Peki o'da değilse nerden anlıyorlar?
IP ,MAC değil
Video kaynaklı bir sorun değil.
boş kanal bile gidiyor.. tek kanal sağlam kalmış yenilerin arasında. Şimdi kafamdaki tek soru neden sadece o kanal kurtuldu![]()
kardeşim hevesini kırmak istememiş youtube
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki o'da değilse nerden anlıyorlar?
IP ,MAC değil
Video kaynaklı bir sorun değil.
boş kanal bile gidiyor.. tek kanal sağlam kalmış yenilerin arasında. Şimdi kafamdaki tek soru neden sadece o kanal kurtuldu![]()
Konuyu hortlatıyprum ama çözümr ulaşan var mı? 700 aboneli kanal gitmesin boşa![]()
Hesap dogrulama kodu istiyor ve bu saatte telefin bulamiyorum dogrulayacak. Girip hesabi silcem dogrulasam. 3 kanal gitmis boyle. Digerlerine de sicrar mi, ayni adsense
Bana da "Bir Google ürününe erişilemiyor" hatası geldi sildim 1-2 kanalı sonra baktım hepsinde aynı uyarı var, tarayıcıyı açıp hesabımı bulmak için kanal ismimi yazdım buldum tıkladım;
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.
Bu uyarı geldi bütün kanallarıma(yaklaşık 15 tane) silip devam mı etsem acaba? Yeni hesap açsam yine kapatırlar eğer ip mi de alırlarsa bu sefer bir daha kanal açamam diye korkuyorum.
Önerileriniz?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.