Beyond Network

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kocaya kaçmamıştı ayrıca bir sapkın cemaatin ağına düşmüştü bizde kurtarak diye ortalığı ayağa kaldırdık :D savcılıkta konu.... bu arada izzete yeni network hayırlı olsun. hala inanamıyom. eğer ödeme yapılırsa kendisinden özür dileyeceğim.

Kimin multisi acaba 4 ay once uye olan bi adam 1 yil onceki konudan bahsediyor eline saglik :D @Incubus

Son düzenleme:
Umarım bundan ekmek çıkarda rahatlarız biraz, Şimdi bir adsense daha spama düştü. Yoksa umutlar iyice tükeniyor

Hayırlı olsun hocam. Siteyi yaptırırken beni bir hayli sıkıştırdınız hemen olsun diye ama geç aktif etmişsiniz :). Site sahipleri ile bir kaç kez ticarette bulunduk ödeme alırken, ticaret boyunca diğer konular da da herhangi bir sorun yaşamadım.

Merhaba Arkadaşlar elimde spam kanal alan partner var. yeni yeni başladık forumdan bazı arkadaşlarımız bizimle çalışmaya başladılar sizleride bekliyorum.

Partner: DigitalMinds
Şartlar; 10k izlenme 25 abone
Davetiye manuel gönderiliyor en geç 48 saat içinde gönderiliyor.
Kesinti: %30
Ödeme günü: Ocak ayının kazancı Mart ayının 5 ile 10 arası ödenir.
Dashboard şuan yok
ödeme yöntemi: Sadece Paypal var

Kapanan kanallar google ödediği sürece ödenir denildi şuan ödeme kanıtı yok bende yeni çalışmaya başladım bu partnerle.

Arkadaşlar ödeme kanıtım yok denemek isteyenler buyursun gelsin. Daha önce benle farklı networklerle çalışmış ve kuruşuna kadar ödeme almış arkadaşlar mevcut hala onlarla çalışıyoruz. bu yeni partner denemek isteyen buyursun gelsin :)

Birden fazla kanal ile başvuru yapıcak arkadaşlar lütfen tek tek değil Additional Channels bölümene geri kalan kanal linklerini yazsın

Başvuru Linki;
Apply For Partnership | Beyond Network

Support Destek: [email protected]
Mail atarken lütfen hangi partnerde olduğunuzu belirtin.

Skype Desteği Kesinlikle Yoktur !
Forumdan Aynı şekilde mesaj atmazsanız sevinirim.

davetiyeyi hemen yolluyor musunuz hocam

ya senin beynin yokmu arkadaşım.bana gelip gelip laf sokarcasına başkasını alıntılayıp iş yapma.git kocaya kaçan nişanlının peşinde gözyaşı dök.ama bana bulaşma.
Sana cok pis sovesim var adım belli fotoğrafım belli beni bi faceden falan eklesene be hadi. Bazen insanların katil olası düşüncelerini ortaya cıkartıyosunuz zevk ala ala stres atası geliyor insanın. Edit : beni de gelip banlamayın damarıma çok pis bastı :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her şey güzel hoşta nicin 2 ayda bir ödeme oluyor bunu anlamış değilim.

şimdi google'un MCN politikası açık 90 günde 1000 kapanma olayı olmasın basarım cezayı diyor. zaten bu korkuyla partnerler devamlı kanal atıyor. şimdi bir partner çıkıp ben spam alıyorum diyorsa nasıl bir tepki vereceğini deneyip görmek lazım. ben sadece bu değil diğer partnerler konusun da google politikasını esnetmeden halka açık bir spam olayından pek umutlu değilim.konu içinde tepki veren arkadaşlar diğer partnerler spam kanal kabul etmezken neden bu kabul ediyor diye tepki veriyor @fatihbaz ın söylediği gibi her şeyi konuşmak gerek. ben şu aşamada youtube ara verdim eski sektörüme yöneldim.

ben arkadaşın mahçup olmasını istemem inşallah söylediği gibi olur her şey biz lafımızı geri alırız.

şimdi google'un MCN politikası açık 90 günde 1000 kapanma olayı olmasın basarım cezayı diyor. zaten bu korkuyla partnerler devamlı kanal atıyor. şimdi bir partner çıkıp ben spam alıyorum diyorsa nasıl bir tepki vereceğini deneyip görmek lazım. ben sadece bu değil diğer partnerler konusun da google politikasını esnetmeden halka açık bir spam olayından pek umutlu değilim.konu içinde tepki veren arkadaşlar diğer partnerler spam kanal kabul etmezken neden bu kabul ediyor diye tepki veriyor @fatihbaz ın söylediği gibi her şeyi konuşmak gerek. ben şu aşamada youtube ara verdim eski sektörüme yöneldim.

ben arkadaşın mahçup olmasını istemem inşallah söylediği gibi olur her şey biz lafımızı geri alırız.

youtube bizim işimiz. sen eski mesleğine bak hocam gerisini düşünme biz youtuberler hallederiz ;)

1000 kanal kapanma kotasi diye birsey yok, oyle mi? :)

Insallah oderler ama iki gun sonra kanallari atip odeme yapmazlarsa gelip burada aglamasin kimse.

Her spam aliyoruz diyen altbayi arkadasi uyardigim gibi sizi de uyarayim. Piyasada bu sekilde konusup, milletin kazancina goz diken birkac partner var. Suslu puslu laflara kanmayin sakin. Eger gercekten odeyecegim diyorsa, partner sirketinin merkezi Yunanistan gidip adamlari ofisinde ziyaret edin..

Piyasada bazı partnerler var %100 özgün aldıklarını iddaa ederler, ve kapanan kanalların parasını ödeyeceğiz derler. :) sizce burda bir tezat durum yokmu ?

Hem özgün olacak, hemde kapananı ödeyecek. Özgün kanal niye kapansın?
Bu partnerin alım şartlarında binlerce abone ve izlenim isteği yazar. Birde bakmısın 100 aboneli 10k hitli kanalı alıyor :)

Herşeyi sorgulamamak gerekir. Partnerler islerini bilirler, kendi çıkarları için herşeyi yaparlar. Kendi çıkarları içinde bizler gerekliyiz onlara :)
Biz görevimizı yapalım gelirse gelir demekten başka caremizmi var ?

söylediğim gibi inşallah siz haklı çıkarsınız hocam... ben kazanmanızı ve haklı çıkmanızı çok isterim. buradan partnerler konusunda yanıldım derim özür de dilerim, yeter ki siz haklı çıkın ve ihtiyacı olan ev geçindiren arkadaşların başı yere eğilmesin.

Piyasada bazı partnerler var %100 özgün aldıklarını iddaa ederler, ve kapanan kanalların parasını ödeyeceğiz derler. :) sizce burda bir tezat durum yokmu ?

Hem özgün olacak, hemde kapananı ödeyecek. Özgün kanal niye kapansın?
Bu partnerin alım şartlarında binlerce abone ve izlenim isteği yazar. Birde bakmısın 100 aboneli 10k hitli kanalı alıyor :)

Herşeyi sorgulamamak gerekir. Partnerler islerini bilirler, kendi çıkarları için herşeyi yaparlar. Kendi çıkarları içinde bizler gerekliyiz onlara :)
Biz görevimizı yapalım gelirse gelir demekten başka caremizmi var ?

1000 kanal kapanma kotasi diye birsey yok, oyle mi? :)

Insallah oderler ama iki gun sonra kanallari atip odeme yapmazlarsa gelip burada aglamasin kimse.

Her spam aliyoruz diyen altbayi arkadasi uyardigim gibi sizi de uyarayim. Piyasada bu sekilde konusup, milletin kazancina goz diken birkac partner var. Suslu puslu laflara kanmayin sakin. Eger gercekten odeyecegim diyorsa, partner sirketinin merkezi Yunanistan gidip adamlari ofisinde ziyaret edin..

Çok haklısınız ben kimseye garanti vermiyorum denemek isteyen buyursun gelsin deneyelim olursa yolumuza bakarız olmazsa zaten yapıcak birşey yok. birde hatırlarsınız belki 1k kotası geldiğinde sizin bir postunuz vardı bundan kaçmanın bir yolu var demiştiniz belki onu bulmuşlardır hocam :rolleyes: ayrıca mademki böyle diyorsunuz birbirmizi kandırmanın bir alemi yok hala farklı partnerlerde spam yapan arkadaşlar var. onlarda neden sorun çıkarmıyor kuruşuna kadar ödüyo ? mademki böyle diyorsunuz siz mcn yetkilisisiniz bu adamlar bundan nasıl kaçar buyrun gelin anlatın sizinle beraber adamlarla masaya oturup görüşelim. Sorun Değil ÇÖZÜM üretelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri