Beyond Network

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün çok sayıda kanallar başvurdum davet gelmedi,kabul edilmedimi yoksa sıra mı gelmemiştir?

hocam sıra gelmedi malesef çoğu arkadaş şartları karşılamamasına rağmen başvuru göndermiş onları ayıklamak baya zaman aldı o yüzden sıra gelmemiştir. birde hafta sonu çalışmakdıkları için pazartesi gelir tüm davetiyeler

hocam sıra gelmedi malesef çoğu arkadaş şartları karşılamamasına rağmen başvuru göndermiş onları ayıklamak baya zaman aldı o yüzden sıra gelmemiştir. birde hafta sonu çalışmakdıkları için pazartesi gelir tüm davetiyeler

Başvuru sayfasında isim, adres vs.. bilgileri herhangi bir isim adres olabilirmi yoksa gerçek mi olacak? biraz açıklarsanız memnun olurum..
teşekkür ederim

hocam daha önceden sizi 3cx e forumu şikayet etmiştiniz ordan biliyorum.Umarım güzel bir partner olur bizler için hayırlı işler

hocam daha önceden sizi 3cx e forumu şikayet etmiştiniz ordan biliyorum.Umarım güzel bir partner olur bizler için hayırlı işler

bunun konumuzla ne alakası var. o konuda aklandım yoksa şuan banlı olurdum ? lütfen konuyu dağıtmayın partner ile ilgili sorunuz var ise sorunuz elimden geldiğince cevaplıyayım. teşekkürler

hocam diyelim 10 kanal başvurduk aynı anda Additional Channels bölümünden davetiye geldi.
başvurduğumuz anda verdiğimiz paypal adresi 10 kanal için aynı mı olacak.
Yarın birgün bir şey oldu paypal adresini değiştirmek gerekiyor ne yapacağız. Teşekkürler.

hocam diyelim 10 kanal başvurduk aynı anda Additional Channels bölümünden davetiye geldi.
başvurduğumuz anda verdiğimiz paypal adresi 10 kanal için aynı mı olacak.
Yarın birgün bir şey oldu paypal adresini değiştirmek gerekiyor ne yapacağız. Teşekkürler.

Destek mailine yazıcaksınız bizde pp adresinizi yenisi ile güncelleyeceğiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 gün önce 2 kanalla başvurdum hala davetiye gelmedi hocam kanallar 50 bin oldu izlenim.

Geçen seneden beri hala davetiye gelmedi, ne güzel kendime saklamıştım bu partneri ne diye ifşa ettin ki [MENTION=13317]mavera[/MENTION]

Bu arada hayırlı olsun.

arkadaşım herkes konuya bakarakmı başvuru da bulunuyor ??? ne kadar ön yargılı ahmak insanlarsınız siz ya...Partneri tanımam etmem niye kötüleyeyim ya da bugüne kadar hangi mesjaımda kimi kötülemişim.? saçma salak konuşmakta üstünüze yok.

Arkadaşım konuyu açmadan 1 2 hafta kadar önce [MENTION=15171]Katip[/MENTION] ve [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] kanal bağlıyordu. onlardan başka bağlayan kimse yoktu çünkü kimse bilmiyordu sen nasıl bağladın benim dashboardıma senin başvuruların nasıl düşmed nasıl gözükmüyor başvurun ? şimdi benmi saçmalıyorum senmi ?

Hocam boyle bir kanalla başvuru yapsam kabul olurmu

17 abone • 9.465 görüntüleme
Katıldığı tarih: 25 Eyl 2015

hem sorgusuz sualsiz partner arıyorsunuz hem de 2 gün bekleyemiyorsunuz.
bu arada ne kadar da klavye delikanlılığına meraklısınız.
sokakta bu şekilde konuşmayın başınıza ne gelir bilinmez :D [MENTION=13317]mavera[/MENTION] kurallara yazmışsın açık açık her şeyi ama bu şekilde soruları kesmek için sık sık kendine göre kuralları güncelle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri