Bilinmeyen bir ipucu :)

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Biliyorsunuzki googlede, youtubede ve diğer google servislerinde bir numarayla iki hesap açmak mümkün.

bazı arkadaşlar iki kanal oluşturur sonra numara bulamaz :D dikkat ettiyseniz doğrulama zamanı kod gönderme ve sesli arama vardır. iki defa kod gönderir ve iki defada sesli arar. buda toplamda 4 eder :) ama bazı arkadaşlar bunu bilmiyor yalnızca iki hakkı olduğunu biliyor.

Biliyorsunuzki googlede, youtubede ve diğer google servislerinde bir numarayla iki hesap açmak mümkün.

bazı arkadaşlar iki kanal oluşturur sonra numara bulamaz :D dikkat ettiyseniz doğrulama zamanı kod gönderme ve sesli arama vardır. iki defa kod gönderir ve iki defada sesli arar. buda toplamda 4 eder :) ama bazı arkadaşlar bunu bilmiyor yalnızca iki hakkı olduğunu biliyor.

Yalnız toplamda 4 değil 6 eder çünkü 3'er hak vardır bu da benden sana bir ipucu olsun :)

Yalnız toplamda 4 değil 6 eder çünkü 3'er hak vardır bu da benden sana bir ipucu olsun :)

:)

Her numara için 5 doğrulama hakkı tanır google...
Youtube ve gmail dahil buna!

5 sms ve 5 arama doğrulaması ile birlikte toplam 10 doğrulama!

Net bilgidir...

Yok mu arttıran konusuna dönmesin :)

Net bilgidir...

biri 3 der biri 5 :) ama ben kendimden gördüğümü yazdım. ve ülkeden ülekeye farkta olabilir. kimde kaç hakk varsa demek istediğimde şu. kod ve sesli arama farklı. ikisi aynı hesaplanmıyo. yani 2 kod hakkin varsa 2de ses hakki vardir ;)

ülkeden ülkeye fark yaratabilir :) ve google sayfaların kendinde iki hakk olduğunu okdudum. kendimde defalarca iki hakkım olduğunu gördüm.

Doğrudur hocam fark olabilir yada belki değiştirmişlerdir hak sayısını ben de bu zamana kadar hep 3'er hak çıktı ondan söyledim :)

biri 3 der biri 5 :) ama ben kendimden gördüğümü yazdım. ve ülkeden ülekeye farkta olabilir. kimde kaç hakk varsa demek istediğimde şu. kod ve sesli arama farklı. ikisi aynı hesaplanmıyo. yani 2 kod hakkin varsa 2de ses hakki vardir ;)

6546246 adet kanalı olan ve her birini kendi elleriyle onaylayan biri olarak söylüyorum...

Güven bana :)

mesaj hakkınız bittiyse sesli aramayı deneyin en az iki tane sesli arama daha geliyor :)

numara doğruysa kod gelir elbet :D sabit telefonlara sesli kullanmak iyi. nasilsa bu numaralara kod gelmez :D

---------- Mesaj saat 22:06:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:40 civarında gönderildi. ----------

6546246 adet kanalı olan ve her birini kendi elleriyle onaylayan biri olarak söylüyorum...

Güven bana :)

olabilir hocam. dediğim gibi ben türkiyede yaşamıyorum ve bende hep iki hakk gördüm :) belkide iki haktan sonra bir kaç zaman geçmesi lazım.

aslında sınırı aştığında yılda 2 kere doğrulama hakkınız var diye uyarı veriyor. ama 3 tane doğrulanabiliyor. senin dediğinde güzel bir yöntem. saolasın.

numara doğruysa kod gelir elbet :D sabit telefonlara sesli kullanmak iyi. nasilsa bu numaralara kod gelmez :D

---------- Mesaj saat 22:06:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:40 civarında gönderildi. ----------

olabilir hocam. dediğim gibi ben türkiyede yaşamıyorum ve bende hep iki hakk gördüm :) belkide iki haktan sonra bir kaç zaman geçmesi lazım.

kod gelir ama 4 tane hakkımız var sanırım bitince ayriyetten 2 arama hakkıda var :)

Net bilgidir...

Net hak sayısını bilmem ama anlaşılan bu ipucunu herkes biliyomuş :)

eve yegenler gelince telefonlarını 5' er dakikalıgına rehin alıyosunuz ve alın size bir sürü youtube hesabı :D kesin çözüm budur

peki kanal cep onaylı olmazsa ne olur? ne mail girdik ne cep nosu?

Net bilgidir...

arttirma imkanim olsa arttiracagimda :) son fiyati vermissin :)

kesinlikle katiliyorum sana :)

---------- Mesaj saat 22:55:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:54:18 civarında gönderildi. ----------

2 mesaj 2 arama hakkı var yeni düzenlemeye göre 5 10 100 değil yani! NET BİLGİ

Yeni bilgi ? himmmm ben 2 aydir kanal acmadim nerdeyse :) ben tartismadan geri cekiliyorum :)

Net bilgidir...

google da hesap açma 5+5 15 dk üzeri doğrulama 2+2 türkiye için konu burda biter

Bunu bilmiyordum, ipucu icin tesekkurler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri