Bir Google ürününe erişilemiyor ÇÖZÜLDÜ

• Kullanıcı Emredms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Tesekurler hocam fakat bence bu konu hemen PDF veya txt ye donusturulmeli, fixlenmemesi icin :)

kanalım bir google ürününe erişilemiyor diyor ama gmaile girebiliyorum hiç birşeyi silmedim şimdi ben bu kanalımı tekrar açabilirmiyim bu yöntem ile...
yoksa sizin dediğiniz gibi ana mail kapanıp alt maile girebilmek içinmi bu

Sadece alt maili farkli bi gmaile tasiyip girebilmek icin bu. O tarz kapanan kanallar acilmaz (ozgunse acilir, googlea itiraz edersin acarlar)

Bu taktik su durumlarda gecerli. Ornegin elinde 1 ana kanal ve 1 alt kanal var. Bu ana kanalin bi sure sonra kapanip konu sahibi arkadasin soyledigi hatayi veriyor ve seninde alt kanalina ulasman gerekiyor. Iste o durumda ana kanalin google+ profili sayesinde alt kanalina farkli bi yonetici ekleyip aradan 2 hafta gecince onu sahip yapabiliyorsun. Bu sayede yeni ekledigin sahip vasitasiyla alt kanala tekrar giris mumkun oluyor.

Alt kanala şifre vermişseniz alt kanal açık ana kanal kapalı ise zaten girebiliyorsunuz. Elinizde bu tarz kanallar çoksa tek tek girmek yerine Sahiplik atayarak o kanalları bir hesap üzerinden kolayca yönetiyorsunuz.

Evet arkadaşlar Youtube giriş yaptığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsunuz ve youtubede videolarınız aktif fakat yönetemiyorsunuz.(mail girişi var ise)

Şimdilik sadece alt kanallara oluyor sanırım.Deneyerek bakın arkadaşlar.ekleme olursa konuya ekleriz

Hata Kodu

Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

hesap devre dışı bırakıldı hatasını araştırıyorum arkadaşlar bulur bulmaz yayınlarım.

Yapmanız gereken çok basittir plus.google.com adresine girip,

Profil ayarlar yonetici ekle diyip mail ekliyorsunuz sonra eklediğiniz mailden kabul ediyorsunuz.artık o mail ile youtubede erişiminiz var.tamamen o maile geçirmek içinde 2 hafta sonra sahibi değiştir yaparsınız

herhangi bir gmail adresinize veya kanalınıza yöneticilik ekleyip kabul edin.Artık kanal sizin kontrolünüzdedir.Eğer 2 hafta kadar beklerseniz yöneticiliği yazmış oldugunuz maile tamamen taşıyadabilirsiniz.Yani sahiplik vererek yeni atadığınız mail sahibi olur.

Konuyu bilenler vardır belkide bilmeyenler için yazıyorum.Böyle oldugu zaman kökten silenler var emeğiniz boşa gitmesin arkadaşlar

Not : Yöntem farklı durumlar içinde kullanılabilir beyin jimnastiği yapın bakalım :)
bu durumda para kazanması kapanan kanallarda açılıyor ve videolar diğer tarafa geçiyormu ?

yeni youtube hesaplarımı adsenseye bağlarken bir google ürününe eriselemiyor hatası veriyor.
ama adsenseeye ayrı olarak girerken giriliyor.
bunun nedeni nedir acaba?:(

Hocam sorunun sebebi adsense hesabınızın yt hesabının kapatılmasından kaynaklanıyor olabilir. Girip bir kontrol edin isterseniz. Bende de aynı sorun olmuştu anlam verememiştim. Sonradan bu durumu fark ettim.

yönetici ekleme kısmını bulamadım bi türlü yav :D

bende beceremedim ya? gerçi konu eski konu hortlamış ama bu yöntem hala kullanılıyor mu? yada yeni bir yolu var mı arkadaşlar?

ben kanalımda yönetici ekle kısmına ulaşamıyorum acaba benim kanalı ger getirme ihtimalim yok mu. yoksa ayarlar bölümünün değişmesinden dolayı mı giremiyorum.

ben kanalımda yönetici ekle kısmına ulaşamıyorum acaba benim kanalı ger getirme ihtimalim yok mu. yoksa ayarlar bölümünün değişmesinden dolayı mı giremiyorum.

Kanalın Yönetici Kısmına Değil g+ Yönetici Ekle Kısmına Ulaşmanız Gerekli. Bunun için Sadece Kanalınızın Askıya Alınması ama Hala Kanalınızın Açık Olması Gerekli...

Evet arkadaşlar Youtube giriş yaptığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsunuz ve youtubede videolarınız aktif fakat yönetemiyorsunuz.(mail girişi var ise)

Şimdilik sadece alt kanallara oluyor sanırım.Deneyerek bakın arkadaşlar.ekleme olursa konuya ekleriz

Hata Kodu

Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

hesap devre dışı bırakıldı hatasını araştırıyorum arkadaşlar bulur bulmaz yayınlarım.

Yapmanız gereken çok basittir plus.google.com adresine girip,

Profil ayarlar yonetici ekle diyip mail ekliyorsunuz sonra eklediğiniz mailden kabul ediyorsunuz.artık o mail ile youtubede erişiminiz var.tamamen o maile geçirmek içinde sonra sahibi değiştir yaparsınız

herhangi bir gmail adresinize veya kanalınıza yöneticilik ekleyip kabul edin.

buraya kadar tamam fakat buradan sonrasını yapamadım, maili ekledim yönetici olarak nasıl atıyoruz eklediğimiz maili

bunun için ne yapabılırız

Gmaile giriş olmuyorsa hiç bir şansımız yok mu maili silmek için ?
Erişiminiz devre dışı kaldı ama verileriniz duruyor yazıyor.
Bu adsenseye zarar verir mi tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

hocam dediğiniz olayı bundan 2-3 hafta önce yaşamıştım. adsensem hala ayakta olduğuna göre sanırım sorun olmuyor. en azından başıma geldiği için yazmak istedim

benim durumum biraz daha farklı oldu...

quize bir kanal sokmaya çalışırken tel bilgisi istedi girdim ve pat diye youtube hesabını askıya aldı.. ama quiz kanal açık olduğu için davetiye göndermişti.. ondan sonra ne yapabilirim diye araştırırken bu konuya denk geldim ve arkadşaın dediğin gibi bir hesabı yönetici olarak ekleyerek o hesap sayesinde youtube kanalıma erişim sağlayabildim.. fakat quizden gelen daveti kabul etmem için:

Quiz Group Aggregator sizi ağına katılmaya davet etti.

Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın.

yazıyor.. sayfa sahibi hesabımında erişimi yok youtubea, nasıl bunu kabul edeceğim :D

benim durumum biraz daha farklı oldu...

quize bir kanal sokmaya çalışırken tel bilgisi istedi girdim ve pat diye youtube hesabını askıya aldı.. ama quiz kanal açık olduğu için davetiye göndermişti.. ondan sonra ne yapabilirim diye araştırırken bu konuya denk geldim ve arkadşaın dediğin gibi bir hesabı yönetici olarak ekleyerek o hesap sayesinde youtube kanalıma erişim sağlayabildim.. fakat quizden gelen daveti kabul etmem için:

Quiz Group Aggregator sizi ağına katılmaya davet etti.

Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın.

yazıyor.. sayfa sahibi hesabımında erişimi yok youtubea, nasıl bunu kabul edeceğim :D

Bendede olmustu aynı şekilde fakat sonrasında baska bir yoneticiye tamamen gönderdim ordan tekrar davet ettim olmuştu

Bendede olmustu aynı şekilde fakat sonrasında baska bir yoneticiye tamamen gönderdim ordan tekrar davet ettim olmuştu

anladım hocam sanırım yönetici sahip yapmak için 1 gün geçmesi gerekiyor, orada öyle yazıyor :) sahip yaptığım anda da quizi kabul edebilecem :D

teşekkürler bu konu için, çok işime yaradı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri