En güzeli bu üstüne bi dijital saatle kablo baglayacan bana bomba bagladılar diye kahveye girecen o curcuna işte tam videoluk olur
BENİM ADIM BOMBA SOYADIM ÖLÜM LAAAN! - YouTube
BENİM ADIM BOMBA SOYADIM ÖLÜM LAAAN! - YouTube
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rusya'daki olay gibi saka yapayim derken kafaniza bir sarjor bosalttirmayinda.Turkiyede Manyak cok yani
(Sozum meclisden disari..)
bizde bir söz vardır ya azimle ... duvari deler diye başarılar diliyorum![]()
Hocam ne gerek var buna?O ses türkiyede şarkı söyleyen kız 1 haftada 1m tık aldı,youtubeun en çok abonesi olan kanalın türü oyun.Yani maceraya gerek yok oturun oyun oynayın şarkı söyleyin vs.
hocam Turkiyeyi bilmem ama biz arkadaslarla Azerbeycanda yaptik ama basligi rusca koyduk izlenimler ve aboneler muhtesem..ama bayaga tokat yedim kendi adima![]()
Hah ustad supersin turkiyede olsan calisirdik seninle.ozelden kanalini atsana cook merak ettim neler yaptiniz
Bol şans Biz düşündük halende düşünüyoruz bizim izmir ekibiyle ama imkanlar el vermdi birtürlü yoksa düşünce var bende![]()
1 manyak arayacağına sen neden yapmıyorsun
2 manyak adam senle niye çalışsın senin katkın ne olacak. kendi yapar kendi çeker kendi yayınlar
Kendim cekip kendimmi oynuycam kamerayi kim tutcak3 kisi olmak lazim hocam.
Bu youtubeda izlediklerinizden daha fena seyler var. Fenaaa![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.