Beyto33 İle Partnerden %100 Kazanmak !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi üstad
1-kategorimiz çok değerli , kaliteli bir kategori asla dizi-çizgi film ,tv show gibi bişi değil
2-benden alacağınız videoalrı tabikide kullanabilirsiniz.zaten ben size en önemlisi benım altın NİCH kelimemei vercem.Başka kanallara atıp kazanabilrisiniz.Ama malumuznu NİCH te izlenim almak zordur.Ama 5-10 K dizi-çizgi film hiti alacağınıza 200 NİCH hiti alın 3 tık alın .
3-videoalrı silmiceksiniz isteidğinizi yapabilrisniz.Örneğin günlük 20-30 K izlenim alan kannalarınız arasına bu videoalrdan atıp oralardan izlenim -tık alırsanız kazançlı hayli güzel oalcaktır.

Hocam tek param paypalimdaki 98 TL isterseniz eğer eski sistem gibi ödemeyi alinca yüzde olarak kazandigim parayi paylasalim isterseniz 98 TL simdi verip kalanon kazanci alinca vereyim PM atarsaniz calismaya katilmak istiyorum adsensedeki ünlem sorunundan bu aylar para göremez oldum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende ödeme alıcam hocam beni düşündüren tek şey neden adsensede yapamadıgım bu işi:D baska bir soru işareti kalmadı kafamda bakalım hayırlısı pinim erken gelirse bende katılabilirm

üstadım ben daha önce nichi adsensede yaptım 3-5 da paramıda aldım ama ondan sonra para kesinleşitkten sonra adsemi kaapdılar ya bu şanstır dedim ama kapadılar TBM ler 3-5 TL den aşağı düşmüyor 2-3 K izlenim alıyorum 30-40 tık alıyorum ayda 4-5-6 BİN tl yapıyor...vesselam aralık-ocaktan beri bıraktım..

kısaca sadece tedbir için çalışmıyorum.....

Arkadaşlar cümleten tekrar merhabalar . konumuzu şu an itibariyle yeniden aktif ediyoruz.1.grubla çalışmamız 2 kişi ile tamamlanmış olup 3.kişi ilede devam ederken 1 arkadaş ile kendisini kanal sıkıntısı yüzünden başlamamıştır.ama ne zaman müsait -uygun olursa çalışması yapılacaktır....

Çok şükür çalışması biten ;

[MENTION=7917]Tahir[/MENTION]
[MENTION=8348]zpostar[/MENTION] arkadaşlarımızla güzel bi 8-10 gün geçirdik sohbetler ettik , fikir alışverişinde bulunduk dediğimiz meblalarında üzerinde kazandırdık Allah'ıma şükürler olsun

Şimdi ise yoğun PM trafiği üzerine bir gurp daha alıcam bu grup sayısı 1 ay geçerli olmak üzere ilk 10 gün 3 kişi ikinci 10 gün 3 kişi ücüncü 10 gün 3 kişi olmak üzere 9 kişilik bir kontenjan açmış bulunuyorum.Allah sonumuzu hayır etsin....

Ayrıca Konuya [MENTION=7917]Tahir[/MENTION] [MENTION=8348]zpostar[/MENTION] hocalarımı konuya davet ediyorum ve çalışma hakkında refarans amaçlı benım ve çalışmam hakkındaki görüşlerini , fikirlerini bildirirlerse çok sevinirim.

BEyto abim sağolsun bizlere verdiği sözü fazlasıyla tuttu :) vaad edilen neyse çalışmada karşılığı fazlasıyla alındı.Zaten isme şüphe duymaya gerek yok . Forumun eski günlerinde serkan abinin böyle bir konusuna rastlamıştım yine adımı yazdırmıştım ancak maddi nedenlerden doalyı çıkmak zorunda kalmıştım son anda.Beyto reisin konuyu görünce direk yazdım zaten sağolsun oda aldı çalışmaya bizi :) çalışma bitti dün itibariyle.Ödemeyi beklemeye koyulduk :)

Hocam elimizde partner kanal olması gerekiyor mu? Ben de şuan boşta yok isterseniz ben bi koşu forumdan alıp gelim ya da beni ikinci gruba da yazabilirsiniz :)

kardşeim seni 2. veya 3.gruba yazarım yani ya 10 gün yada 20 gün sonra sıra gelir sana ...ozaman ayarlarsan olur

BEyto abim sağolsun bizlere verdiği sözü fazlasıyla tuttu :) vaad edilen neyse çalışmada karşılığı fazlasıyla alındı.Zaten isme şüphe duymaya gerek yok . Forumun eski günlerinde serkan abinin böyle bir konusuna rastlamıştım yine adımı yazdırmıştım ancak maddi nedenlerden doalyı çıkmak zorunda kalmıştım son anda.Beyto reisin konuyu görünce direk yazdım zaten sağolsun oda aldı çalışmaya bizi :) çalışma bitti dün itibariyle.Ödemeyi beklemeye koyulduk :)

Teşekkür ederim kardşeim güzel düşüncelerin için ...Bu cümleleri görmek guru verici....

kardşeim seni 2. veya 3.gruba yazarım yani ya 10 gün yada 20 gün sonra sıra gelir sana ...ozaman ayarlarsan olur

Hocam eğer sıkıntı olmayacaksa 1. gruba alın kaç tane partner kanal lazım bilmiyorum ama yarına 3-4 tane partner kanal yapabilirim :) İstersenizde 2. gruba alın 10 gün sabrederiz artık :)

Çalışmaya katılacak arkadaşlar için fikir edinmek adına kazanç görüntüsü

Hocam eğer sıkıntı olmayacaksa 1. gruba alın kaç tane partner kanal lazım bilmiyorum ama yarına 3-4 tane partner kanal yapabilirim :) İstersenizde 2. gruba alın 10 gün sabrederiz artık :)

1 tane yeterli kardşeim kanal....sizi şuanda 1.grubun 3.kişsii oalrak ekleyebilirm

Madem kazanç garantili neden kazanç alındığı vakit ödeme almiyorsunuz? Bu şekilde daha fazla rağbet görecek bir konu. İlk ben yazilabilirim böyle bir durumda :)

Hocam 1. Grubta Yer Varsa Benide Kesinleşenler Arasına Katın. :)

Madem kazanç garantili neden kazanç alındığı vakit ödeme almiyorsunuz? Bu şekilde daha fazla rağbet görecek bir konu. İlk ben yazilabilirim böyle bir durumda :)

kazanc alındıkdan sonra ödeme almıs olsa:D neden sizle bizle ugrassın adam kendi açar 30 kanal yerine 10 kanal açar aynı parayı alır zaten ki benim kanallarım var ama nakit gerek yar bana nakit diyor:D

sen sormadan ben söliyim :) neden bunu kednine değilde başkasına yapıyorsun başkasına yap kendin kazan 3/1 değil 3/3 senın olsun dicen demi birazdan kardşeim :)

En başta ben beyto33 Allah'ıma çok şükür az-çok kazancı olan biriyim !!

1.sebep okadar arkadaş PM attı ki o pm lere karşılıksız kalmayım dedim
2.insanlara kazandırmak ta ayrı bi zevktir ki bunu herkez bilmez
3.bazen dostluklar paradan da öne geçer....

bilmem anlatabildim mi

Peki hocam. Göndermemiz gereken miktar ne kadar demiştiniz :D

1-ilk grup olacak 3 kişi ödemeyi geçip işleme başlıcaz hemen

2-ikinci grupraki 3 kişilik arkadaşlar işe katıldıklarını bildirmek için 100 tl kapora verece kalanı ise işlerine başlayacağımız güne akdar ödiyecekler

3-üçüncü gruptaki arkadşalar işe katıldıklarını bildirmek için 100 tl kapora verece kalanı ise işlerine başlayacağımız güne akdar ödiyecekler

kontenjan dolmadıysa gelebilirim beyto hocam

Hocam 1. Grubta Yer Varsa Benide Kesinleşenler Arasına Katın. :)

hocam sizden önce müdahil olan bir arkadaş var o karanı versin ona göre sizi ekleyeim....önceki gruptan da kalmıştınzı sanırsam tanıdık geldiniz

1-ilk grup olacak 3 kişi ödemeyi geçip işleme başlıcaz hemen

2-ikinci grupraki 3 kişilik arkadaşlar işe katıldıklarını bildirmek için 100 tl kapora verece kalanı ise işlerine başlayacağımız güne akdar ödiyecekler

3-üçüncü gruptaki arkadşalar işe katıldıklarını bildirmek için 100 tl kapora verece kalanı ise işlerine başlayacağımız güne akdar ödiyecekler

Selam Beyto,

Ytpara.com açıldığı ilk günlerde kayıt olmuştum, senlede konuşmuşluğumuz vardır çok, hatırlarmısın bilmem. Her neyse ben spam yapıyordum 13-14 ay önce, bir günde 30.000 video yüklemiştim bu yüzden bütün kanallarım kapanmıştı, forumu öylesine geziyordum bu konuya denk geldim.

Ben stabil kazanç arıyorum, 100-200 USD önemli meblağlar değil benim açımdan, fakat benim istediğim sürekli kazanç.

Yani senle çalışmamız bittikten ben senden birşeyler öğrenmiş olacak mıyım?

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri