Bir Başarı Hikayesi

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] hocam yanlıs anlamazsan ben sana hangi konuda yardım ettim hatırlayamadım :D
(aramızda olan konu dışında)

[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] hocam yanlıs anlamazsan ben sana hangi konuda yardım ettim hatırlayamadım :D
(aramızda olan konu dışında)

O aramızdaki konu ile bana en büyük yardımlardan birini yaptın hocam. Bu arada senin bu kanal satış olayların beni çok motive etti. Adamın dibisin yani :D

Hocam üstüne düşmeden pek takmadan ayrıntıları fazla düşünmeden çalışırsanız güzel kazançlar elde edebilirsiniz açıkçası takmadan devam edin gerisi gelir :)

Umarım başarılı olursun hocam, benimde hedefim evin xx bin lira civarındaki kredi borcundan kurtarmak.. umarım başarırız..

bu ara benimde neredeyse tüm videolarıma etiketten topluluk geliyor abartmadığım halde ayar olmuş durumdayım bende ona. inş hedeflerinede biran önce ulaşırsın.

başarılar dilerim pes etme yoluna devam. keşke kazanırken köşeye biraz koysaydın ufakdan :) belki bundan sonra köşeye de atarsın b zor günler icin ne olur ne olmaz :) başarılar

Herkesin bir hayali var oda çalışmadan olmuyor Allah yardımcımız olsun

O aramızdaki konu ile bana en büyük yardımlardan birini yaptın hocam. Bu arada senin bu kanal satış olayların beni çok motive etti. Adamın dibisin yani :D

Sevindim adına, inşallah daha çok kazanırsın ama böyle etiket yapıyorsunuz 10 larca mesaj geliyor cevap veremeyince üzülüyorum. Geçen hafta da bir arkadaş adımı etiket etmiş ama benim görüşüm kardeşim gerek yoktu bazı şeyler kul ile Allah arasında olmalı, Allah biliyor kul bilmese de olur, onun için keşke adımı yazmadan bana skype den sorsaydın. Biliyorum iyi niyetinden yazdın, teşekkür etmek istedin ama burda kazanamayan 100 lerce kişi var ondan sonra özel pm geliyor :) Bide en başa yazmışın :D

Yinede teşükkürler [MENTION=10014]Anıl[/MENTION] kardeşim bol kazançlar..Allah daha çok versin..

ben de özet olarak basarı hikayemi yazayım :D
bundan yaklasak 1 yıl önceydi o zamanlar aylık 1-2k kazanıyordum
forumda acılan konuları okuyordum.
forumda acılan konuların birinde bir post okudum
o postu okuduktan sonra beynimde şimşekler çakmaya kıvılcımlar cıkmaya basladı.
o gün bugündür tüm calısma şeklimi o posta göre ayarladım
o postu atan kişinin nickini bile hatırlamıyorum şimdi
belki şimdi o postu atandan bile cok kazanıyorum

demem o ki sizde forumu bol bol okuyun (özellikel eski konuları okuyon yeni konular şikayet konularından gecilmiyor:) )
hiç ummadığınız zamanda,
hiç ummadığınız bir kişinin bırakın actığı konudan attığı sıradan bir posttan bile ilham alıp nirvanaya ulaşabilirsiniz..

İnşallah yılmadan devam belki şuanda çok kazanamıyorum ama birgün kazanacağıma inanıyorum anneme bir ev sözüm var umarım gerçekleştirebilirim yazı içinde motivasyon açısından çok teşekkürler :)

Videoyu izledim ve dedim ki;

THİS İS YTPARAAAAAAAAAAAAAA! :D

Öncelikle konu uzundur. Motive olmak isteyenler okuyabilirler.

Başlığı nasıl yazsam diye tereddütte kaldım, ancak başarılı olduğuma daha doğrusu olmak istediğime karar vererek bu başlığı koydum. Daha geçen yıla kadar ayda 100-200 kazanan birisiyken, r10'da Facebook ile ilgilenirken bu web sitesini gördüm. Üye olmak için çok bekledim, sonunda üyeliklerin açıldığı sırada hemen üyelik aldım. O zamanlar maddi açıdan çok zor durumdaydık. İlk başlarda hiç bir şey kazanamasamda toplam 10 kanalla ayda 6-7k üzeri kazanmaya başlamıştım. Taa ki bir kanala telif gelene kadar ve ben bunu farketmeyene kadar. Kanallarımın para kazanması gitmişti ve o zamanlar yöntem vs. bilmediğim için kanalları silmiştim. Tekrar zor duruma düştüm, kanallarım kapandı. Yılmadım, kanalım kapandıkça açtım, kapandı açtım, kapandı açtım. En sonunda pcyi kökten sıfırlayıp öyle devam ettim yoluma. En sonunda pes etme aşamasına geldim, 3-4 ay kadar forumu ve Youtube'u bıraktım. Çünkü bitap düşmüştüm artık bu durum karşısında. Tekrar durumumuz kötü hale geldi, hatta 20 TL borç isteyecek kadar kötü hale gelmişti. Bundan 2,5 ay öncesine kadar tekrar Türkçe içerik ile başladım, Türkçe olduğu için TO - TBM düşük oluyordu ancak yinede günde 2xx getiriyordu. Youtube'un yeni politikası gereği etiketlerden dolayı topluluk gelmişti kanalıma. Kazanç yarı yarıya düşmüştü ve 15 dakika üzeri video yükleme özelliği kapanmıştı. Artık sadece içerideki videolardan kazanmaya çalışıyordum. Yine de bir şeyler kazanıyordum. Hatta kanalda 6k abone olmuştu. Daha sonra etiketlerden olduğunu bilmediğim için herhangi bir işlem uygulamadığım videolarımada topluluk geldi ve kazanç sıfırlandı. Moralim çok bozulmuştu ama yılmadım. Bir dostumun verdiği içerik sayesinde 5k aboneli kanal yaptım, ancak o da etiketlerden dolayı gitti. Çok ciddi moral bozukluğu oldu o zamandan beri YouTube çalışmıyorum. Ancak yılmıyorum ve kendime belirlediğim bir tarihte her şeyi sıfırlayıp en baştan başlayacağım. Hedeflerim, hayallerim çok büyük. YouTube işinde en önemli olay yılmadan devamlı çalışmaktır. Körü körüne spam yapmamak, bilinçli şekilde az video çok kazanç taktiğiyle çok güzel paralar kazanılabilir. Ben bundan 2 sene sonrasına kadar ailemi maddi açıdan çok iyi yerlere getirmek istiyorum. Başaracağıma inanıyorum. Umarım başarabilirim. Yeni başlayan arkadaşlar için umarım moral yazısı olmuştur.

Karmaşık yazıdan dolayı kusuruma bakmayın.

Özet (!) : Videoların açıklamalarını etiketle doldurmayın! :D

Motive videolarım :

Hayat Zor mu geliyor? Yere mi düştünüz? - YouTube
MOTİVASYON - Hayatta Sadece Bir Tane Şans Elde Ederiz - Süper Motivasyon - YouTube

Özel teşekkürler : [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION], [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION], [MENTION=9035]Navi1337[/MENTION], [MENTION=9639]maihes[/MENTION] [MENTION=8895]palipleten[/MENTION], [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=14067]alim hakki[/MENTION] [MENTION=15163]Elturqo[/MENTION]

Helal olsun tebrik ederim seni. Aynı şekilde bende çok kazandıran kanallarım kapanmasına rağmen yılmıyorum devam. 5 haneye çıktım sonunda aylık şükür. Ama hedefler daha yüksek hep yüksek! :D Paylaştığın videoda Ben bir limu'yum diyor. neymiş o limu biliyonmu? network marketing reklamı yaptı bide sonda öyle birşey mi? o işlerdede cok para var aslında :)

Bizde çok yorulduk youtube macerasında, ama sen kazanan olduğun için mutlusun. Biz pek bişey öğrenemedik. Umarım bir gün tekrar bişeyler öğrenmek için çabalayacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri