Bilgilendirme Amaçlıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gruba girdik , iki lafından biri para ordan bir şüphe ettim sonra yardım dedi 9 bin tl istedi tamam önce yöntem sonra para dedik yok dedi btc hesabıma yatıcak yardım parası dedi sonra saat istiyorum dedi. Herşeyi dedi ama bişey bildiği yok amaç sadece para

yok artık nasıl yani ?
Birde inanıp pm mi attınız :D

ben ilk anda trolluk yaptigini anlamistim�� bilin birisi vatan din ile konuya basliyorsa o iste bir sorun var demektir. Allah bu gibi durumlara dusurmesin kimseyi..

şöyle düşün bir ülkede herkes kan kaybından ölmek üzere ve sen geliyorsun size kan vereceğim diyorsun millet sana çullanır tabi :D bu gayet normal :D

İlk başta ücretsiz vereceğini yardımcı olacağını yazdı. Forumda skype üzerinden baya kişi eklemiş gruba ekledi sonra yardım vs. derken iş paraya geldim anladım sonra bişey bilmediğini :D Bir umut ettik sadece :D

arkadaş ücret talep etmemiş.Bağış talep etmiş :D

Şikayetçi olan varsa alıntılasın yazsın. Mantıklı bir açıklama gelmez ise bakarız ;)

moNz1y.jpg

Son düzenleme:
Geçen gün bu arkadaş ilk mesajında birşeyer bildiğini yazdı pm atın vereyim dedi , sonraki mesajında tabi ki bedava olmaz yazdı , sonra vatan millet sakarya ile sonlandırdı cümlesini , orada kapattım sayfayı iyi ki :D

Forumda son zamanlarda bu tarz şeylere sık rastlıyorum , yahu yt bitti ben x işini yapıyorum v.s yazıp basit siz de yapabilirsiniz diyerek sonra biraz detay istediğinizde kıvırtanlar lütfen ya yaptınız işi yapıp keyfinize bakıp kimseyi germeyin , ya da bir şey söylüyorsanız altını doldurun boş yapmayın...

Şikayetçi olan varsa alıntılasın yazsın. Mantıklı bir açıklama gelmez ise bakarız ;)

Sizce şikayetçi olunmasına gerek varmı? şuan banlanmazsa bu şahsiyet birinin canını yakabilir. Bu koordineli yapılmışa benziyor. [MENTION=40323]saruhan63[/MENTION] ve [MENTION=27175]suat37[/MENTION] bu arkadaşlarda yöntemi denemiş sonuç bekliyorlar algısı yaratmış lütfen bu konuda inceleme yapılsın.

---------- Spam Engelliyici 13:26 ---------- Önceki Mesaj 13:22 ----------

Arkadaşa teşekkür ederiz, Bize çok yardımcı oldu ... :D

şikayete tabi olunan cevap

---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------

He walla onay sorununu cozduk sanirim onay alinca buradan paylasaacagiz herkese saygilar

şikayetetabi olunan cevap

Son düzenleme:
Arkadaşlar yöntem flan yok,
arkadaşın bir şey bildigide yok.. yöntem çalışssın denensin ilk ay o arkadaşa 200 k garanti ettik, ama sus pus kendi açtıgı konusuna gelemiyor, bu işle ahkam kesmeyle olmuyor malesef, bazı arkadaşlar konunun içerigini bilmediginden hevese kapıldılar,, onlardan özür diliyoruz.. dün gece bu arkadaşa 5 saatimizi verdik, ama adam resmen bizimle taşak geçti... gecenin 4 düne kadar..
KiMSE KUSURA BAKMASIN..
Arkadaşta konuya gelsinde bir açıklama yapsın...
Ayrıca bu saatten sonra bana kimse yöntemle gelmesin, agzına kürekle vururum :)

Hee gel kordineli yaptık, dalgamı geçiyosun kardeş senin karşında kim var sen neden bahsediyosun ? konuyla uzaktan yakından alakanız yok adam agzımıza sıçacaktı direkten döndük kordineden bahsediyorsun, bi uzayın yaa

Yöntem satışı yasaklandı sanıeım forumda ama şuan şikayet lazım sanırım.
Diyorsunuz ki önce birileri dolandırılsın sonra konuşuruz :)

Hee gel kordineli yaptık, dalgamı geçiyosun kardeş senin karşında kim var sen neden bahsediyosun ? konuyla uzaktan yakından alakanız yok adam agzımıza sıçacaktı direkten döndük kordineden bahsediyorsun, bi uzayın yaa

Ben alıntılarımı yaptım karşılıklı diyolağa gerek yok.

Ben alıntılarımı yaptım karşılıklı diyolağa gerek yok.

Bu koordineli yapılmışa benziyor. [MENTION=40323]saruhan63[/MENTION] ve [MENTION=27175]suat37[/MENTION] bu arkadaşlarda yöntemi denemiş sonuç bekliyorlar algısı yaratmış lütfen bu konuda inceleme yapılsın.
Bu şu demek bu adam tokatçı bizde bunu destekliyoruz yani ortagız, bunu ima etmissin, ama yanlış sulardasın.. az bi araştır istersen
Ben şeffafım kardeş, gelsin adminin biri skype görüşmelerine baksın, pm'ye baksın.. sana tavsiyem bilgin olmadıgı konuda yorum yapma..

Arkadaşa teşekkür ederiz, Bize çok yardımcı oldu ... :D

[MENTION=27175]suat37[/MENTION] size hangi konuda yardımcı olduda bize yardımcı oldu diyorsun. Senin bize yardımcı oldun demen benimde o adama inanıp belki dolandırılmam demek? Peki sana yardımcı olmadıysa neden yardımcı oldu diyerek forumdakileri yanıltıyorsun?

Bu koordineli yapılmışa benziyor. [MENTION=40323]saruhan63[/MENTION] ve [MENTION=27175]suat37[/MENTION] bu arkadaşlarda yöntemi denemiş sonuç bekliyorlar algısı yaratmış lütfen bu konuda inceleme yapılsın.
Bu şu demek bu adam tokatçı bizde bunu destekliyoruz yani ortagız, bunu ima etmissin, ama yanlış sulardasın.. az bi araştır istersen
Ben şeffafım kardeş, gelsin adminin biri skype görüşmelerine baksın, pm'ye baksın.. sana tavsiyem bilgin olmadıgı konuda yorum yapma..

yoruma olum lu mesaj yazarken birşey yok onun kadar sizde suçlusunuz milleti ğmitlendiriyorsunuz adam haklı sonuna kadar

[MENTION=27175]suat37[/MENTION] size hangi konuda yardımcı olduda bize yardımcı oldu diyorsun. Senin bize yardımcı oldun demen benimde o adama inanıp belki dolandırılmam demek? Peki sana yardımcı olmadıysa neden yardımcı oldu diyerek forumdakileri yanıltıyorsun?

çok haklısın +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri