merkezi haber
Yasaklanmış
bir video mu facebook da konuyla ilgili bir kaç sayfada reklamını yaptım video mu paylaştım yapılan yorumlara yanıt olarak video linki mi koydum ve bana dönüşü çok iyi oldu abone sayım bugün sabah 225 iken şuanda 614 e çıktı ve sürekli abartısız diyorum her 1 veya 5 dakika arasında bildirim geliyor videonuzu paylaştılar diye bunu lütfen yapın işe yarıyor ve video mu 26 sın da koydum şimdiki izlenim durumu

---------- Mesaj saat 02:01:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:43 civarında gönderildi. ----------
bu arada 3 tane facebook hesabı açın ve biriyle paylaşıma geçin ona ceza gelirse digeriyle devam edin
---------- Mesaj saat 02:13:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:01:42 civarında gönderildi. ----------
ayrıca 1 videoya bakan diğerlerine bakıyor ve düzenli bir artışınız olur

---------- Mesaj saat 02:01:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:43 civarında gönderildi. ----------
bu arada 3 tane facebook hesabı açın ve biriyle paylaşıma geçin ona ceza gelirse digeriyle devam edin
---------- Mesaj saat 02:13:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:01:42 civarında gönderildi. ----------
ayrıca 1 videoya bakan diğerlerine bakıyor ve düzenli bir artışınız olur