Bir günde 30.000 video

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dante

Kayıtlı Üye
SelamınAleyküm Beyler.

Hiç spam yapmadım ama şöyle bir başlangıç yapmak istiyorum.30 kanala 1000'er video atmak istiyorum.Sonuçları çok kötü olurmu sizce ? IP falan tertemiz hiç para kazanması kapanan kanalım yada teliften kapanan kanalım olmadı.

30 kanala aynı anda yükleme yapmak sence ne kadar dogru olabilir? yt demez mi ki sana hayırdır kardes sen 30k video nerden buldun aynı anda? ya da 30k ozgun videon mu var senin acaba diye?

30 kanala aynı anda yükleme yapmak sence ne kadar dogru olabilir? yt demez mi ki sana hayırdır kardes sen 30k video nerden buldun aynı anda? ya da 30k ozgun videon mu var senin acaba diye?

Hocam günlük 200 atanında kanalı kapatılıyo 1000 atanında.Denemeyi düşünüyorum ama hayırlısı artık ne olur ne olmaz onu bilemem.

İki güne bir kanalın dışında hepsi kapanır

Hocam 30k video bayağı fazla ben fazla spam uğraşmadığım için bana mı fazla geliyor bilmiyorum.Benim kanallarımı toplasan 30 tanedir toplam 30 kanaldaki video sayısı inanın 3.000 geçmez arkadaş yaptığı bence riskli spam gider.Özellikle bir anda yüklersen kesin gider madem yapıcan tehlikeli o zaman zaman aralığı koy öle yükle bir anda yükleme

Hocam günlük 200 atanında kanalı kapatılıyo 1000 atanında.Denemeyi düşünüyorum ama hayırlısı artık ne olur ne olmaz onu bilemem.

dediğim gibi biraz zaman alır ama part part yükle. yükledikten sonra o kanala bir daha vps ile giriş yapma yükle bitir cerezleri sil yeni kanala basla anca belki böyle olabilir.

Hocam 30k video bayağı fazla ben fazla spam uğraşmadığım için bana mı fazla geliyor bilmiyorum.Benim kanallarımı toplasan 30 tanedir toplam 30 kanaldaki video sayısı inanın 3.000 geçmez arkadaş yaptığı bence riskli spam gider.Özellikle bir anda yüklersen kesin gider madem yapıcan tehlikeli o zaman zaman aralığı koy öle yükle bir anda yükleme

Aslında amacım 30k video atmanın sonucu ne olcak temiz IP ile.Para kazanmak falan değil yani :)

her kanal icin gunde 80 video at gec ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Spamdan gitmezse topluluktan telifden vs gider zaten. Daha fazla bölmeye çalıs max 1 kanala 300 at mesela

Aynen yorumlardan sonra bölmeye karar verdim.15.000 tane atıcam.her kanal için 500.

YT işinde başıma gelen en ilginç olayı söyliyim sana ben. 1 ay önce açılmış kanal. herşey orjinal telefon ile onaylı. para kazanması açılalı kanal olusturalı 2 hafta geçmiş. Aynı zamanda upload yapmayalı 1 hafta olmus. yanı hıcbır kanala up yapmamıstım. dün böyle bir şekilde sıfır kanala 8 video attım. spam yedi. Sonra 30 video baska kanala attım sorun cıkmadı hala. Sen düşün gerisini :)

YT işinde başıma gelen en ilginç olayı söyliyim sana ben. 1 ay önce açılmış kanal. herşey orjinal telefon ile onaylı. para kazanması açılalı kanal olusturalı 2 hafta geçmiş. Aynı zamanda upload yapmayalı 1 hafta olmus. yanı hıcbır kanala up yapmamıstım. dün böyle bir şekilde sıfır kanala 8 video attım. spam yedi. Sonra 30 video baska kanala attım sorun cıkmadı hala. Sen düşün gerisini :)

:) :)

5 kanal ile denedim yapmaya caliscagin seyi 5 gun dayandi kanallar sonrasi spam.

yt durmadan kanal patlatıyor günde 80 video bir kanala atmaya korkuyoruz 30 kanal 1000er video atıcak güldüm :D üstelik başlangıç olarak

Hiçbir şey olmaz dostum. Kapanacak kanala 1 video yüklesende kapanır.
Kanalın kapanmaması şunları uygula.
Bir gmail hesabı aç. google+ sını aktif et, kullanıyormuş süsü ver.
Maili aktif göstermek için birkaç yere mail at.
Video yüklemek için bot kullanacaksan, botla yükleme başlamadan önce yükleceğin kanalından çıkış yap. Kanallar arasında hesabı değiştirle gezinme. Başka kanala geçerken birinden çıkış yap diğerine geç.
Vds kullanacaksan da Tr ipindeki hesabından çıkış yapıp vds ipinle yükleme bitinceye kadar Tr ipinden hesabına girme.
Deneyimlerim sonucu çok şükür uzun bir zaman kanallarım kapanmadı ama kesin kapanmaz ya da kapanmayacak diye bir şey yok.
Yani videoyu az veya çok yüklemekle spamın alaksı yok. Bazen hiç video yüklemediğim bile spamdan uçabiliyor. :)
Hayırlı kazançlar herkese.

Hiçbir şey olmaz dostum. Kapanacak kanala 1 video yüklesende kapanır.
Kanalın kapanmaması şunları uygula.
Bir gmail hesabı aç. google+ sını aktif et, kullanıyormuş süsü ver.
Maili aktif göstermek için birkaç yere mail at.
Video yüklemek için bot kullanacaksan, botla yükleme başlamadan önce yükleceğin kanalından çıkış yap. Kanallar arasında hesabı değiştirle gezinme. Başka kanala geçerken birinden çıkış yap diğerine geç.
Vds kullanacaksan da Tr ipindeki hesabından çıkış yapıp vds ipinle yükleme bitinceye kadar Tr ipinden hesabına girme.
Deneyimlerim sonucu çok şükür uzun bir zaman kanallarım kapanmadı ama kesin kapanmaz ya da kapanmayacak diye bir şey yok.
Yani videoyu az veya çok yüklemekle spamın alaksı yok. Bazen hiç video yüklemediğim bile spamdan uçabiliyor. :)
Hayırlı kazançlar herkese.

Katılıyorum arkadaşa. Hesaplar hem pc de hem vds de açık olmasın. Vds den yada pc den çıkış yaptıktan sonrada nerede oturumu tekrar açacaksanız hemen açmayın. 30 dk falan geçsin. Vds de ve pc de sık sık çerez temizliği yapın. 1 ip ile çok fazla hesap açmayın. 1 ip = 1 gmail olsun. Alt kanal açabilirsiniz aynı ip ile.

yt durmadan kanal patlatıyor günde 80 video bir kanala atmaya korkuyoruz 30 kanal 1000er video atıcak güldüm :D üstelik başlangıç olarak

Sayıyla alakası yok bence.Video atmadan kanalı patlayanlar var.Ama tabi riskli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri