S
Samsung
Guest
Arkadaşlar mouse ve klavye aynı anda çalışmıyor yazı yazarken mouseyi hareket ettiremiyorum :/ [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] bi baksana kanka
o nasıl ilk defa duydum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar mouse ve klavye aynı anda çalışmıyor yazı yazarken mouseyi hareket ettiremiyorum :/ [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] bi baksana kanka
o nasıl ilk defa duydumusb portlarımı çakışıyor acaba
çıkar tak bi
![]()
adobe flash player yuklenmiyor arkadaslar firefox 39.0 da kanal acamıyorum biryerde engel var yardımcı olurmusnuz adobe download manager indirme yapmıyor.
ss
Screenshot by Lightshot
adobe flash player yuklenmiyor arkadaslar firefox 39.0 da kanal acamıyorum biryerde engel var yardımcı olurmusnuz adobe download manager indirme yapmıyor.
ss
Screenshot by Lightshot
---------- Spam Engelliyici 20:53 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------
+1 arkadaslar yokmu bir çare , herşey altak üstek oldu.
masaüstü kasa arka fan çalışıyor ön fan çalışmıyor ama fanlar sağlam durup dururken olmuş.
bunun çözümü nedir
firefox adobe desteğini kapattı ondan dolayı
---------- Spam Engelliyici 20:57 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------
ön fanın kablosunu söküp arka fanın olduğu yere bağlayın çalışacak mı bakın bi
wifi şuan aktif değil gibi görünüyor hocam ilk olarak pcyi yeniden başlatın daha sonra düzelmezse FN tuşu ile birlikte wifi simgesinin oldugu f tuşuna basın . eğer onlada düzelmezse laptobun çevresinde wifi anahtarı olabilir on-off şeklinde belki elinizle yanlışlıkla kapatmış olabilirsiniz
Wifi tusu f mi hocam her bilgisayarda aynimi oluyor
f1 , f2 , ... f12 sizde hangisi ise ona basın demek istemiş
Wifi simgesi tuslarda yok malesef
Wifi simgesi tuslarda yok malesef
hocam reset attınızmı bendede arada oluyordu reset attıktan sonra yada oturum kapat aç yaptıktan sonra gideriliyordu problem
Eski tip laptoplardansa bazen ön tarafta wifi açma kapama düğmesi oluyor birde oraya bakın
çok teşekkürler sorun düzeldi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.