Beyond Network

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=13317]mavera[/MENTION] hocam partner kapananları ödüyormuydu yüksek gelirli bir kanalım var ödemiyorsa gizliye alacam videoları :)

webmoney gelmesi bencede güzel olur. Paypalla olmayacak bu işler artık..

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] hocam partner kapananları ödüyormuydu yüksek gelirli bir kanalım var ödemiyorsa gizliye alacam videoları :)

ödüyor hocam problem yok. şuan kapanan kanalı olup ödemesini almadığını düşünen varsa pm den ulaşsın yardımcı olalım. googlen ödediği sürece ödenir sıkıntı yok hocam şuan için. raporlara baktım kapanan kanallar tamamı ödendi.

ödüyor hocam problem yok. şuan kapanan kanalı olup ödemesini almadığını düşünen varsa pm den ulaşsın yardımcı olalım. googlen ödediği sürece ödenir sıkıntı yok hocam şuan için. raporlara baktım kapanan kanallar tamamı ödendi.

Saolasın hocam süpersiniz yıllarca çalışırız inş. birlikte ;)

Kafama bir soru takıldı. [MENTION=12133]hidan[/MENTION] da emin olsun da vereceğin cevaptan sonra ..

22 ekim de Networku tanıtmışsın. Sen 1 ekim de partnerle tanışmış ol. Partnerin ekim ödemesi normalde 5 ile 10 aralık arasınnda yapılması gerekiyor. Sen nasıl baktın kapanan kanala ödeme yaptığını?

Şimdi tekrar baktım ödemeler başlamış. Forum dan tanıdık kimse var mı kapanan kanala ödeme alan senin tanıdığın? hatta sorayım

Arkadaşlar bu kanalda kapalı kanalına ödeme alan var mı?

4 kanalımdan birine davetiye gelmedi yardımcı olursanız sevinirim

küçük bi problem vardı gecikmeli de olsa aldım ödemeyi sıkıntı yok :)

Kapanan kanalların ekim dönemi içinde biriken mi ödendi içindeki tüm para mı ?

Kafama bir soru takıldı. [MENTION=12133]hidan[/MENTION] da emin olsun da vereceğin cevaptan sonra ..

22 ekim de Networku tanıtmışsın. Sen 1 ekim de partnerle tanışmış ol. Partnerin ekim ödemesi normalde 5 ile 10 aralık arasınnda yapılması gerekiyor. Sen nasıl baktın kapanan kanala ödeme yaptığını?

Şimdi tekrar baktım ödemeler başlamış. Forum dan tanıdık kimse var mı kapanan kanala ödeme alan senin tanıdığın? hatta sorayım

Arkadaşlar bu kanalda kapalı kanalına ödeme alan var mı?

Biz partner tanıştıktan hemen sonra alımlara başlamadık uzun süren görüşmelerimiz toplantılarımız oldu. başlangıç olarak forumdan 2 arkadaş ile başladık biri katip hocam diğeri cybertr hocamdır. ikiside ödemelerini sorunsuz aldı. kapanan kanal muhabbetine gelicek olursak. google nasıl mcn ye raporları yollar mcn de bana bağlı olan kanalların raporunu direk bana atar bende bunları incelerim ödemelerde bir problem olmuşsa finans departmanı ile irtibata geçer sorunu çözmek için uğraşırız. Ödemeler normalde 5ile 10 arası evet doğru ama süpriz oldu erken yaptılar bu bana sorarsanız iyi birşey. ödeme yapıldıktan 12 saat sonrada raporlar geldi bana. en çok kazandıran kanalda kapanmış bu kanalda forumdan bir arkadaşımızın ve kendisini tanıyorum dilerse alıntılayıp kanalın kendisinin olduğunu söyleyebilir problem yok bu konuda. ve kanalın ödemesi yapılmış ayrıca geri raporda bulunan kanallardan kapananlarda var. dediğim gibi ödemede bir yanlışlık olduğunu düşünen varsa buyursun gelsin çözeriz.

Rapordan bir kare atayım daha iyi anlarsınız beni hocam.

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:54 ----------

Kapanan kanalların ekim dönemi içinde biriken mi ödendi içindeki tüm para mı ?

ekimde girmiş ve daha sonra kapanan kanalınızın linkini atarsanız rapordan hemen bakıp bilgilendireyim sizi.

kasım içinde kapananların ödemesinin yapıldığını sanmıyorum çünkü kasım ayında kapanan kanalım oldu ama dün gelen miktar ancak ekimin son günlerinin kazancı olabilecek miktardaydı. bunun dışında [MENTION=13317]mavera[/MENTION] hocam şimdi bir kanal kapandı içinde 3 hane olduğunu tahmin ediyorum ama net değilim bunu öğrenme şansımız var mı?

kasım içinde kapananların ödemesinin yapıldığını sanmıyorum çünkü kasım ayında kapanan kanalım oldu ama dün gelen miktar ancak ekimin son günlerinin kazancı olabilecek miktardaydı. bunun dışında [MENTION=13317]mavera[/MENTION] hocam şimdi bir kanal kapandı içinde 3 hane olduğunu tahmin ediyorum ama net değilim bunu öğrenme şansımız var mı?

kasımda kapanan kanalın ödemesini ocakta alırsın zaten, o kapanan kanalın ekimde kazandırdıysa o kadarını almışsındır, kapandı diye hepsini ödemez partner, günü geldiğinde o ayki para da gelir..

partnere başvurmak için kanaldaki videoların para kazanması açık olması gerekiyo mu ? Kanalın değil , videoların..

kasımda kapanan kanalın ödemesini ocakta alırsın zaten, o kapanan kanalın ekimde kazandırdıysa o kadarını almışsındır, kapandı diye hepsini ödemez partner, günü geldiğinde o ayki para da gelir..

öyle olduğunu biliyorum zaten fakat önceki sayfada bir arkadaş sormuştu ona istinaden yazdım onu sağol hocam :)

Hocam bunu birkaç kişi pm dende sordu. raporları inceledim baktım. Ödemeler ekim ayının ödemeleriydi bu yüzden ekim ayında kanal ne kazandırmışsa o gönderildi. kanalınız kasımda kapandı ise onun ödemesini ocakta alırsınız.

hocam alım yapıyor musunuz su anda?

Dashboard için çalışmalar yapılıyor son rütüşlardıyız entegre işlemleri bitsin Alımlar ekrar açılacaktır.

partnere başvurmak için kanaldaki videoların para kazanması açık olması gerekiyo mu ? Kanalın değil , videoların..

Hayır hocam partnere dilediğiniz gibi başvuru yapabilirsiniz. kanalınızda herhangi bir ihtar olmadığı sürece sorun yok. yani para kazanma açıp açmamanız önemli değil.

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] hocam site herhalde bakımda kanal alımı yapılmıyor.

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] hocam site herhalde bakımda kanal alımı yapılmıyor.

Site bir süredir bakımda ve alımlar kapalı. Şuan Dashboard yapılandırılıyor biran önce hizmete girmesi için uğraşıyoruz. çok yakın zamanda gelişmiş dashboardımız ile alımlara başlayacağız.

Dashboard ile ilgili teknik bir problem yaşandığından bir,iki hafta kadar ertelendi. Alımları daha fazla kapalı tutmayalım dedik.

Alımlar Açıktır.

ŞARTLAR: 10 BİN İZLENME 25 ABONE

TEK TEK BAŞVURU GÖNDERMEYİNİZ 1 DEN FAZLA KANAL İLE BAŞVURU YAPACAKSANIZ LÜTFEN BAŞVURU BÖLÜMÜNDE YER ALAN Additional Channels
BÖLÜMÜNE SIRALI ŞEKİLDE KANALLARINIZI EKLEYİP KANALLARINIZI TOPLU GÖNDERİNİZ.

Aklınıza takılan her soru için lütfen bizimle temasa geçmekten çekinmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri