Binance Kapalı Üye ALIMIN bugunluk acık.

üyelik açabilen kısının refı olurum :)

binance de hesabım bloke olmuş nasıl oldugunu bılmıyorum dünden beride 3 kere yazdım geri dönüş olmadı yardımcı olacak birisi varmı acaba.

0 kullanılmamış binance hesabı satılır :D

bu refde iyi para var herhalde az önce farkkettim google daki reklamı veren bile refli link koymuş : )
Oo2W8A.png

Hocam normal linkten an itibari ile kayıt almıyor site ama senin refli linkten kayıt yaptım da bu puzzle ne saçma birşey chromede yapamadım seamonkeyden deniyom ordanda yapamadım :D ne yapacam :D

Hocam normal linkten an itibari ile kayıt almıyor site ama senin refli linkten kayıt yaptım da bu puzzle ne saçma birşey chromede yapamadım seamonkeyden deniyom ordanda yapamadım :D ne yapacam :D

o yapboz beni fitil etti 3 tane tarayıcı denedim yerinden kıpırdamadı bende vazgeçmiştim üyelikden

[MENTION=23288]kalwen[/MENTION] açılmaz büyük ihtimal genede ticket at. Sistem kesinlikle multi üyeliğin yasak olduğunu belirtiyor. Kullanıcı bilgilerinde üyelik açıldıktan sonra tespit edildiğini banlanacağını yazmışlar. kısacası kendi ref'in den üye olma * hesap açıp satmak yasak.

[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] hocam opera kullanın oldukça sağlıklı çalışıyor.

[MENTION=42857]Elenia Pol[/MENTION] opera ya bak en sağlıklı onda çalışıyor

ref id : 19723862

o yapboz beni fitil etti 3 tane tarayıcı denedim yerinden kıpırdamadı bende vazgeçmiştim üyelikden

Aynen kardeşim şuan ona uğraşıyorum :D chrome de oynatamadım seamonkeyden yaptım yine oynamadı :D şimdi mozilla indirdim yine oynatamadım düşünmeye başladım acaba nasıl oynuyo diye :D :D

[MENTION=23288]kalwen[/MENTION] açılmaz büyük ihtimal genede ticket at. Sistem kesinlikle multi üyeliğin yasak olduğunu belirtiyor. Kullanıcı bilgilerinde üyelik açıldıktan sonra tespit edildiğini banlanacağını yazmışlar. kısacası kendi ref'in den üye olma * hesap açıp satmak yasak.

[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] hocam opera kullanın oldukça sağlıklı çalışıyor.

opera dan denemiştim ama tekrar denerim ref ile teşekkürler

Hocam yaklaşık son 10 dk dır opera ile de denedim ama malesef lanet puzzle parçası inat etti yerinden kımıldamıyor :) oyun konsolu alıp oynatacam az kaldı :D :D

[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] çerezlerini bi tamamen temizler misin. Yeni arkadaşlar için belirtmekte fayda var.

Privacy badger v.s gibi gizlilik eklentileri mevcut ise onlarda engel olabiliyor o anlık. Binance şuan sistem olarak baya seri masaüstü programı da takılma ve donma gibi sorunları tamamen ortadan kaldırıyor. Kendi bnb coini elinde bulundurduğun zaman işlemlerde komisyon ücreti en makul seviyeye düşüyor borsalar arasında.

para çekerken de ltc yapıp ondan sonra ltc bozumu yapabileceğiniz bir türk borsasına çekmekte fayda var. Transfer aşamasında en düşük komisyon ltc ile gerçekleşiyor.

o yüzden bu sorun puzzle şeyi kişisel bi sorun genel degil bir şekilde çözümünü bulalım.

[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] çerezlerini bi tamamen temizler misin. Yeni arkadaşlar için belirtmekte fayda var.

Privacy badger v.s gibi gizlilik eklentileri mevcut ise onlarda engel olabiliyor o anlık. Binance şuan sistem olarak baya seri masaüstü programı da takılma ve donma gibi sorunları tamamen ortadan kaldırıyor. Kendi bnb coini elinde bulundurduğun zaman işlemlerde komisyon ücreti en makul seviyeye düşüyor borsalar arasında.

para çekerken de ltc yapıp ondan sonra ltc bozumu yapabileceğiniz bir türk borsasına çekmekte fayda var. Transfer aşamasında en düşük komisyon ltc ile gerçekleşiyor.

o yüzden bu sorun puzzle şeyi kişisel bi sorun genel degil bir şekilde çözümünü bulalım.

Hocam, teşekkür ederim aydınlatmaya çalıştığın için fakat mozilla ve operayı yeni yükledim çerezleri hiç yok yükleyinde tek girdiğim link Binance yani geçmişi filan yok :) ama şimdi bi chromenin çerezlerini temizleyip tekrar bi deneyeyim sonucu yazarım sağolasın :)
Edit: Hocam malesef sonuç yine aynı chromeden temizleyip denedim defalarca bende hiçbir tarayıcıdan puzzleyi geçemedim :) ne chrome ne mozilla ne seamonkey ne de opera :) :)

Son düzenleme:
[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] Redditte sorunu biraz araştırdım iki yol deneyelim o zaman yeni

https://www.binance.com/hw_login.html buradan direk girerseniz captcha puzzlu değil.

birde sitesine girin alt sağ köşeden download var ona tıklayıp Windows sürümünü indirin bu 2 şekilde sorunu kesin çözmüşler.

başka bi detay bulursam onuda yazarım

[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] Redditte sorunu biraz araştırdım iki yol deneyelim o zaman yeni

https://www.binance.com/hw_login.html buradan direk girerseniz captcha puzzlu değil.

birde sitesine girin alt sağ köşeden download var ona tıklayıp Windows sürümünü indirin bu 2 şekilde sorunu kesin çözmüşler.

başka bi detay bulursam onuda yazarım
Hocam malesef yine bu sayfa bu kez kayıt formunu bile dolduramıyorum :)

https://i.hizliresim.com/vjYQbR.png

[MENTION=49762]bleman0538[/MENTION] arkadaşın sorununu halletik 1 saat önce 505 hatası vermişti site 5 dk bi bakıma aldılar. Bu launchpad bölümünden olan kayıt işlemini de durdurmuşlar haberiniz olsun.

tüm kullanıcılara tekrardan açacaklar galiba bi bakım yapıp.

Şuan üye alımı açık.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri