Bir arkadasa ozel youtube TBM calismasi

• Kullanıcı cansuyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
facebook nickli Emrah Bey ile bir haftalik calismamizi tamamladik, sonuclari kendisi paylasacaktir, bugun itibari ile yeni bir arkadas ile calismaya baslayabilirim.

Usta türkçe içerik olarak günlük 20-30 k izlenme getirebilirim bunun tbmsini arttırabilirmisin 0,08 den yukarı çıkmıyor tbm :S

haber kanalımda şu anda bir videom hit kazanıyor ,tbm yükselirmi acaba,bu arada türkçe içerik

evet TBM yukselir, icerik onemli degil, cunku calismamda kendim video ekleyecegim, yalniz birkac arkadas sordu, hitlendirme calismasi degil, nicheli videolarda izlenme az olur.Amac sadece tbm ve sonuc olarak kazanca yonelik olacaktir.

sonuçları merakla bekliyoruz devamında inşallah başlarız çalışmaya.

Hocam işin tuhaf tarafı diyelm ki call of duty mw3 kanalın war. buna şimdi gidip araç kredisi videosu yüklemek saçma olmaz mı? Yani bence çok garip olur. He video call of duty mw3 tür açıklama etiket full araç kredisiyle ilgilidir ona bişey diyemem öylede tbm yüksek geliyor ama riskli. Adsense den de banlanabilirsiniz.

hocam zaten belli temali bir kanalin varsa zaten iler yonelik guzel bir yatirimdir ve zamanla hem abonesi hem tbmsi olacaktir, emek verilmis bir kanal ile emegin sonucu mutlaka alinir, bu tur bir kanala ek video ile tbm calismasi yapmak zaten mantikli olmaz, buna yapilacak en guzel calisma videolari destekleyici niche bulmak ve en onemlisi de bu nichelerin reklamvereni olmasi, yoksa niche bulmakla bitmiyor, ben calismami cop kanal diye tabir ettigimiz kanal icin yapiyorum, izlenme aliyor ama kazanc hic olmuyorsa diye de basta belirtme sebebim buydu, calisma yaptigimiz arkadasla da kanali bu sekilde sectik, sevdigi kanalda degil, onemsiz kanalinda calisma yaptik.

Arkadaşlar istatistikleri youtube ve adsenseden resimli olarak paylaşacağım ancak şuan çalışıyorum tsi: 20:00 da gereken açıklamayı yapacağım şuna emin olabilirsinizki istenilen ücret 200 tl çalışma sayesinde kazanılan ücret 150€ civarı çalışmak isteyen arkadaşlar ödemesini yapsın ve sadece izlesin gerisini cansu hocam halleder.

Abla ben de youtube isine yeni girdim sayilir ancak unv. sinavlari felan bir turlu tam baslayamadim. 2-3 dolar kazanc elde etmeye baslayana kadar 1 ay gecer heralde 1 ay gibi bir sure sonra sizinle calisma yapmamiz mumkun mu? Bu sure zarfinda habgi dilde hangi icerik yayinlarsam calismadan daha verimli bir sonuc alirim? Mesaj atarmisiniz? Bu arada ilk defa abla diye hitap ediyorum wm forumlarindan birinde ;-)

tesekkurler hocam, ayrica kazanc calisma bitince bitmeyecek, hocam da firsat buldukca bizimle paylasacak, bu yuzden kolay telif alabilecek ve kapanacak kanallar yerine riski az kanalinizda calisma daha verimli ve uzun omurlu olacaktir, dizi fragman gibi riskli kategoriler her an kapanmaya musait oluyor.

Arkadaşlar istatistikleri youtube ve adsenseden resimli olarak paylaşacağım ancak şuan çalışıyorum tsi: 20:00 da gereken açıklamayı yapacağım şuna emin olabilirsinizki istenilen ücret 200 tl çalışma sayesinde kazanılan ücret 150€ civarı çalışmak isteyen arkadaşlar ödemesini yapsın ve sadece izlesin gerisini cansu hocam halleder.

hocam beni de dahil etseniz ilk çalışmaya da girmek istedim ama mesajı bende önce yazmış arkadaşlar.:)

hocam beni de dahil etseniz ilk çalışmaya da girmek istedim ama mesajı bende önce yazmış arkadaşlar.:)

ilk calismada sadece bir kisi ile calistigim icin diger isteyen arkadaslardan sonucu beklemelerini istemistim, bu calisma da ise konu altina yazan arkadaslarla calisma yapacagim, bu sekilde hem seffaf olur ( kisileri ben secmedigim icin ) hem de calismaya katilan arkadaslar yorum ve goruslerini paylasir.

---------- Mesaj saat 15:33:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:26:01 civarında gönderildi. ----------

facebook nickli Emrah Beyle calisma sonucumuz icin acmis oldugu konuya katilamadan konu maalesef gereksiz yanlis anlamalar ile kilitlendi, kendisine emegi icin tesekkur ediyorum ve yeni calisacagim arkadaslardan da benzer paylasim istiyorum, tesekkurler.
http://www.ytpara.com/forum-disi-ko...cansuyildiz-hocamla-tbm-calismasi-sonucu.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri