Bir arkadasa ozel youtube TBM calismasi

• Kullanıcı cansuyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
pm ile ulaştı tekrar çalışma başlıcakmış gibisiden ama artık ben istemiyorum paramı da helal etmiyorum ... kendisi şuanda da forumda online...
iş yapmayın sakın ... ben ameliyat olcaksam önceden haber veririm foruma giremicem vs vs

pm ile ulaştı tekrar çalışma başlıcakmış gibisiden ama artık ben istemiyorum paramı da helal etmiyorum ... kendisi şuanda da forumda online...
iş yapmayın sakın ... ben ameliyat olcaksam önceden haber veririm foruma giremicem vs vs

Mağduriyetinizi anlıyor, bu konu adına, İlgili kişiye PM göndermekteyim. Hizmeti istemiyorsanız, kullanıcının size Hizmet için aldığı parayı ödemesi gerekmektedir. Konuyla ilgili incelemeye başlamış, kullanıcıya PM Attım. İyi forumlar, Konuyu şimdilik kilitliyor, Kullanıcının PM'ini bekliyorum. VESSELAM !

Kişi gerekli açıklamayı ÖZEL MESAJ aracılığıyla bana bildirdi arkadaşlar. AMELİYAT olmuş bir kişinin açıklama yapması beklenemez. Konu tekrardan açılmıştır.

Açıklaması TATMİN edici özellikte. Yani öyle boş bir nedenden ötürü değil, nedenini bana bildirdi. Konuyu aktif ediyor, iyi forumlar diliyorum

NOT: Konunun takipçisiyim.

Ameliyat olmadan aciklama yapmasindan bahsediyoruz burda.Sahis ameliyat olacagini bilmiyormuydu yani? durup dururken doktorlar hadi ameliyatami aliyoruz dediler? Hadi onuda gectim gunlerdir surekli online olurken suraya 2 satir yazmak cok mu zor bisey? PM yazabiliyorda konuyami yazamiyor?

Halk içinde mûteber bir nesne yok
devlet gibi
olmaya devlet cihân da bir nefes sıhhât
gibi

Kişi gerekli açıklamayı ÖZEL MESAJ aracılığıyla bana bildirdi arkadaşlar. AMELİYAT olmuş bir kişinin açıklama yapması beklenemez. Konu tekrardan açılmıştır.

Açıklaması TATMİN edici özellikte. Yani öyle boş bir nedenden ötürü değil, nedenini bana bildirdi. Konuyu aktif ediyor, iyi forumlar diliyorum

NOT: Konunun takipçisiyim.

3-4 gündür adsense kazançlarımda çok ciddi düşme yaşadım bi kontrol ediyim dedim acaba kanallarda bişey mi var diye ilk çalıştırma yapcağım kanalıma baktım adsense id benim adsense id im ile aynı değil.
sonra ilk verdiğim kanalımın da adsense id sine bakiyim dedim yin benim olmayan fakat diğer kanaldaki id karşıma çıktı
bütün kanallarım hemen hemen aynı şifre ve sıralı şekilde gidiyordu..

85tl ye acımıyorum arkadaşlar sadece kimse dolandırılmasın... Dikkatli olun

Alttaki onun mu bilmiyorum ama bana çalışma yapacağı kanaldaki adsense kimliğiyle aynı bunlar ve diğer kanallarımdaki kimliklerle
Şu anda ilişkili olan AdSense hesabınız:

AdSense Kimliği:
2306066442577031
Durum:
Etkin

3-4 gündür adsense kazançlarımda çok ciddi düşme yaşadım bi kontrol ediyim dedim acaba kanallarda bişey mi var diye ilk çalıştırma yapcağım kanalıma baktım adsense id benim adsense id im ile aynı değil.
sonra ilk verdiğim kanalımın da adsense id sine bakiyim dedim yin benim olmayan fakat diğer kanaldaki id karşıma çıktı
bütün kanallarım hemen hemen aynı şifre ve sıralı şekilde gidiyordu..

85tl ye acımıyorum arkadaşlar sadece kimse dolandırılmasın... Dikkatli olun

Alttaki onun mu bilmiyorum ama bana çalışma yapacağı kanaldaki adsense kimliğiyle aynı bunlar ve diğer kanallarımdaki kimliklerle
Şu anda ilişkili olan AdSense hesabınız:

AdSense Kimliği:
2306066442577031
Durum:
Etkin

Hocam eğer bugün farkedip düzelttiyseniz temmuz geçtiği için kazançlar o id li hesaba gider. Şikayet etme yolu varmı bilmiyorum ama isterseniz hesaplarınızın hacklendiğini ve kazançlarınızın çalındığını adsenseye şikayet etmenizi öneririm. Büyük ihtimal kazancı sizin hesabınıza yansıtıp bu id kiminse onuda banlarlar.

2 haftadır ses selen yok. çalışmaya tekrar başlayacağız demişti ama dönüş olmadı .

---------- Mesaj saat 00:08:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:07:01 civarında gönderildi. ----------

en son dün giriş yapmış belkide unuttu bizi :)

2 haftadır ses selen yok. çalışmaya tekrar başlayacağız demişti ama dönüş olmadı .

---------- Mesaj saat 00:08:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:07:01 civarında gönderildi. ----------

en son dün giriş yapmış belkide unuttu bizi :)

Bu sahis hala forumda dolaniyor,ustune konulara mesaj atmaya bile baslamis.Son durum ne dir sizde?
[MENTION=68]ch1vas[/MENTION]

verdiğim para boşu boşuna gitti =) Haram olsun ne diyeyim Allah başka yerden çıkarsın o parayı

3rJXHY0.jpg

kanal
kanalın son en baştan bu yana kazancı ve para kazanma iptal olmuş... zamanım olmadığı için falza giremiyorum ama girdikçe bu konu üzerinden bütün sizle ilgili soruları yanıtlıyorum..

kanala bakmak isteyenler
[email protected]
şifre: deneme1212

diğer kanalın mail adresiyle şifresini bulamadım onuda bulunca atıcam skype konuşmalarını tek tek buraya koymak çok vaktimi alır fakat isteyen olursa TW den bağlanıp okuya bilir .. bana özel msj atması yeterlidir..

bana özel tbm calısması gıbı ıslemler bence cok yanlıs ve bılınmezlık dolu ıs
niye dersenız adam sana video yukler girer 3 5 etiket sonra ıp değiştirme programı ıle tıklar sagdan soldan ordan burdan sen bır bakarsın kazanc bu kadar oldu dersın.. deneme amaclı arkadas bırı ara kendıne tıkladı gazanya ıp program ıle amerıkadan 1 tıka 4.98$ aldı bu ıslerı bırakıp herkes kendı aklınca bırseyler yapsın.. kım haklı kım haksız konusuna gırmem kesınlıkle burda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri