Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir tek shadow explorer işe yarıyormuş bu durumlarda shadowlarını alıp çalıştırdığı için fakat o da XP ile uyumlu değilher yerden bi darbe yioyrum dosylaarı unuttum çoktan..
Bence sen yine de bi programla xpnin image sini al
Xperia Z2 den gönderildi
beyler ha linuz ha windows ha ubuntu ha yosemitadosya uzantısı değişiyor dosyanın belli bi kısmına kendi şifreliyor burda algoritması gösterilmiş..
![]()
Zemana Blog: Dosyalarınızı şifreleyen telefon faturasına dikkat edin!
https://www.bilgiguvenligi.gov.tr/siniflandirilmamis/crytolocker-analizine-devam.html
ben soğuk su içtim hocam artık
aynen hocam ben bunlara baktım zaten hepkim yazdıysa bu virüsü hakkını vererek yazmış..
Bi araştırma yapayım dedim virüs evrim geçirmiş çözümü zorlaşmış baya makale okudumaman aman şuanlık çözümü yok zararlı bazı siteler paylaşılıyor mailleri vs kontrol edin quizden geldi diye heyecan yapmayın hemen
https://www.usom.gov.tr/zararli-baglantilar/1.html burda zararlı siteler var şuanlık bilinen..
bende araştırdım baya önceden burda yazdım hatta![]()
ne yaptıysam olmadı hocam hepsini denedimsonuç aynı. Virüs öyle böyle trojan değil aşırı güçlü.
çok sağlam yazmışlar yalnız virüsü helal olsun ne diyim![]()
ne yaptıysam olmadı hocam hepsini denedimsonuç aynı. Virüs öyle böyle trojan değil aşırı güçlü.
çok sağlam yazmışlar yalnız virüsü helal olsun ne diyim![]()
aynen hocam çok hayati dosya yoksa üzülmeyin adamlar da kafa patlatmış![]()
şaka bi yana geçmiş olsun tekrardan sen yedek al kenarda dursun ilerde çözümü vs çıkarsa sonra lazım olursa dosylar geri döner yedekten yöntemle kurtarırsın
![]()
carbonite restore adlı programı denermısın attıgım vıdeoyu yaparsan bence olacaktır
valla sağlam kafa patlatmışlarvalla hocam sevgilim ile beraber olduğum 3 yıllık fotoğraflar vardı bildiğin koskoca 3 yıllık fotoğraflar vardı yani düşün kaç bin tane
onları kaybettim diye çok üzülüyordum da Allah'tan kız söyledi yedeğini almıştık zamanında flash belleğe ondan rahatladım geri kalan dosylaarda öyle oyunlar youtube ile ilgili şeyler falan onlarada göz yumucaz artık
şu an format dosyası indiriyorum hocam ondan sonra onları yapıcam eğer olmassa çakıcam formatı teşekkürler
hocam baktım da video 2013 yani baya eski virüs baya evrim geçirdi inşallah yarar..yazık olmuş fotolara ya inşallah en son yedek vardır Allah'tan flash takılı değilmiş onu da şifreliyomuş.. şirketlerin işte excel access vs dosyası önemli normal kullanıcılarında hesap bilgi foto vs ********ler ayırt etmeden hepsini şifreletmişler ..
![]()
4 tane mail gelmiş dedim ödeme falan bişeyler diyo partner olmasın indirdim zip şeklinde çıkardım baktım word dosyası gibi gösteriyo ama autocad simgesi gözüküyor varsayılan program olarak çift tıkladım tam da antivirüs haftalık tarama yapar kapatırım çalışmaz yani korumasızım autocad yüklüydü pc de baktım uyarı verdi script çalıştırılsın mı diye sonra çaktım word dosyası script ne alaka açtım hemen anti dosyayı da virüstotale raporlattım trojan crypto falanda var heralde dikkatli olun gereksiz kutusuna bakarken..
https://www.virustotal.com/tr/file/...eca7e992bea2eda019142948/analysis/1431131500/
bu virüsü Allah korusun yediğimizde bilgisayarı geri bir tarihe alırsak düzelirmi sizce
konunun açılışında anlatılan virüsü yani
bu soruyu bilgisayar hocasına sordum , net bir cevap veremedi. %50 ihtimal verebiliyorki bu soruna herkez %50 ihtimal ancak verir
bu virüsü Allah korusun yediğimizde bilgisayarı geri bir tarihe alırsak düzelirmi sizce
konunun açılışında anlatılan virüsü yani
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.