Bgbg 240 tl / 06.06.2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende bu konuyu şov yapim, gösteriş yapim diye açmadıysan ben de bir şey bilmiyorum.Bu şovun üstüne Yarın bir gün de e-book satarsın bırak şimdi bgb leri.

Sende bu konuyu şov yapim, gösteriş yapim diye açmadıysan ben de bir şey bilmiyorum.Bu şovun üstüne Yarın bir gün de e-book satarsın bırak şimdi bgb leri.

ne alakası var sayın arkadaşım ytparada bişey paylaşmaya bir yorum yapmaya korkar olduk malesef ki böyle katı düşünceli arkadaşlardan dolayı ne muhabbet ortamı kaldı nede başka bişey. ömrü hayatımda 1 tane eğitim verdim onun harici ebook satışım felan olmadı. rica ediyorum şu gergin ortamda iki tane neşelenelim diye açtığımız konuyu ramazan ramazan insanın sinirlerini zıplatmayın. dilin kemiği yoktur derler her lafı her yerde etmeyin bizlerde insanız bizdede bir sabır var.

Son düzenleme:
ne alakası var sayın arkadaşım ytparada bişey paylaşmaya bir yorum yapmaya korkar olduk malesef ki böyle katı düşünceli arkadaşlardan dolayı ne muhabbet ortamı kaldı nede başka bişey. ömrü hayatımda 1 tane eğitim verdim onun harici ebook satışım felan olmadı. rica ediyorum şu gergin ortamda iki tane neşelenelim diye açtığımız konuyu ramazan ramazan insanın sinirlerini zıplatmayın. dilin kemiği yoktur derler her lafı her yerde etmeyin bizlerde insanız bizdede bir sabır var.

İzlenim ve tıklama sayısı nedir ?

kıskançlık göstergesi :D tık ve gösterim düşük oldugu için büyük ihtimal eskiden bendede cok olurdu özellikle sayacın 0 landıgı zamanlar sonra ortalama değere iniyor.

kıskançlık göstergesi :D tık ve gösterim düşük oldugu için büyük ihtimal eskiden bendede cok olurdu özellikle sayacın 0 landıgı zamanlar sonra ortalama değere iniyor.

geçen yıl herkeste bu mevcuttu adsenselerimin bi kısmı düzeltmeye gitti ama bi kısmından düzeltme olmadan ödeme almıştım dedim yine mi öyle bi evreye giriş yaptık :)

aynı durum bendede var izlenim ve tık yok o yuzden :)
[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] bu olay farklı hocam durum öyle olsa konu açmazdım günlük stabil 10 20 tl arası getiri sağlattıran kanal bu gün daha günün yarısındayken 50 tl de kasteddiğim şeyi anlatabilmişimdir umarım :D

Son düzenleme:
Bugün bende de normale göre artış var ufak da olsa.
2-2.5 arası olurdu hep bugün 3-4 €

1 Temmuz'dan sonra Aralık'a kadar git gide artacağını düşünüyorum. Ama bgbg 240 tl olayı denk gelmesiyle alakalı, yüksek tıklama sayılarında izlenimlerde o tarz olmaz maalesef. Bir kişi bir işlem gerçekleştirmiştir bir tık atmıştır kazanç gelmiştir yüksek.

hocam ıyı bır arkadassın paylasımcısın bılıyoruz ..
fakat baslıgı koyup bu sekılde konu yapman ytpara paylasımıyla alakalı degıl bnce gosterıs gıbı geldı.
ınsallah kpanmaz sıkıntı olmaz herzamanda yuklu kazanırsınız..

Son düzenleme:
aynen hocam eski satış eğitim ebook konunuzdan kaç kişi zengin oldu merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri