Bir Başarı Örneği (BTC)

Valla ben Deex e bastım . İlerde olurda yükselirse (ki ben çok umutluyum) . O zaman bu mesajı alıntılarım.

Son zamanlarımda tamamen bu tarz coinleri çıkarıp buluyorum ve paylaşıyorum. Ama dayak yiyoruz malum insanlara iyilik yaramıyor.

Şimdi çok çok çok düşük bir coin buldum. Onu açıklayacağım yakında bakalım 10 TL'ye 90bin tane alınıyor şu anda. Bende var oldukça fazla :D 1 tl olsa milyar tller dönecek ;)

Ama paylaşıp paylaşmamak arasında kararsız kaldım diyebilirim ;) Çünkü insanlara iyilik yaramıyor.

Bu da sabırsızlıktan kaynaklanıyor. Ben alıyorum 1-2 yıl sonra parayı kırıyorum. Ama milletimiz sabırsız cidden alıp 2 gün sonra zengin olmak istediği içni düşünce korkuyor hemen. Halbuki düşünce sevinmesi lazım.

Eğer istek olursa cidden paylaşmayı düşünüyorum ama tokatlayıp dayak atmayacak adamlar lazım bana. Cidden alıp unutacak adamlar lazım. Gelecekte kendim bir balina ekibi kurmayı planlıyorum kazandırdığım kişilerce büyük bir ekip kurup daha büyük yatırımlar ile daha büyük kazanmayı hedefliyorum. Hayırlısı neyse o olsun.

Son zamanlarımda tamamen bu tarz coinleri çıkarıp buluyorum ve paylaşıyorum. Ama dayak yiyoruz malum insanlara iyilik yaramıyor.

Şimdi çok çok çok düşük bir coin buldum. Onu açıklayacağım yakında bakalım 10 TL'ye 90bin tane alınıyor şu anda. Bende var oldukça fazla :D

Ama paylaşıp paylaşmamak arasında kararsız kaldım diyebilirim ;) Çünkü insanlara iyilik yaramıyor.

Bu da sabırsızlıktan kaynaklanıyor. Ben alıyorum 1-2 yıl sonra parayı kırıyorum. Ama milletimiz sabırsız cidden alıp 2 gün sonra zengin olmak istediği içni düşünce korkuyor hemen. Halbuki düşünce sevinmesi lazım.

Eğer istek olursa cidden paylaşmayı düşünüyorum ama tokatlayıp dayak atmayacak adamlar lazım bana. Cidden alıp unutacak adamlar lazım. Gelecekte kendim bir balina ekibi kurmayı planlıyorum kazandırdığım kişilerce büyük bir ekip kurup daha büyük yatırımlar ile daha büyük kazanmayı hedefliyorum. Hayırlısı neyse o olsun.

Hocam bir pm'ni alırım o coin ile ilgili. Malum acayip hoşuma gidiyor uzun vadeli yatırımlar :D

Şimdi çok çok çok düşük bir coin buldum. Onu açıklayacağım yakında bakalım 10 TL'ye 90bin tane alınıyor şu anda. Bende var oldukça fazla :D 1 tl olsa milyar tller dönecek ;)

yükseleceğine inandığınız coin varsa ve ufak yatırım yapıp bir iki sene bekleyebilirm

Paylaşın hocam o coin hakkında projelerini falan açıklayın. Uzun vadede bende bir miktar yatırım yapmayı düşünüyorum.

Hocam bir pm'ni alırım o coin ile ilgili. Malum acayip hoşuma gidiyor uzun vadeli yatırımlar :D

yükseleceğine inandığınız coin varsa ve ufak yatırım yapıp bir iki sene bekleyebilirm

Paylaşın hocam o coin hakkında projelerini falan açıklayın. Uzun vadede bende bir miktar yatırım yapmayı düşünüyorum.

1-2 güne detaylı anlatım yapacağım sizin gibi yatırım yapıp kısa vadede değilde, alıp unutacak kişiler için. Cidden bu halkın kazanmaya ihtiyacı var. Ben milletim kazansın diye elimden geleni yapmaya adayım.

Buna rağmen o projeyi tanıttığımda bile dayak gibi laflar gelecektir. Ama bilin ki hiçbiri umrumda değil. Çünkü benim amacım cidden kazanmak isteyen kişilerin hayatını kurtarmak.

Takipte kaldın dostlar. Allah'ın inayeti ile kazanacağız...

1-2 güne detaylı anlatım yapacağım sizin gibi yatırım yapıp kısa vadede değilde, alıp unutacak kişiler için. Cidden bu halkın kazanmaya ihtiyacı var. Ben milletim kazansın diye elimden geleni yapmaya adayım.

Buna rağmen o projeyi tanıttığımda bile dayak gibi laflar gelecektir. Ama bilin ki hiçbiri umrumda değil. Çünkü benim amacım cidden kazanmak isteyen kişilerin hayatını kurtarmak.

Takipte kaldın dostlar. Allah'ın inayeti ile kazanacağız...

Konuyu acinca benide etiketleyin hocam, belki gozumden kacabilir.

Bende böyle sepet yapmıstım 2017 de araba aldırdı aynı şekil yine sepet yaptım bu seferki hedefim ev bakalım.

destek için 1,000-1500 tl atıp unutabilirim. :D Test işlemi için... Benım sistem unutmak zaten. tarlaya tohum at... bir kaç mevsim geçsin mahsule bak... ama verimli ama verimsiz yapacak bişi yok... nasip gerisi...

Bekliyoruz. 1000 liralık alıp unuturuz ne olacak.

destek için 1,000-1500 tl atıp unutabilirim. :D Test işlemi için... Benım sistem unutmak zaten. tarlaya tohum at... bir kaç mevsim geçsin mahsule bak... ama verimli ama verimsiz yapacak bişi yok... nasip gerisi...

Alıp unutan kazanır zaten bu sektörde hocam amacımız o. Benim amacım bu kafada olan insanların da kazanmasına vesile olmak. Yeter ki kazandıktan sonra bizi unutmasınlar :)

deex.... ( 19.02.2018 )

DEEX'i tanıttığımda bir dayak yemediğim kaldı. Adamlar mart ayında istanbulda seminer verecekler. Almayanlarda öyle aval aval bakacaklar hocam :)

Coin işinde firsatlar ömür boyu bitmez, önemli olan değerlendirebilmekte

Aynen öyle Allah beyin vermiş kullanmak önemli. Ama kullananın da batmasını istiyor milletimiz. Bu yüzden kazanamıyoruz zaten.

bende merak ettim şimdi :D

ben bu tür konular yüzünden 1k 1k basıyorum alt coinlere para suyunu çekiyor çıktıgı da yok : ) ama yine gaza geldim basıcam tekrardan.

[MENTION=60021]OmerAYDINOGLU[/MENTION] hocam alt coinleri saklamak için herhangi bi yer önerin var mı? binance da tutuyoruz ama kepenkleri kapatıp gitse gg oluruz.

bende exp ve vtc aldım 1.5 ay önce filan

Ledger e attım 1-2 sene elimde tutarım çok yükselse bile elim de tutarım ama dünya hali ne olacağı belli olmuyor çok paraya sıkışırsam mecbur çekerim

Hayırlısı olsun

[MENTION=10575]fenomen[/MENTION] ledger nano ss alabilirsin ama onda belli coinler var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri