Bilgisayar Sorunları - Çözümleri TEK KONU

AgEpz0.png

bunun çözümü nedir? youtube dlg versiyon 3.8'i kurdum. gene de çözülmedi

Log dosyasının ekran görüntüsünü ekleyebilirsen, yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşlar benimde bir sorunum var
varsa yardımcı olabilecek çok makbule geçer
format atarken biostan hdd seçenekleri gözükmüyor yükleme ekranında
usbden yükliyim diyorum biosta hddusb seçenegiğde yok
yani biostan önyükleme hdd yi seçiyorum ilerle ilerle yükle diyorum ön dosyaları yüklüyor
bölüm seçme zamaı gelince yüklenecek sürücü bulunamadı diyor formatta atamıyorum
cd takıyorum normal windowstan yüklemee çalışıyorum oda olmuor işin içinden çıkamadımlaptop samsung i5 işlemcili
antivirüs dahi yüklenmiyor pc ye

Yuklu olan isletim sisteminin uzerine lisansli isletim sistemini pc acik iken dvd ile kurdum.

Simdi isletim sisteminin uzerine baska isletim sistemi kurmanin sisteme bi zarari olurmu
Birde diskte bos alan azalmasi vardi kurcaladim old.windows diye klasorde eski sistem bilesenleri bulunuyor bunu silmem sakincalimidir

Yuklu olan isletim sisteminin uzerine lisansli isletim sistemini pc acik iken dvd ile kurdum.

Simdi isletim sisteminin uzerine baska isletim sistemi kurmanin sisteme bi zarari olurmu
Birde diskte bos alan azalmasi vardi kurcaladim old.windows diye klasorde eski sistem bilesenleri bulunuyor bunu silmem sakincalimidir

hiçbi sakınca bulunmaz old.windows u silmende ancak viruslar var ise silinmemistir :), komple hdd format atıcan veya saglam bir program yukluceksin.

arkadaşlar benimde bir sorunum var
varsa yardımcı olabilecek çok makbule geçer
format atarken biostan hdd seçenekleri gözükmüyor yükleme ekranında
usbden yükliyim diyorum biosta hddusb seçenegiğde yok
yani biostan önyükleme hdd yi seçiyorum ilerle ilerle yükle diyorum ön dosyaları yüklüyor
bölüm seçme zamaı gelince yüklenecek sürücü bulunamadı diyor formatta atamıyorum
cd takıyorum normal windowstan yüklemee çalışıyorum oda olmuor işin içinden çıkamadımlaptop samsung i5 işlemcili
antivirüs dahi yüklenmiyor pc ye

Win8 yüklü laptopa win7 yüklemeye çalışıyor olabilir misiniz? İkisinin dosya sistemi farklıdır internetten araştırın ona göre yükleme yapmaya çalışın.

Arkadaşlar benımde pc de silemedığım dosyalar var explorer tarafından kullanılıyor yazıyor exploreri görev yonetıcısınden kapatıyorum bu seferde herşey kayboluyor yine exploreri kapatınca görev yonetıcınden sılmek ıstedığım dosyanın bulunduğu yere geliyorum bu seferde dosya gözükmüyor Unlockeri denedim klasore guvenlıkten yetkı verdım yınede sılınmedı lanet klasör çok dişli çıktı

bi soru da benden gelsin,yine bi virüs anasayfamı değiştirmiş,nasıl kurtulabilirim

Arkadaslar xp kullaniyorum pc yeni sayilmaz ozellikleri biraz dusuk 8.1 kullansam kasarmi acaba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar web tarayıcılarda kendiliğinden açılan reklam virüsü bulaşmış. Bıktırdı artık, ne yapsam gitmiyor, yok mu çözümü, bir yardım eden olsa...

lenovo kullanıcılarına bir sorum olacak.
benim laptopun modeli z580. bunlarda akıllı fan uygulaması oluyor ya.
şimdi ben win 8.1 kurdum pc ye. bu akıllı fan driverını da bulamadım.
devamlı tam performans çalışıyor. ay yıldız logosuna tıklayınca ekranda hiçbirşey çıkmıyor sadece toz üfleme moduyla şuanki devamlı çalışan mod (etkili ısı sarfiyatı modu olması lazım) arasında değişiyor.
ne yapabilirim sizce win7 ye dönmem şartmı?

lenovo kullanıcılarına bir sorum olacak.
benim laptopun modeli z580. bunlarda akıllı fan uygulaması oluyor ya.
şimdi ben win 8.1 kurdum pc ye. bu akıllı fan driverını da bulamadım.
devamlı tam performans çalışıyor. ay yıldız logosuna tıklayınca ekranda hiçbirşey çıkmıyor sadece toz üfleme moduyla şuanki devamlı çalışan mod (etkili ısı sarfiyatı modu olması lazım) arasında değişiyor.
ne yapabilirim sizce win7 ye dönmem şartmı?

varmı bilen...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri