Bir günü daha bitirdik sorunsuz çok şükür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

petitjoueur

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.play-free-gamez.com
Forumun bu kısmını biraz blog niyetine kullanıyorum ama bu durumun sıkıntı yarattığı arkadaşlar varsa söylerse bu tür başlıklar açmam bir daha.

Bugün sabah uyandığımda (saat öğlen 2 civarıydı ) bilgisayarı açmaya üşendiğimden telefondan adsense e bakayım dedim. herhalde 20 aralıktakinin aynısı gibi bir şey olur en fazla diye beklerken ne göreyim. saat 2de adsense te izlenme 80k görünüyor. heyecanla bilgisayarı açtım. youtube a girdim. videoları kontrol ettim hangisi diye. hiç ummadığım bir video patlamış gitmiş. videoyu 20 aralık gecesi 11i geçe yüklemişim. şu an 500k yı açmış durumda. akşama kadar f5 e basmaktan tuşun üstündeki yazı silindi desem yeridir ve günü şu şekilde bitirdim;

kazanç 21 aralık 2013'e ait. kimi arkadaşlara az gelebilir, ne var bunda falan diyebilir de ben ilk defa bu kadar fazla getiri sağladım bir günde. güzel başlayan gün de güzel bitti çok şükür böylelikle :)

he şu izlenmeyi direkt aktarsa daha mutlu edebilirdi beni ama olmadı o kadar. buna şükür.

Hayırlı olsun. :) İnşallah kanala zarar gelmez :)

kanala zarar gelmesin diye bütün videoları sildim vallahi. tek zarar para kazanması engellenir. video güncelliğini koruyacak tarzda olmadığından en fazla 1 haftaya unutulur. dolayısıyla ondan yana da pek sıkıntı yok. ne bırakırsa kârdır diyorum şu saatten sonra :)

çok güzel de
sayfa to düşük izlenme yüksek tbm yüksek nasıl oluyor bu?

Ne azı hocam, bu kazancı 1 ayda zor yapanlar var benim gibi :D

Hayırlı olsun :)

Taktik açıklanmadığı sürece kazanç paylaşımları yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri