Bir Başarı Hikayeside Benden

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
pm adres alırsam istanbuldaysa bende gizli gizli gelip bir kahve içerek daha sonra burdan yorumumu yaoarım cafeyle ilgili :)

Rabbim bol kazanç nasib eder inşallah

allahın izni ile bende bu hedeflere yakınım.Youtube hayatımızı değiştiriyor.

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah kazancınızı bereketli kılsın.

Denizlideyim sık sık izmire geliyorum fırsat olursa bir gün uğrarım inşallah.

Hayırlı işler..

küçük parka uğramayalı çok oldu ama uğrarsam mekanınıza oturayım hocam :) Allah utandırmasın kazançlarınızı daim etsin inşallah

[MENTION=13134]stone[/MENTION] Allah arttırsın hocam... Cafe nerde bu arada aydınlat bizi :)

Ytpara dan gelenlere çay ücretsiz olsun [emoji14]
Bol kazançlar,hayırlı olsun :)

Makarna, nargile ve kahvaltisiyla meshurdur. Meyve tabagi da gayet iyiydi :) Hayirli uğurlu olsun canka [MENTION=13134]stone[/MENTION]

Hayirli olsun hocam bol musteriler.ins mafya harac almaya gelmez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://tr.foursquare.com/v/fedo-bistro-cafe/537b8a78498ed5ad16765503?fbLoginFailed=true :) Burası mı usta, uğrarım bak ben :) Spesifik olarak bu konuyla alakalı alınan mekanın ücretinin belirtilmesinde bir problem yok eğer arzu edersen usta, etmezsen paylaşmak zorunda da değilsin.

edit: aynen hocam bu adres tam mekanın adresıdır gelmek ıstersenız burada beklıyor olacagız :)

hocam o zaman 500 e devraldık iç kısmında ufak tefek değişikliklere gittik yaklasık bıze 600 e patladı dıyeyım. Gelmek ıstersen de aber vermen yeterlı beklerım :) dıger arkadaslar da aynı sekılde gelıp bı soguk ıcebılırsınız benımle :) memnun musun dıyen arkadaslara da cafe prestıjdır her kesımden ınsana hıtap eder cevrenız genısler vezır etmese de rezıl etmez dıyeyım. ama zahmetlı ıs bıldıgınız ıs basında durmanız ılgılenmenız ugrasmanız lazım. iş olarak yapacaksınız tavsıye ederım ama yan iş olsun para getırsın kösede dursun dıyeceksenız guvendıgınız bır ısletmecı (ısten anlayan ) basına koymazsanız orası yurumez . vsvsvsvs :)

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:41 ----------

yüzyüze tanışmadık ama ortak birkaç arkadaşım vasıtasıyla tanıyorum. tebrik ediyorum.

dogrudur hocam bornova da ısenız youtube ıle alakanız varsa ıyı kotu ısmım gıdıyor sankı benden baska kazananı yok youtube nın nazara gelıyoruz :)

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

Makarna, nargile ve kahvaltisiyla meshurdur. Meyve tabagi da gayet iyiydi :) Hayirli uğurlu olsun canka [MENTION=13134]stone[/MENTION]

nuri kazancları arttırmıssın duydum sana olan borcumu ödememeye karar werdım forumda aktıf takıldıgına göre sende para vardır :)

Allah daha çok versin hocam . Maşallah çok güzel değerlendirmişsiniz kazandığınız parayı :)

Allah utandırmasın yüzünüzü kara çıkarmasın hocam. Bu yola başkoymuş herkes umarım emeğinin karşılığını alır. sizin gibi değerlendirip boşa harcamaz :) tekrardan hayırlı olsun

Benimde hayalim aylık 3000 kazanabileceğim bir iş kendi işim olacak tabi bakalım inş para kazanırsam yapacağım Market işi pastahane yada cafe gibi

pm adres alırsam istanbuldaysa bende gizli gizli gelip bir kahve içerek daha sonra burdan yorumumu yaoarım cafeyle ilgili :)

Rabbim bol kazanç nasib eder inşallah

Urfaya gelecektin Orco?

edit: aynen hocam bu adres tam mekanın adresıdır gelmek ıstersenız burada beklıyor olacagız :)

hocam o zaman 500 e devraldık iç kısmında ufak tefek değişikliklere gittik yaklasık bıze 600 e patladı dıyeyım. Gelmek ıstersen de aber vermen yeterlı beklerım :) dıger arkadaslar da aynı sekılde gelıp bı soguk ıcebılırsınız benımle :)

Usta bir seneye taşınacağım İstanbul'dan şu aralar ev bakıyorum o taraflarda :D Yazın sonlarına doğru uğrarım belki ama daha sonra taşınırsam düzenli müşterin oluruz arkadaşlarla artık :D Ben daha önceden de bir uğramıştım oraya ama biraz değişmiş gibi, hayırlı olsun tekrar.

Usta bir seneye taşınacağım İstanbul'dan şu aralar ev bakıyorum o taraflarda :D Yazın sonlarına doğru uğrarım belki ama daha sonra taşınırsam düzenli müşterin oluruz arkadaşlarla artık :D Ben daha önceden de bir uğramıştım oraya ama biraz değişmiş gibi, hayırlı olsun tekrar.

Gel gel hocam izmire gel :)
[MENTION=11620]era[/MENTION] yi kandirabilseydik getirtebilseydik izmire :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri