Anıl
Yasaklanmış
Naptin sen ya kategorimi ifşa ettin demesinler![]()
Ben sana bu şekilde 200 farklı içerik çıkartabilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Naptin sen ya kategorimi ifşa ettin demesinler![]()
[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] hocam yanlıs anlamazsan ben sana hangi konuda yardım ettim hatırlayamadım
(aramızda olan konu dışında)
O aramızdaki konu ile bana en büyük yardımlardan birini yaptın hocam. Bu arada senin bu kanal satış olayların beni çok motive etti. Adamın dibisin yani![]()
Öncelikle konu uzundur. Motive olmak isteyenler okuyabilirler.
Başlığı nasıl yazsam diye tereddütte kaldım, ancak başarılı olduğuma daha doğrusu olmak istediğime karar vererek bu başlığı koydum. Daha geçen yıla kadar ayda 100-200 kazanan birisiyken, r10'da Facebook ile ilgilenirken bu web sitesini gördüm. Üye olmak için çok bekledim, sonunda üyeliklerin açıldığı sırada hemen üyelik aldım. O zamanlar maddi açıdan çok zor durumdaydık. İlk başlarda hiç bir şey kazanamasamda toplam 10 kanalla ayda 6-7k üzeri kazanmaya başlamıştım. Taa ki bir kanala telif gelene kadar ve ben bunu farketmeyene kadar. Kanallarımın para kazanması gitmişti ve o zamanlar yöntem vs. bilmediğim için kanalları silmiştim. Tekrar zor duruma düştüm, kanallarım kapandı. Yılmadım, kanalım kapandıkça açtım, kapandı açtım, kapandı açtım. En sonunda pcyi kökten sıfırlayıp öyle devam ettim yoluma. En sonunda pes etme aşamasına geldim, 3-4 ay kadar forumu ve Youtube'u bıraktım. Çünkü bitap düşmüştüm artık bu durum karşısında. Tekrar durumumuz kötü hale geldi, hatta 20 TL borç isteyecek kadar kötü hale gelmişti. Bundan 2,5 ay öncesine kadar tekrar Türkçe içerik ile başladım, Türkçe olduğu için TO - TBM düşük oluyordu ancak yinede günde 2xx getiriyordu. Youtube'un yeni politikası gereği etiketlerden dolayı topluluk gelmişti kanalıma. Kazanç yarı yarıya düşmüştü ve 15 dakika üzeri video yükleme özelliği kapanmıştı. Artık sadece içerideki videolardan kazanmaya çalışıyordum. Yine de bir şeyler kazanıyordum. Hatta kanalda 6k abone olmuştu. Daha sonra etiketlerden olduğunu bilmediğim için herhangi bir işlem uygulamadığım videolarımada topluluk geldi ve kazanç sıfırlandı. Moralim çok bozulmuştu ama yılmadım. Bir dostumun verdiği içerik sayesinde 5k aboneli kanal yaptım, ancak o da etiketlerden dolayı gitti. Çok ciddi moral bozukluğu oldu o zamandan beri YouTube çalışmıyorum. Ancak yılmıyorum ve kendime belirlediğim bir tarihte her şeyi sıfırlayıp en baştan başlayacağım. Hedeflerim, hayallerim çok büyük. YouTube işinde en önemli olay yılmadan devamlı çalışmaktır. Körü körüne spam yapmamak, bilinçli şekilde az video çok kazanç taktiğiyle çok güzel paralar kazanılabilir. Ben bundan 2 sene sonrasına kadar ailemi maddi açıdan çok iyi yerlere getirmek istiyorum. Başaracağıma inanıyorum. Umarım başarabilirim. Yeni başlayan arkadaşlar için umarım moral yazısı olmuştur.
Karmaşık yazıdan dolayı kusuruma bakmayın.
Özet (!) : Videoların açıklamalarını etiketle doldurmayın!
Motive videolarım :
Hayat Zor mu geliyor? Yere mi düştünüz? - YouTube
MOTİVASYON - Hayatta Sadece Bir Tane Şans Elde Ederiz - Süper Motivasyon - YouTube
Özel teşekkürler : [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION], [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION], [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION], [MENTION=9639]maihes[/MENTION] [MENTION=8895]palipleten[/MENTION], [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=14067]alim hakki[/MENTION] [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.