Bir logoda ben yapayım dedim :)

Eyvallah üstadlar gözlerinize sağlık

Logo derken ortada ben kendiminkinden başka bir logo göremiyorum. Eğer YTPara'nın solunda ki gülen suratı diyorsanız o başka. Keşke direk benim ai'yi indirip üstünde düzenleme yaptıktan sonra logo yaptım diye konu açmasaydınız.

Logo derken ortada ben kendiminkinden başka bir logo göremiyorum. Eğer YTPara'nın solunda ki gülen suratı diyorsanız o başka. Keşke direk benim ai'yi indirip üstünde düzenleme yaptıktan sonra logo yaptım diye konu açmasaydınız.

hocam ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım ama cevabınızı vereym sizin logo dediğiniz şey anasayfada olan mı bu bir

İkincisi sizin logo ile uzaktan yakından bir benzerlik kurmadım direk youtube logosu ile bir bağlantı kurdum. Benim yaptığım logoyu sizin logonuza değil youtube'nin logosuna benzetseydiniz keşke :)

Ha halen daha benim logom diyosan

images

BU YOUTUBE LOGOSUNU SENMİ YAPTIN DA BENİM LOGOM DİYOSUN KARDEŞ

para yazısının sağındakı para sembolleri çıkarılırsa daha güzel olur diye düşünüyorum onun haricinde güzel olmuş eline sağlık :)

teşekkür ederim hocam gözlerinize sağlık

arkadaşlar şu anki logo ile arkadaşın son yaptığı logo çalışması arasında çok bariz kalite farkı var. Hatta ve hatta tartışılamaz bile. Konuyu açan arkadaşın yüreğine sağlık .
Ha şu anki logoyu tasarlayan arkadaşa da teşekkür ederiz. Fakat kimse kızmasın darılmasın fark var arkadaş

arkadaşlar şu anki logo ile arkadaşın son yaptığı logo çalışması arasında çok bariz kalite farkı var. Hatta ve hatta tartışılamaz bile. Konuyu açan arkadaşın yüreğine sağlık .
Ha şu anki logoyu tasarlayan arkadaşa da teşekkür ederiz. Fakat kimse kızmasın darılmasın fark var arkadaş

teşekkür ederim hocam. Yok yani benim anlamadığım bu işten bir kazancım olmayacak birşey olmayacak. Sonuçta ekmek yemek için yardımlaştığımız şu mekan için birşeyler yapalım derken yine bir çekememzlik yine bir tartışma ortamı.

---------- Mesaj saat 23:56:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:12:32 civarında gönderildi. ----------

Para sembolleri gayet iyi kalsın bence.

valla üstad grafik tasarım'ın bu yönü var işte bana güzel geln başkasına itici gelebiliyor. :) Bazıları beğniyo bazıları beğenmiyor :)

Logo çok güzel olmuş.Tamamdır senin logonu seçiyorum.Konu kapanmıştır.

Buyur abi dediğin değişiklikleri yaptım. ( [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] )
py9fu.png
py9g0.png

Logo gayet güzel, bence yapılanlar arasında en iyisi. Ben sadelikten yana olduğumdan dolayı böyle birşeyi tercih ederim, yaptığın logodan soldaki maskotu çıkarttığımızda bence daha sade ve güzel oluyor..

pybtp.png

pybtx.png

Bende sadelikten yanayım.Ama forum sitelerinde sadelikten ziyade siteyi temsil edecek bir maskot'un olması herzaman daha mantıklı.

Siteye gore ayarla atalim ustad eline saglik guzel logo.

Kardeşim forum senin gerçi 'de istediğini yapmakta özgürsün ama şöyle bir durum olsa daha iyi olmaz mı ? Bir konu açılır herkes daha doğrusu yapmak isteyen logosunu yapar ayın sonuna kadar zaman verilir. Daha sonra Ağustos ayının 1-10 arası bu logolar üyelerin beğenisine Anket olarak sunulur. "Böylelikle hiç kimse kırılmamış olur" Benim düşüncem.

Saygılar.....

Eline sağlık, Benim demek istediklerimi uygulayan bir kişi çıktı :)
Logo ne uzuuuun olcak, ne çok kısa olucak, Tam orta yer bulunacak. Yanda zaten $,£ TL işareti var.
Baştaki torba yerine, Yeşil konuşabilir, Ama güzel genede. İyi forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri