Bir iki düzenleme yaptım tbm uçtu

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
etiketin falan alakası olduğunu sanmıyorum video yükleme ekranının altında youtube çerezlerden faydalanır diyo ben vds ararken youtube de hep vds reklamları çıkıyodu bende...
hiç etiket girmesem bile tbm 0.07-0.10 arası değişiyo hatta geçen gün 2 tık tbm 0.94 ü görmüştüm... bence tamamen şans işi pahalı reklama denk gelmek lazım

ben de bu tür çalışmalara başladım bi 10 gündür falan. 3. gün bir baktım TBM 2,74 olmuş ama günü 0,33 ile kapattı. Şimdileri ise bazen 0,10'un üzerine çıkıyor bazen 0,03-0,04 civarı oluyor. Daha önceki ve niche çalışması yapmadığım kanallarım yüzünden düşüyor olabilir mi?

etiketin falan alakası olduğunu sanmıyorum video yükleme ekranının altında youtube çerezlerden faydalanır diyo ben vds ararken youtube de hep vds reklamları çıkıyodu bende...
hiç etiket girmesem bile tbm 0.07-0.10 arası değişiyo hatta geçen gün 2 tık tbm 0.94 ü görmüştüm... bence tamamen şans işi pahalı reklama denk gelmek lazım

çerezler falan doğru fakat genelde türkçe içerik çalışıyorum yavaş yavaş yabancı içeriği doğru geçiyorum etiketlerin ve kategorinin faydası olduğunu düşünüyorum.

---------- Mesaj saat 14:05:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:50 civarında gönderildi. ----------

ben de bu tür çalışmalara başladım bi 10 gündür falan. 3. gün bir baktım TBM 2,74 olmuş ama günü 0,33 ile kapattı. Şimdileri ise bazen 0,10'un üzerine çıkıyor bazen 0,03-0,04 civarı oluyor. Daha önceki ve niche çalışması yapmadığım kanallarım yüzünden düşüyor olabilir mi?

Kanalların arasında türkçe içerikli kanal varsa ondan olabilir genelde tbm si düşük oluyor türkçe içeriklerin. eğer hepsi yabancı kanal ise onlarada bi niche çalışması yap derim sonucunu 1 2 haftada alırsın.

Nasil yaptigimi anlattim dediginizden kastiniz"niche" kelimesiyse eger,cok aciklayici ve bilgilendirici olmus..tesekkur ederim...

Nasil yaptigimi anlattim dediginizden kastiniz"niche" kelimesiyse eger,cok aciklayici ve bilgilendirici olmus..tesekkur ederim...

hocam şimdilik bu kadarıyla idare edin deneme yapıyorum yavaş yavaş direk yazdığım kelimeleri sizinle paylaşmam doğru olurmu yada paylaştım diyelim belki bir iki gün sonra kanallarım kapandı yada sizin kanallarınız kapandı ne olacak ozaman bunuda düşünmek lazım.

hocam şimdilik bu kadarıyla idare edin deneme yapıyorum yavaş yavaş direk yazdığım kelimeleri sizinle paylaşmam doğru olurmu yada paylaştım diyelim belki bir iki gün sonra kanallarım kapandı yada sizin kanallarınız kapandı ne olacak ozaman bunuda düşünmek lazım.

Yunus bey bu dusuncenizde %100 haklisiniz.Fakat benim gorusume gore eger bu aciklamayi yapmiyorsaniz,konunun ilk kazancim konusundan pek de bir farki kalmiyor..Bu mantikla her niche yapip tbm yi artiran, sizin yaptiginiz gibi "niche yaptim" yazarak konu acabilir ve forum konulari copluge donebilir...Sizin bir moderator olarak bu konularda daha fazla hassasiyet gostermenizi arz ederim..

Yunus bey bu dusuncenizde %100 haklisiniz.Fakat benim gorusume gore eger bu aciklamayi yapmiyorsaniz,konunun ilk kazancim konusundan pek de bir farki kalmiyor..Bu mantikla her niche yapip tbm yi artiran, sizin yaptiginiz gibi "niche yaptim" yazarak konu acabilir ve forum konulari copluge donebilir...Sizin bir moderator olarak bu konularda daha fazla hassasiyet gostermenizi arz ederim..

herkesin görüşü farklı herkesin görüşüne göre bir açıklama yaparsam gerisini siz düşünün :) genel açıklamayı yaptım nasıl yaptığımıda yazdım sayılır artık birazda siz araştırın. zaten konudada yazdım ilk kazançla alakası yok istatistikleri tıklamaları izlenmeleri çekip koymadım yada kazancımı çekip koymadım.

Bu arada yanlışlık bu mesajımı senin mesajına ekledim :)

Gerçekçi olmak gerekirse. Reklam olarak algıladım. Kitap için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri