Beyond Network'e Önerileriniz Size Para Kazandırabilir!

Beyond Network

Beyond Network
Kayıtlı Üye
Merhaba,

Beyond Network olarak Youtube platformunda bir çok kullanıcıya hizmet sağlamaktayız. Bugüne kadar bir çok kampanya ve etkinlik düzenleyerek kullanıcılarımızı sevindirdik. Yeni kampanya ve etkinliklerimiz her zaman olacak ve devam edecek.

Yeni fikir ve önerilere ihtiyacımız var ve bunun en güzel kaynağı siz değerli kullanıcılar :)

Ben olsaydım demenizi istiyoruz, siz olsaydınız kullanıcılarınıza ne sunardınız?

En güzel fikir tarafımızdan 100 TL ödül kazanacak ;)

Eğer ben olsaydım beyond network 'te ki kanalları birbbiribirine tanıştırır böylelikle bu ağdaki kanallarla etkileşim sağlardım kanallar daha hızlı büyür ve böylelikle ağdaki kanllarlada tanışma fırsatımız olurdu akıl bilgi alış verişi 'de yapardık..
Abone sayısına göre kanalların etkileşim yapması için bi grup kurulabilir..
Bu arada Beyond un ana sayfasınada ağdaki kanalları eklerdim bu networkte kanallar görünürdü... Diğer kişiler ağa katılmak isteyenler için 'de güven olurdu ..

Son düzenleme:
Bence ekipman desteği olabilir fakat şöyle abone durumlarına göre bu ekipman desteği az veya çok olabilir bu şekilde daha çok hevesleri olur buda size olumlu geri dönüş sağlar

Arkadaşlarr adsense mi partner mi partnerler en az %20 kesinti alıyor farkı nedir yardımcı olurmusunuz..

Sosyal bır ag kurup youtube ıcın dısı farketmez gelecek vaaden kanallara destek vermenız

Bunyelerinde hangi kanallar var. Ben dusundum ama acikcasi referans alamadigim icin vazgectim.

- 2 kişiye 1 hafta yurtdışı seyahati. çok güzel ve indirimli Turlar var. onlarla anlaşır hediye ederdim. (Tek şart gezinin çoğunu videoya çekecek, çunku montajlayıp beyondun sitesinde ana sayfada yayınlardım) . + aynı şey yurtdışı yerine antalyada olabilir.

veya

- 5 üniversite öğrencisine 1 sene %70 yerine %90 ödeme, Burs mahiyetinde. (öğrenim belgesini göstermek kaydıyla). Sevaptır.

Bunyelerinde hangi kanallar var. Ben dusundum ama acikcasi referans alamadigim icin vazgectim.

Beyond Network e mi referans alamadın çok sağlam bi partnerdir forumda herkes bilir ödemede sıkıntı yaşamazsın iletişimde sıkıntı yaşamazsın ben 8-9 aydır çalışıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım çok ilgililer...

---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------

Ben olsaydım;
üstte bi arkadaş çok güzel bir öneride bulunmuş aynı kategoride ki kişilerle whatsap grubu oluşturarak kanalları birbirleriyle etkileşime geçirerek yorumdur beğenidir topluluktur vs. bu şekilde herkes her yönden kazanır.
tabi bu eşit şartlarda olmalı gruplar 1k-10k 10k-20k aralıklarında olmalı 1k lık kanal ile 100k lık kanal aynı kategoride olsa eşit değildir tabi kanal ölü değilse bana göre

Son düzenleme:
Ödeme yöntemleri hakkında bilgim yok ama önerim şu olabilir. Ödeme yöntemini daha güvenli hale getirmek. Ödemeleri kripto paralarla yapmak. Bazı kripto paralar transfer ücreti istemiyor, bazıları ise çok cüzzi. ( Monero, Steallar, NEO gibi)

Ödeme yöntemleri hakkında bilgim yok ama önerim şu olabilir. Ödeme yöntemini daha güvenli hale getirmek. Ödemeleri kripto paralarla yapmak. Bazı kripto paralar transfer ücreti istemiyor, bazıları ise çok cüzzi. ( Monero, Steallar, NEO gibi)

banka güvensiz kripto mu güvenli :D adamlar daha napsın bankaya havale eft yapıyor daha nasıl güvenli olabilirki

Kendi bünyeniz içerisindeki kanalların rekabet etmesi için bir çekiliş yapardım. Ama bu çekilişte verilecek olan şey herkesin istediği birşey olabilmelidir. Örnek olarak iphone x veya bir tatil.

Ama çekilişin katılma şartlarına her kanalın sizin bir videosunda reklamını yapmasını şart koşardım.

Bu sayede bünyemdeki çoğu kanalara reklam vermişte olurum hemde yeni kullanıcılar kazanabilirim. Benim için yani sizin için çok karlı bir iş olurdu :)

Onedio gibi kurumsal bir youtube hesabınızla sürekli video içerik üretmenizi isterdim veya freedom partner kurucusu gibi bir ceo veya sizin sürekli partnerdeki yenilikleri agınıza yeni katılanları öven tarzda videolar hazırlardım.

---------- Spam Engelliyici 23:53 ---------- Önceki Mesaj 23:50 ----------

Kullanıcılarınız için ise ilgi alanlarına göre desteklerde bulunabilirsiniz ayrıca toplu konuşma iletişim için ts veya vent skype türevi sohbet kanalınız olabilir birbirlerine destek olurlardı sizde odalara bazı şifreler koyup seviyeler arası geçiş için çabalanalarını saglardınız

Ücretli video satabilirsiniz (hakları satın alınmış.)

partnerinize dahil olan kanallara bu videoları ücretsiz sunabilirsiniz. :)

Kullanıcılarınıza video düzenleme, kurgu teknikleri, kamera kullanımı, çekim ölçekler gibi farklı bilgiler verecek eğitimler düzenleyebilirsiniz. Mesela kanal sahiplerinden merkezinize yakın olanları davet edebilir ve bu kişilere özel çözümler üretecek eğitmenlerle birebir eğitimlere teşvik edebilirsiniz. Çünkü gördüğüm kadarıyla bazı video içerik üreticileri yeterince destek alırken, bazıları da vasatın altında kalıyor. Bu sayede belirli bir standartı yakalar ve dolaylı yoldan da viral yapabilirsiniz.

4 bin saat ve 1k abone hizmeti verip bol bol spam ve özgün kanal toplardım :)

Bir adet android app yazdırırdım. Video izleyenlere de para öderdim ufak miktarlar. Kendi ağınızda bulunan kanallardan ışık gördüklerinizi buraya koyarsınız birkaç videosunu ve kişiyi tanıtmış olursunuz. Para ödediğiniz için izlenme başına büyük bir kitle oluşturabilirsiniz kısa süre içerisinde. Ama emin olun ödeyeceğiniz 3-5 kuruşun yanında tanıtacağınız kanallar size kat ve kat fazlasını kazandırır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri