocam [MENTION=13317]mavera[/MENTION]
at beş kuruş kazanamazsın
aylık kazancım senin yıllığınında üzerinde olduğundan dert değil
Aferim ne büyük iş başarmışsın ya![]()
sağol tatlım.derdin yoksa benimle münakaşaya girme.
Derdim lanet olası ergenler![]()
Derdim lanet olası ergenler![]()
Hayırlı olsun diyecektik herkes birbirini öpüyor![]()
15 - 16 yaşında ki ergenler mantar gibi türedi forum da.. kendilerini bir şey sanıyorlar ama hiç bir halt bildikleri yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.