Bir kaç öneri

Lastwisher

Kayıtlı Üye
Merhaba

Forumda gördüğüm değişirse güzel olacağını düşündüğüm bir kaç önerim olacak.

1) PM spam limiti;
Burada 30 sn uyguluyor sistem bu bizim için önemli bir sorun günlük 30-40 pm geliyor, mesela pazartesi günü geldiğimde bazen 50-100 pm oluyor benim cevap yazmam 5 sn sürüyor mesela bazılarına, fakat cevap vermek için 30 sn beklemem gerekiyor dolayısı ile 100 tane pm cevaplamam minimum 1 saati buluyor, bu limiti 10 sn gibi bi rakama çekmemiz mümkün mü ?

2) Konu uzunluk limiti,
Özellikle bot satış konularında belki bu uygulanabilir, kategoriye özgü olarak ayarlanabiliyor ise. Konu üzerinden ilk postda düzenleme yapmak istiyoruz mesela kullanıcı yorumları güncellemeler oluyor fakat konu limiti dolayısı ile bunları yazamıyoruz, konu içinde yazıdğımızda da kayboluyor malesef.

3) Kendi satış konumuzu modare etme,
Eğer böyle bir düzenleme yapılabilir ise moderatorlerin işi inanılmaz rahatlar diye düşünüyoruz.

Şimdiden teşekkürler.

Birde bir sayfadaki mesaj sayısı artırılabilir.
Bir sayfa için 10 mesaj az bence 20 olsa iyi olur.

Bu mümkün değil biz bunun için varız.

ayrıca çok fazla suistimal edilebilecek bi durum olur.konuyla ilgili güzel,olumlu mesajlar konuda kalır,ne kadar şikayet vb mesajlar varsa konu sahibinin işine gelmeyen,onlar silinir.kesinlikle olmasının imkanı yok bunun bu yüzden.ama pm olayına katılıyorum,süre kısaltılabilir.

1 ve 2 madde çok uygun düşünülürse güzel olur.

Ayrıca adminlere ulaşmıştım ama düzeltilmedi.

Logonun yanındaki ytpara google aramasında ki türkçe karakter hatası düzeltilirse güzel olur. Bazen uzun aramalarda tek tek uğraşıyoruz aradıktan sonra.

benimde bir önerim var. bir konuya girdiğimizde ilk sayfada en önce gönderilen mesajlardan değilde en son gönderilen mesajlardan başlasa daha iyi olur.

Tamam 3. seçenek eğer uygun gelmiyorsa sorun değil,

Bir de önemli bir ufak özellik rica edeceğim o da son okunmamış mesaj gitme,

şimdi mesela son mesaja tıkladığınızda atıyorum 110. sayfa ise son mesaj oraya gidiyor bunu bookmark aldığımızda sürekli değişmiyor. dolayısı ile bookmark alıp her seferinde bir daha tıklamamız gerekiyor. bu özellik diğer(isim vermek yasakmı bilmiyorum oyüzden vermiyorum) bir kaç webmaster sitesinde var işleri çok kolaylaştırıyor. Son eklenen mesaja git urlsini bookmark yapıyorsun direk yeni mesajlara düşüyorsun.

Burada da olsa iyi olur diye düşünüyorum.

Özel mesaj gönderme süresi 15 Sn çekildi.
Konu içi karakter limiti yaklaşık 2 katı artırıldı.

3. madde imkansız. O zaman satış konularında hiç şikayet kalmaz. Şimdi bile bazı arkadaşlar bazı arkadaşlara pm atarak bazı satış konusundaki bazı olumsuz mesajlarını düzenlemelerini istiyormuş.

3. madde imkansız. O zaman satış konularında hiç şikayet kalmaz. Şimdi bile bazı arkadaşlar bazı arkadaşlara pm atarak bazı satış konusundaki bazı olumsuz mesajlarını düzenlemelerini istiyormuş.

gönderin bana ibrahim direk ilgili makam olarak itina ile ilgilenirim :)

Çok çok teşekkür ediyorum üstadım o vakit konumuzu güzel güzel güncelleyebiliriz, [MENTION=9224]mNote[/MENTION] Hurray hurray!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri