Bir Film veya Sitenin 6-7 Saniye Videosunu Kullanmak

• Kullanıcı zack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

zack

Platin Üye
Arkadaşlar ben dünya üzerinde bilinen güçlü bir sitenin içine yüklenen magazin videosunu alsam 5 veya 7 saniye kullansam özgün videom içinde sorun olurmu. Mesela bir ünlüyle ilgili haber yapıyorum o ünlü geçtiğimiz gün los angeles'ta görüntülenmiş paparazzi tarafından yürürken. O videoyuda sitelerine koymuşlar. Bende bu ünlü şurada şöyle görüntülendi diye o kanalın amblemi ile videoyu özgün videom arasında kullansam sorun çıkarmı? Tamamen özgün videonun içinde 7 saniye felan geçecek.

4 dakikalık bir konusma videosu arasında 7 saniye geçecek.

Video adil kullanım kapsamına girer fakat bu bazen sıkıntılı olabilir 3 saniye için telif yediğimi de bilirim,adil kullanım şartlarını taşıdığını düşünüyorsan yayınlayabilirsiniz...

Video adil kullanım kapsamına girer fakat bu bazen sıkıntılı olabilir 3 saniye için telif yediğimi de bilirim,adil kullanım şartlarını taşıdığını düşünüyorsan yayınlayabilirsiniz...

Kendiniz kamera karşısında felan konuşuyormuydunuz hocam? Adil kullanımın saniye süresi kaçtır peki?

---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:15 ----------

adil kullanım hakkı diye bişey var.

Ne kadar süresi hocam onun?

Kendiniz kamera karşısında felan konuşuyormuydunuz hocam? Adil kullanımın saniye süresi kaçtır peki?

---------- Spam Engelliyici 14:16 ---------- Önceki Mesaj 14:15 ----------

Ne kadar süresi hocam onun?

videonuz tamamen kurgusal ise adil kullanıma girer,geçenlerde bir arkadaş vardı itiraz etmiş ve itirazı kabul edilmişti,ben içinde konuşmuyordum Educatedear tarzında videolarım vardı derdimi anlatana kadar zaten kanal kapandı...adil kullanım süresi hakkında kesin bir bilgim yok hocam...

videonuz tamamen kurgusal ise adil kullanıma girer,geçenlerde bir arkadaş vardı itiraz etmiş ve itirazı kabul edilmişti,ben içinde konuşmuyordum Educatedear tarzında videolarım vardı derdimi anlatana kadar zaten kanal kapandı...adil kullanım süresi hakkında kesin bir bilgim yok hocam...

Tamam hocam teşekkür ederim :) Bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim

adil kullanım diye bir şey yok 1 sn den bile telif yersin sadece sana düşen mail atıp izin almak onda da izin verirler ama ticari kullanım hakkı olmadan izin verirler. yani üzerinden para kazanmayacaksın derler.

adil kullanım diye bir şey yok 1 sn den bile telif yersin sadece sana düşen mail atıp izin almak onda da izin verirler ama ticari kullanım hakkı olmadan izin verirler. yani üzerinden para kazanmayacaksın derler.

Of ya kötü oldu bu. Tamam hocam.

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:36 ----------

https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html#yt-copyright-myths

burada anlatılıyor ama yine tam garanti değil gibi. Benimki haber kategorisine giriyor. Adil kullanım var gibi sanki.

kendi hazırladığım introda firmanın logosunu kullandım diye gelen telif.

Bu adil kullanım olayıda farklı bir boyut iyi araştırın derim.

GpnVP7.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri