Bir Alt Bayiden Neler İstersiniz

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi birçok alt bayi var ve gün geçtikçe niceleri açılıyor bu yüzden diğer bayilerden farklı olmak için birçok yeniliği gerçekleştirmek istiyorum. Bu yüzden bu konuyu açmış bulunuyorum.

Bu konu altından bir bayiden neler beklediğinizi yazmanızı istiyorum. Benim aklımda birçok yenilik ve sürprizler var elbetteki fakat sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Hem aklımdaki sürprizlere ilaveler etmek hemde sizin istediklerinizi imkanlarım dahilinde yapabilmem için.

Sizlerde konu altından isteklerinizi iletirseniz çok memnun olacağım. Çünkü ben bu bayiliği onlarca kanal bağlarım sonra onlar ne kazanırsa kesintiden bende kazanırım mantığıyla değilde. Partnerlerimle arkadaşlık çerçevesinde konuşarak haberleşerek hep birlikte daha fazla kazanmak ve ileride buluşmalar düzenleyerek ileri seviyelere taşımak istiyorum.

Dost bayi olarak TRK Network'ü herkese öneririm mutlaka denenebilecek bir arkadaştır.

Bana bazen süprizlerinden bahsediyor, gerçekten etkileyici :)

Başarılar dilerim kardeşim.

üzerine alınma kardesim ama alt bayi istemiyoruz artık. en iyisi hepiniz gücünüzü birleştirin ve ilk türk ana networkunu acın.
alt bayilerden artık gına geldi

yabancı bikaç alt bayide görmüştüm,kendi aglarına katılan kanala daha profesyonel görünmesi için kanal tasarımı,intro hazırlıyorlardı mesela.aynı şekilde kanal içi seo diyorlar sanırım işte kanalla ilgili etiketler,açıklama filan ayarı yapıyorlardı.bu tarz şeyler yani genel olarak kanalı daha profesyonel hale getirmek için bi çalışma yapmaları insanları çekmek için iyi olabilir.şahsen benim hoşuma gitmişti bunlar :)

network sahibi gibi davranmamalarini !!

Hocam bir şirket için çalıştığınızda ve onun bir parçası olduğunuzda, artık onunla özdeşleşmeniz gerekiyor ki kaliteyi daha da arttırabilesiniz. Sahip ve ait hissetmek güzel duygulardır. Sizler de kanalınızı creative'e bağladığınız zaman kendinizi ona ait hissedeceksiniz emin olun :)

%2 kesinti 2 ihtarlı kanala para networka girişte gunde ortalama 50 dolar kazandıran 1 kanal hediye daha cok ayrıcalık sırtımı kaşıması daha sayımmı :D

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi birçok alt bayi var ve gün geçtikçe niceleri açılıyor bu yüzden diğer bayilerden farklı olmak için birçok yeniliği gerçekleştirmek istiyorum. Bu yüzden bu konuyu açmış bulunuyorum.

Bu konu altından bir bayiden neler beklediğinizi yazmanızı istiyorum. Benim aklımda birçok yenilik ve sürprizler var elbetteki fakat sizinde görüşlerinizi almak istiyorum. Hem aklımdaki sürprizlere ilaveler etmek hemde sizin istediklerinizi imkanlarım dahilinde yapabilmem için.

Sizlerde konu altından isteklerinizi iletirseniz çok memnun olacağım. Çünkü ben bu bayiliği onlarca kanal bağlarım sonra onlar ne kazanırsa kesintiden bende kazanırım mantığıyla değilde. Partnerlerimle arkadaşlık çerçevesinde konuşarak haberleşerek hep birlikte daha fazla kazanmak ve ileride buluşmalar düzenleyerek ileri seviyelere taşımak istiyorum.

İlk müşterinim hani bana hediye :)

network sahibi gibi davranmamalarini !!

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Dost bayi olarak TRK Network'ü herkese öneririm mutlaka denenebilecek bir arkadaştır.

Bana bazen süprizlerinden bahsediyor, gerçekten etkileyici :)

Başarılar dilerim kardeşim.

Güzel yorumuun için teşekkür ederim kardeşim :)

üzerine alınma kardesim ama alt bayi istemiyoruz artık. en iyisi hepiniz gücünüzü birleştirin ve ilk türk ana networkunu acın.
alt bayilerden artık gına geldi

Yorumunuz için teşekkür ederim tabiiki uzun tüm bayilerin olduğu gibi benim hedefimde uzun vadede bir tam bağımsız network kurmak. Fakat adımları teker teker sağlam atmasını seven birisiyim. :)

yabancı bikaç alt bayide görmüştüm,kendi aglarına katılan kanala daha profesyonel görünmesi için kanal tasarımı,intro hazırlıyorlardı mesela.aynı şekilde kanal içi seo diyorlar sanırım işte kanalla ilgili etiketler,açıklama filan ayarı yapıyorlardı.bu tarz şeyler yani genel olarak kanalı daha profesyonel hale getirmek için bi çalışma yapmaları insanları çekmek için iyi olabilir.şahsen benim hoşuma gitmişti bunlar :)

Yorumun için teşekkür ederim elbette benim düşündüğüm yenilikler arasında bunlarda var :)

DÜRÜST iş yapmaları...
Dürüst iş yapmayanlara karşı savunma yerine teşvik etmeli...

bu işe ilk başladıgım zamanlar bir networka basvurmustum.
Bana verdiği cevap ''dalgamı geciyorsun sen benimle idi''
o günden sonra bütün networlerden soğudum

işini düzgün yapması ve kullanıcı madur etmemesi beklenir başkada hiç bir şey beklenmez bir kullanıcıdan cok kazanmak yerine sürümden cok kazanmayı hedeflemesi gerekir müşteri ile iletişim yakın olmalıdır muşteri en ufak bir sorununda cevap alamaz yada hatanın düzeltilmesi geçikirse sizi karalamaya başlar buda işinize olumsuz bir etki bırakır alt bayi olarak hiç kimseyi madur etmediginiz kimsenin parasının üstüne yatmadıgınız sürece hiçbir sorunla karsılasacagınız sanmıyorum

işini düzgün yapması ve kullanıcı madur etmemesi beklenir başkada hiç bir şey beklenmez bir kullanıcıdan cok kazanmak yerine sürümden cok kazanmayı hedeflemesi gerekir müşteri ile iletişim yakın olmalıdır muşteri en ufak bir sorununda cevap alamaz yada hatanın düzeltilmesi geçikirse sizi karalamaya başlar buda işinize olumsuz bir etki bırakır alt bayi olarak hiç kimseyi madur etmediginiz kimsenin parasının üstüne yatmadıgınız sürece hiçbir sorunla karsılasacagınız sanmıyorum

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ve şunu bilmenizi isterim ki paraları Network gönderir bayiler bu işe karışamaz. Yani Ücret konusunda bayilerin partnerlerini mağdur etmesi gibi bir şey söz konusu olamaz.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ve şunu bilmenizi isterim ki paraları Network gönderir bayiler bu işe karışamaz. Yani Ücret konusunda bayilerin partnerlerini mağdur etmesi gibi bir şey söz konusu olamaz.

İşte bütün olay burda kopmakta zaten partner olarak söz sayibi olabilmeniz gerekmekte alt bayisi olarak bazı yaptırımlar istemeniz gerekmektedir ve bununları kazanmak için caba sarfetmek anabayi tarafında parasını alamayan kullanıcının bu parayı alması için yardımcı olmak gerekirse ana bayi iel bire bir görüşme yapmak

Bir çok partnerin kaybettigi nokta burası kullanıcı gelsin bizim alt partnerimiz olsun gerisi salla biz kazandıgımıza bakalım bu sözğm tabikide meclisten dışarı ama şunuda eklemek istiyorum

İsm Dt de olur ft de olur RK de olur diger partlernere göre bir farkınız yoksa fazla ilerlemeniz söz konsuu degildir

İyi işler cıkartmak için farklı olmak gerekiyor ne yazıkki

Aboneyi daha çok nasıl kazanabilirim konusunda yönlendirmesi. Şunu yaparsan daha iyi olur veya olmaz şeklinde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri