Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
binance de hesabım bloke olmuş nasıl oldugunu bılmıyorum dünden beride 3 kere yazdım geri dönüş olmadı yardımcı olacak birisi varmı acaba.
kendi ref inizle üye olmuşsanız olabilir
evet hocam kendi refimle oldum 2 ay önce acılmaz mı hesapta param var ama
Hocam normal linkten an itibari ile kayıt almıyor site ama senin refli linkten kayıt yaptım da bu puzzle ne saçma birşey chromede yapamadım seamonkeyden deniyom ordanda yapamadımne yapacam
![]()
o yapboz beni fitil etti 3 tane tarayıcı denedim yerinden kıpırdamadı bende vazgeçmiştim üyelikden
[MENTION=23288]kalwen[/MENTION] açılmaz büyük ihtimal genede ticket at. Sistem kesinlikle multi üyeliğin yasak olduğunu belirtiyor. Kullanıcı bilgilerinde üyelik açıldıktan sonra tespit edildiğini banlanacağını yazmışlar. kısacası kendi ref'in den üye olma * hesap açıp satmak yasak.
[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] hocam opera kullanın oldukça sağlıklı çalışıyor.
[MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] opera ya bak en sağlıklı onda çalışıyor
ref id : 19723862
[MENTION=23288]kalwen[/MENTION] açılmaz büyük ihtimal genede ticket at. Sistem kesinlikle multi üyeliğin yasak olduğunu belirtiyor. Kullanıcı bilgilerinde üyelik açıldıktan sonra tespit edildiğini banlanacağını yazmışlar. kısacası kendi ref'in den üye olma * hesap açıp satmak yasak.
[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] hocam opera kullanın oldukça sağlıklı çalışıyor.
[MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] opera ya bak en sağlıklı onda çalışıyor
ref id : 19723862
[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] çerezlerini bi tamamen temizler misin. Yeni arkadaşlar için belirtmekte fayda var.
Privacy badger v.s gibi gizlilik eklentileri mevcut ise onlarda engel olabiliyor o anlık. Binance şuan sistem olarak baya seri masaüstü programı da takılma ve donma gibi sorunları tamamen ortadan kaldırıyor. Kendi bnb coini elinde bulundurduğun zaman işlemlerde komisyon ücreti en makul seviyeye düşüyor borsalar arasında.
para çekerken de ltc yapıp ondan sonra ltc bozumu yapabileceğiniz bir türk borsasına çekmekte fayda var. Transfer aşamasında en düşük komisyon ltc ile gerçekleşiyor.
o yüzden bu sorun puzzle şeyi kişisel bi sorun genel degil bir şekilde çözümünü bulalım.
Hocam malesef yine bu sayfa bu kez kayıt formunu bile dolduramıyorum[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] Redditte sorunu biraz araştırdım iki yol deneyelim o zaman yeni
https://www.binance.com/hw_login.html buradan direk girerseniz captcha puzzlu değil.
birde sitesine girin alt sağ köşeden download var ona tıklayıp Windows sürümünü indirin bu 2 şekilde sorunu kesin çözmüşler.
başka bi detay bulursam onuda yazarım
Şuan üye alımı açık.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.