Hayırlı olsun bir kahvenizi iceriz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
https://tr.foursquare.com/v/fedo-bistro-cafe/537b8a78498ed5ad16765503?fbLoginFailed=trueBurası mı usta, uğrarım bak ben
Spesifik olarak bu konuyla alakalı alınan mekanın ücretinin belirtilmesinde bir problem yok eğer arzu edersen usta, etmezsen paylaşmak zorunda da değilsin.
yüzyüze tanışmadık ama ortak birkaç arkadaşım vasıtasıyla tanıyorum. tebrik ediyorum.
Makarna, nargile ve kahvaltisiyla meshurdur. Meyve tabagi da gayet iyiydiHayirli uğurlu olsun canka [MENTION=13134]stone[/MENTION]
pm adres alırsam istanbuldaysa bende gizli gizli gelip bir kahve içerek daha sonra burdan yorumumu yaoarım cafeyle ilgili
Rabbim bol kazanç nasib eder inşallah
edit: aynen hocam bu adres tam mekanın adresıdır gelmek ıstersenız burada beklıyor olacagız
hocam o zaman 500 e devraldık iç kısmında ufak tefek değişikliklere gittik yaklasık bıze 600 e patladı dıyeyım. Gelmek ıstersen de aber vermen yeterlı beklerımdıger arkadaslar da aynı sekılde gelıp bı soguk ıcebılırsınız benımle
![]()
Usta bir seneye taşınacağım İstanbul'dan şu aralar ev bakıyorum o taraflardaYazın sonlarına doğru uğrarım belki ama daha sonra taşınırsam düzenli müşterin oluruz arkadaşlarla artık
Ben daha önceden de bir uğramıştım oraya ama biraz değişmiş gibi, hayırlı olsun tekrar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.