valla çok sevdim çok aşık oldum herşey güzel giderken konuşup kapatıyorum telefonu yanında hiç tanımadığım yüzyüze gelmediğimiz bir kız var. seni çok özledim 3 gün sonra yanındayım diyor süper gidiyor herşey sonra o kızın yanında olduğunu öğrendim neden bilmiyorum ama kız beni sevmiyor daha doğrusu şundan sevmiyor kız arkadaşımla yazın tartışmıştık ve bu kıza anlatmış herşeyi en yakın arkadaşı olduğu için o kızda sakın ona yüzverme boşver ayrıl bırak konuşma diyordu tabi bu birlikteliğimizi o kıza söylememişti. galiba ben o gün konuşunca duydu yada o an o kıza söylemek istedi kızda ne dediyse artık telefonu seni çok özledim çok seviyorum diye kapatan kişi 10dk sonra öyle bir mesaj atıyorki herşey bitiyor. arıyorum telefonum engelli. whatsapp facebook twitter her yerden engelliyor. şaka sandım yada o kız gizliden böyle birşey yaptı sandım üniversitelerimiz ayrı şehirlerde aramızda 3 saat var çıktım gittim yanına ama yok artık ne dediyse seni çok özledim diyen kız resmen benden kaçıyordu. ve ben onu çok seviyorum bu olayın üstünden neredeyse 1 ay geçti arada nasıl diye mesaj atıyorum bazen iyiyim diyor bazen hiç cevap vermiyor bayramda kendisi aradı en son 3 gün önce konuştuk ama şuan komple bitti herşey artık benimle konuşmayacakmış. aşk böylesine kötü birşey aşık olunca dünya onun etrafında dönüyor tüm dünyan o oluyor ve herşeyi ona yapıyorsun ama o gidince bir anda hayatının içine ediliyor...ama ben onu halen çok seviyorum ve eminim bir gün pişman olacak başkalarını dinlediği için ve benimle konuşmayacak isteyecek. bu ya 1 hafta ya 1 ay yada 1 yıl olsa bile elbet arayacak eminim.. çünkü yanına gidip konuştuğumda sneinle mutlu geleceği istiyorum eminim ben çok mutlu oluruz çünkü sen beni çok seviyorsun dedi ama bunu yaşamak istediğimden korkuyorum dedi. resmen belli etti kızın birşey dedi ve o an öyle bir vedalaştıki sımsıkı sarıldı bırakmak istemezcesine resmen sonrada arkadasına bile bakmadan koşarak gitti
birde bir rüya görmüştü bu olaylar olmadan 2 ay önce rüyasında şöyle oluyormuş
biz bir süre hiç konuşmamışız görüşmemişiz yani ayrılmışız ve bir yerde bunun karşısına çıkıyormuşum buda bana bakıp inanamıyormuş öyle bir değişmişimki imazım giyinmem saçlarım ve bu kendi kendine bu omu ben neyi kaybetmişim neyi istememişim demiş.
ve şuan şuan ki bir amacım onun gördüğü o rüyayı gerçekleştirmek istiyorum.
ve en son yine söylüyorum ben onu halen çok ama çok seviyorum çokda özlüyorum
---------- Mesaj saat 00:51:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:51:20 civarında gönderildi. ----------
belki yukarıdaki yazdığım bu konu ile alakalı olmayacak ama dayanamadım yazmak istedim![]()
"murat dalkılıç bir hayli" klibinde kendini değiştiriyor adam.
onun gibi olsa of diyorum.
bu arada aranızı kesin birileri kastiyen bozdu bence