bir bot videolarıma yorum yapıyor

• Kullanıcı kizilaslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

kizilaslan

Kayıtlı Üye
merhaba yaklaşık 3 senedir spamdan el ayak çekmiş corona günlerinden sıkıntıdan mobil oynarken bölüm gecmeli bir oyunu kaydedip eski özgün kanalımda paylaşmaya başladım 3 4 gündür öylesine yaklaşık 150-200 video attım fakat anlamadığım birşeyler gelişiyor videoları paylaşır paylaşmaz boş bir kanal hesabından hemen hemen tüm videolarıma karışık ingilizce yorumlar ekleniyor başlarda oyunu seven biri diye düşündüm de sürekli olunca bot olduğu kanısına vardım.
sorum şu bu şekilde kanalıma bir zarar gelir mi?
bunu engellemenin bir yolu var mıdır?

yorumunun üstüne gel sağ da 3 noktaya tıkla ''kullanıcıyı bu kanal da gizle'' var ona tıkla engellenir hocam

merhaba yaklaşık 3 senedir spamdan el ayak çekmiş corona günlerinden sıkıntıdan mobil oynarken bölüm gecmeli bir oyunu kaydedip eski özgün kanalımda paylaşmaya başladım 3 4 gündür öylesine yaklaşık 150-200 video attım fakat anlamadığım birşeyler gelişiyor videoları paylaşır paylaşmaz boş bir kanal hesabından hemen hemen tüm videolarıma karışık ingilizce yorumlar ekleniyor başlarda oyunu seven biri diye düşündüm de sürekli olunca bot olduğu kanısına vardım.
sorum şu bu şekilde kanalıma bir zarar gelir mi?
bunu engellemenin bir yolu var mıdır?

sanırım kanal bu zarar vermiyo ama gizle gitsin
https://www.youtube.com/channel/UC3MzhE3xiFCDLjO0Ij46ryw

aynen kanal o:S

peki sürekli böyle yorum yapılması index için bir fayda sağlamıyor mu?=

benimde böyle sapık bi kullanıcı var
sürekli yeni kanllara yükledğim videolara yorumlar yapıyor
nasıl beni buluyor anlamyıorum.

sanmayın sadece size yapıyor youtube yüklenen tüm videolara yapıyor

hocam konuyu okudum ve yeni yüklediğim videoya bir bakayım dedim ne gördüm :) Aynı kişi bana da yorum atmış :)

Adam site içi backlink çalışması yapıyor. Belkide böylece önerilene çıkma oranı artıyordur. Sonuçta youtube bir websitesi ve yönetenler algoritmalar. Şuan bile adamın linki paylaşarak forumdan backlink veriyoruz mesela :) giren bi bakıyor nede olsa

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri