facebook nickli Emrah Bey ile bir haftalik calismamizi tamamladik, sonuclari kendisi paylasacaktir, bugun itibari ile yeni bir arkadas ile calismaya baslayabilirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
facebook nickli Emrah Bey ile bir haftalik calismamizi tamamladik, sonuclari kendisi paylasacaktir, bugun itibari ile yeni bir arkadas ile calismaya baslayabilirim.
Usta türkçe içerik olarak günlük 20-30 k izlenme getirebilirim bunun tbmsini arttırabilirmisin 0,08 den yukarı çıkmıyor tbm :S
haber kanalımda şu anda bir videom hit kazanıyor ,tbm yükselirmi acaba,bu arada türkçe içerik
Arkadaşlar istatistikleri youtube ve adsenseden resimli olarak paylaşacağım ancak şuan çalışıyorum tsi: 20:00 da gereken açıklamayı yapacağım şuna emin olabilirsinizki istenilen ücret 200 tl çalışma sayesinde kazanılan ücret 150 civarı çalışmak isteyen arkadaşlar ödemesini yapsın ve sadece izlesin gerisini cansu hocam halleder.
hocam beni de dahil etseniz ilk çalışmaya da girmek istedim ama mesajı bende önce yazmış arkadaşlar.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.