Bir Google ürününe erişilemiyor

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Peki o'da değilse nerden anlıyorlar?
IP ,MAC değil
Video kaynaklı bir sorun değil.

boş kanal bile gidiyor.. tek kanal sağlam kalmış yenilerin arasında. Şimdi kafamdaki tek soru neden sadece o kanal kurtuldu :D

kardeşim hevesini kırmak istememiş youtube :D

Bu sabah benimde kanalım banlandı tek topluluk ihtarından hemde , sistem değişti galiba , geçmiş olsun bu arada

Durup dururken kanal gitmiş. Sms onayı istedi onayladık bu sayfaya yönlendirdi. Maillere baktım gelen bi mail olmamış neden gitti acaba kanal :S

2 hesap para kazanma pasif hale geldi,bir hesapta telifsiz kapandı,youtube bu ara sapıttı iyice

6.300 vıdeom vardı an ıtıbarıyla hıc bır uyarı olamdan bu sekıl kapandı ıtıraz ettım reddedıldı

Konuyu hortlatıyprum ama çözümr ulaşan var mı? 700 aboneli kanal gitmesin boşa :(

vay arkadaş ya. şu maili çok sık kontrol etmek lazımda ben bi sabah bi akşam bakıyorum.
belki ihtar gelen videoyu hemen silsek banlanmayacak kanalı riske atıyoruz gözgöre göre.

bunun çözümü yoktur sanırım benim kanallarda bir google ürününe erişilemiyor diyordu maile baktım bir tane video varmıs flag yağdırmışlar bende komple sildim :)

Video 100k olmuş flag alınca kaldırmışlardı.

---------- Mesaj saat 17:41:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:38:43 civarında gönderildi. ----------

@Alkatyan bunun çözümü var mı ?

youtube bir flagmetre yapsa videolar için ne güzel olacak,baktın flaglar yükseliyor silicen kaçıcan:D

Kanalın böyle gitmesi çok kötü bir durum çünkü silinmiyor ve ilerde bahane olarak bu silinmeyen kanalı söyleyip kanalların para kazanmasını kapatıyorlar .

çözumu yok... aslında ardı ardına 24 yada 48 saat içinde rezmi şikayet olunca bu işlemi yapıyorlar... (hatta adsense pinli değilse bu işlemi yapıyorlar genelde) geçmiş olsun

Dün bu uyarıyı ilk 1 kanalımda gördüm sonra o adsense bağlı bütün kanallarımda aynı hata ortaya çıktı, sanırım ban yedim ama yılmak yok.

Hesap dogrulama kodu istiyor ve bu saatte telefin bulamiyorum dogrulayacak. Girip hesabi silcem dogrulasam. 3 kanal gitmis boyle. Digerlerine de sicrar mi, ayni adsense

kanal url lerine bak yerinde durmuyorsa adsensedeki kanlları etkilemez bu kapanma..
bu hafta sırf kanal kapatmaya çalıştı youtube.sunucularımı kaldırmıyor ne:D

Hesap dogrulama kodu istiyor ve bu saatte telefin bulamiyorum dogrulayacak. Girip hesabi silcem dogrulasam. 3 kanal gitmis boyle. Digerlerine de sicrar mi, ayni adsense

boşuna doğrulama önce kanal açık mı bak ben yaptım ama sonra bir baktım kanal kapalıymış

Bana da "Bir Google ürününe erişilemiyor" hatası geldi sildim 1-2 kanalı sonra baktım hepsinde aynı uyarı var, tarayıcıyı açıp hesabımı bulmak için kanal ismimi yazdım buldum tıkladım;

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Bu uyarı geldi bütün kanallarıma(yaklaşık 15 tane) silip devam mı etsem acaba? Yeni hesap açsam yine kapatırlar eğer ip mi de alırlarsa bu sefer bir daha kanal açamam diye korkuyorum.

Önerileriniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bana da "Bir Google ürününe erişilemiyor" hatası geldi sildim 1-2 kanalı sonra baktım hepsinde aynı uyarı var, tarayıcıyı açıp hesabımı bulmak için kanal ismimi yazdım buldum tıkladım;

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Bu uyarı geldi bütün kanallarıma(yaklaşık 15 tane) silip devam mı etsem acaba? Yeni hesap açsam yine kapatırlar eğer ip mi de alırlarsa bu sefer bir daha kanal açamam diye korkuyorum.

Önerileriniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hesaplara giris yap ve hesabı ve ürünleri sil yap.
Sonrası malum devam et ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri