Bir abimizin özgün kanalı

• Kullanıcı Anivaliant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

Anivaliant

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar matematik öğretmeni olan bir tanıdık abimize bu işi yapmasını önerdim yavaş yavaş videolar çekmeye başladı izleyip destek olursanız onunda bu işe isteği artacak desteklerinizi bekliyorum :)

https://www.youtube.com/channel/UCN4TpGZi3LeGh1rYI8AI3hA/videos

bu arada müsait olupta sonuna kadar izleyenlerden eleştiri bekliyorum kendisine iletirim kötü olan yanları yada ne yapabilir bi fikri olan varsa yazsın :)

https://www.youtube.com/watch?v=BG1a1FVIFa0

https://www.youtube.com/watch?v=4o7oNd4yvkM

Son düzenleme:
hocam şimdi videoyu sonuna kadar izlemek biraz zor sonuçta hoca matematik dersi anlatıyor:D:D

ancak kanal amacına uygun bence başarılar.

hocam şimdi videoyu sonuna kadar izlemek biraz zor sonuçta hoca matematik dersi anlatıyor:D:D

ancak kanal amacına uygun bence başarılar.

Selamlar,
Hocam ben size katılmıyorum yanlış anlamayın ama matematik olduğu için sonuna kadar izlenir çünkü bir yeri kaçırdığınız zaman komple gidiyor zaten konu. :)

Selamlar,
Hocam ben size katılmıyorum yanlış anlamayın ama matematik olduğu için sonuna kadar izlenir çünkü bir yeri kaçırdığınız zaman komple gidiyor zaten konu. :)

iyi de bu matematik dersine ihtiyacı olanlar için geçerli.Benim için değil.Ben kendi açımdan söyledim kanalın izleyici kitlesi açısından değil.

hocam en çok dikkatimi çeken geometri kelimesindeki "i" harfinin noktası :)

video açıklamasını ve etiket girmezse videoları izlenmez , en başta bunu söyle hocaya : )

arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) hepsini dikkate alacağım bu arada konu uplanmış olsun diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum :)

yeni video geldi destek çıkın arkadaşlar :D uplayında hayrına millet görsün konuyu

Açıklamalarda biraz anahtar kelime kullansın açıklama yazsın düzgünce videolar aramalarda dahada öne çıkacaktır o zaman :)

Konu güncel yeni videolar gelmye devam ediyor :) abone olup destek verirseniz sevinirim

Hocam bi kaç ales mantık sorusu falan çözsün arkadaş.

Bi de direk konu anlatmanın yanısıra arada püf noktalar başlıklı videolar olsun. Parelel kenar püf noktası, pratik soru çözümü gibi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri