Bir kaç video reklamı ve sonuç

merkezi haber

Yasaklanmış
bir video mu facebook da konuyla ilgili bir kaç sayfada reklamını yaptım video mu paylaştım yapılan yorumlara yanıt olarak video linki mi koydum ve bana dönüşü çok iyi oldu abone sayım bugün sabah 225 iken şuanda 614 e çıktı ve sürekli abartısız diyorum her 1 veya 5 dakika arasında bildirim geliyor videonuzu paylaştılar diye bunu lütfen yapın işe yarıyor ve video mu 26 sın da koydum şimdiki izlenim durumu

---------- Mesaj saat 02:01:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:43 civarında gönderildi. ----------

bu arada 3 tane facebook hesabı açın ve biriyle paylaşıma geçin ona ceza gelirse digeriyle devam edin

---------- Mesaj saat 02:13:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:01:42 civarında gönderildi. ----------

ayrıca 1 videoya bakan diğerlerine bakıyor ve düzenli bir artışınız olur

bir video mu facebook da konuyla ilgili bir kaç sayfada reklamını yaptım video mu paylaştım yapılan yorumlara yanıt olarak video linki mi koydum ve bana dönüşü çok iyi oldu abone sayım bugün sabah 225 iken şuanda 614 e çıktı ve sürekli abartısız diyorum her 1 veya 5 dakika arasında bildirim geliyor videonuzu paylaştılar diye bunu lütfen yapın işe yarıyor ve video mu 26 sın da koydum şimdiki izlenim durumu

---------- Mesaj saat 02:01:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:00:43 civarında gönderildi. ----------

bu arada 3 tane facebook hesabı açın ve biriyle paylaşıma geçin ona ceza gelirse digeriyle devam edin

---------- Mesaj saat 02:13:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:01:42 civarında gönderildi. ----------

ayrıca 1 videoya bakan diğerlerine bakıyor ve düzenli bir artışınız olur

Facebook çok büyük bir kazanç kapısı,iyi kullanın.
Ama facebook'tan gelen kazançlar %50 kesintiye uğruyormuş diye duydum :eek:

yarına kadar bakalım nasıl olacak yarın tekrar paylaşırım bu taktik basit ve güzel

---------- Mesaj saat 02:20:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:19:40 civarında gönderildi. ----------

şuan 12 bin oldu isterseniz tekrr resm atabilirim

---------- Mesaj saat 02:20:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:20:04 civarında gönderildi. ----------

Facebook çok büyük bir kazanç kapısı,iyi kullanın.
Ama facebook'tan gelen kazançlar %50 kesintiye uğruyormuş diye duydum :eek:

izlenm sayısı çok fazla oldugu için hiç izlenm almamak veya az izlenim almaktan iyidir :)

bakın bu taktikler cidden işe yarıyor abone sayım 1900 oldu ve 7 günlük kazancımı size göndereyim bakın

ben bunu denedim biraz şans işi benimkiler tutmamıştı, ayrıca twitterdan deniyodum bi ara onun biraz etkisi olmuştu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri