Uzun zamandir niche calismalari yapiyorum, devamli dusuk tbm alan ve kazanamayan bir kisiye yonelik TBM calismasi yapacagim referans amacli, calisma yapacagim kisinin bir suredir bu isi yapmasi, yeterli hit ve tik olmasina ragmen kazanamamis olmasi gerekiyor, hic bilmeyen bir arkadas mesaj gondermesin lutfen, biraz arastirma ile bircok sorunun cevabi bulunuyor paylasimlarda, ilk calisma yaptigim arkadas cok bunaltti beni, adsense kazanci nisan itibari ile anlik gosterilmedigi icin kazanmiyorum, gorulmuyor diye onlarca mesaj gonderdi, az cok isi bilen biri olmasini istiyorum ki yaptigim calismanin degerini bilebilecek seviyede olmali. TBM calismasi yaptigim bir arkadasin verileri asagidaki gibidir, elde ettigi sadece kanal kazanci disinda, yeni yapacagi kanallar icin de kendisine yol gosterici olacaktir. Degerini bilen icin, degerinin cok cok altinda bir odeme ile bu calismayi yapacagim, referans olmasi acisindan hem uygun fiyatli hem de odeme yonunden odemenin yarisi pesin, kalan ise calismanin ortasinda olacaktir. Toplam calisma suresi bir hafta olacaktir. Calisma yaptiracak arkadas onceki doneme ait verileri ile calisma sonrasi verilerini bizlerle paylasacaktir ( fiyati bu yuzden dusuk tutuyorum, paylasmak istemeyen calisma yaptirmasin )
REFERANS AMACLI TANITIM FIYATI : 200TL
100TL is basinda, 100TL is ortasinda odenecektir.
NOT: Sadece bir kisi ile calisma yapilacak, calisma yapacagim kisinin ortalama bir bilgisi, az cok izlenen bir kanali olmali, kanali uzerinde calisma yapacagim ve bu sure icinde kendisi ek bir calisma yapmayacak, sadece benim calisma sonucumu bildirecek.
BUGUN ITIBARI ILE BITEN ORNEK CALISMAM :
---------- Mesaj saat 22:08:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:39 civarında gönderildi. ----------
gunluk kazanci 3-4 dolardan 30-40 dolar hatta 70-80dolara kadar cikti, calismayi bir haftaya bolme sebebim ekleyecegim etiketli aciklamali videolarin tamamini bir seferde yuklemiyorum, yukledigim videolarin aramalarda cikmasini sagliyorum, yukleme yapar yapmaz aninda sonuc olmuyor, ortalama birkac gun suruyor cunku aninda izlenme almiyor.
REFERANS AMACLI TANITIM FIYATI : 200TL
100TL is basinda, 100TL is ortasinda odenecektir.
NOT: Sadece bir kisi ile calisma yapilacak, calisma yapacagim kisinin ortalama bir bilgisi, az cok izlenen bir kanali olmali, kanali uzerinde calisma yapacagim ve bu sure icinde kendisi ek bir calisma yapmayacak, sadece benim calisma sonucumu bildirecek.
BUGUN ITIBARI ILE BITEN ORNEK CALISMAM :
---------- Mesaj saat 22:08:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:39 civarında gönderildi. ----------
gunluk kazanci 3-4 dolardan 30-40 dolar hatta 70-80dolara kadar cikti, calismayi bir haftaya bolme sebebim ekleyecegim etiketli aciklamali videolarin tamamini bir seferde yuklemiyorum, yukledigim videolarin aramalarda cikmasini sagliyorum, yukleme yapar yapmaz aninda sonuc olmuyor, ortalama birkac gun suruyor cunku aninda izlenme almiyor.