Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adam reklamlarına tıklıyomuş vpn ile bağlanıp reklamalra tıkaldıgı söyledi bende boş dururmuyum hemen bir plan yapıp paralı vpn alıp 2 adsenseye 5 er adet kanal bağladım zamanla prof oldum 9 10 ay boyunca aylık 3 ile 8 bin arası değişen para aldım.
bu yaptığınızı söyleyebilmeniz...
adsensenin üzerinde kaç paraların gittiği banlamanlardan dolayı onlarıda yazayım istersen hocambir çok olay adsensenin birçok paraya çöküşü reklam tıklama gene olsa gene yaparım o aldıklarımın youtube 100 mislini geri almıştır zaten benden
Video ları yüklerken Youtube a mı sordunuz mu da videolardan kazandığınız para dan hak sahibi oldunuz ??
Youtube sen olmasan o parayı kazanamıcaktı sanki ya allah aşkına o kadar youtube da çalışıyosunuz hala işleyişi anlamıyorsunuz.
Youtube saten reklam anlaşmasını almış enin de sonun da o reklamları gösterir.
Bir kanala 7 tane reklam koyan 1 kişinin normal şartlarda 3-4 tane reklamı gösterir eğer sen o spamı yapmasan duruma göre 7 reklamı da gösterir yada 1000 gösterim başına verilen ücreti arttırır gene o parayı kazanır.
bu yaptığınızı söyleyebilmeniz...
Ulan keşke şu 2013,2014 yılında youtubeyi önemseseydim çok güzel paralar kazanırdım.
Rica ederim![]()
hocam arkadaşa nasıl bir yol gösterdiniz de bu kadar çok kazanmış ya sanırım kazançların hepsini kendi tıklamalarıyla kazanmış değildir
Reklama tıklayarak kazanmak !
Youtube senin parana çöktü, sende acısını reklam verenlerden çıkardın.
Sonra kumarda gitti hepsi.
Yani bilinen hikaye, haydan gelen huya gitmiş...
Bin bahar görse de, taş yeşermez. demiş mevlana.. Arkadaş sen zaten kaybetmeye mahkumsun. Emek vererek yapılmayan hiçbir iş kaybedilmeye mahkumdur.. Şuan da kafasını kullanan internetten hertürlü para kazanır. Yıllardır derim adsense sektöründe özellikle İNTERNETTEN PARA KAZANMAK MESELE DEĞİL.. ÖNEMLİ OLAN SÜREKLİLİĞİ SAĞLAMAKTIR.
Büyük ders olmuştur sanada ama yarın öbürgün ev bark kurarsın çoluk çocuk olur sakın ola bu işlere bulaşma![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.