Bir Manyak Arıyorum Cesaretli Video Çekecez

M
  • Kullanıcı mexnet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
Hocam ne gerek var buna?O ses türkiyede şarkı söyleyen kız 1 haftada 1m tık aldı,youtubeun en çok abonesi olan kanalın türü oyun.Yani maceraya gerek yok oturun oyun oynayın şarkı söyleyin vs.

Yapacağınız şey tipinize mizacınıza bağlı mesela ben kadınlara veya herhangi birine gidip abuk subuk şeyler söyliyim tabi çok abartamadan genelde birşey olmuyor :)

Hocam remi zaten idolumuz.o ayri.direk dalariz diyen arkadas vardi zaten sopa yiycez yemeden olay olmaz.plan proje yaziyorum bu aralar neler yapiliir arac gerec fikirler.5 yapilcak video fikri var. Sizlerdende fikir bekliyorum.bi arkadas demis 5 bini zor gorursun diye :) hocam dersiniz iste bu adama ben bole diodum diye.
Fikirler gelsin reyizler

---------- Mesaj saat 23:56:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:53:21 civarında gönderildi. ----------

Hocam ne gerek var buna?O ses türkiyede şarkı söyleyen kız 1 haftada 1m tık aldı,youtubeun en çok abonesi olan kanalın türü oyun.Yani maceraya gerek yok oturun oyun oynayın şarkı söyleyin vs.

Hocam birazda macera pesindeyiz.adrenalin gelsin biraz, para tabi kazanicaz ama birazda isim yapmak lazim hocam.bakalim gedeyoz kiyamete :)

Bu konu iş yapar takipteyim videoları.
bekliyorum.

hocam Turkiyeyi bilmem ama biz arkadaslarla Azerbeycanda yaptik ama basligi rusca koyduk izlenimler ve aboneler muhtesem..ama bayaga tokat yedim kendi adima :)

Her isin bi zorlugu vardir hocam. Artik sopami yeriz kursun yemeyelimde :) ama bizim insanimiz oyle deil sever sakalari

1 manyak arayacağına sen neden yapmıyorsun
2 manyak adam senle niye çalışsın senin katkın ne olacak. kendi yapar kendi çeker kendi yayınlar

Benim aklıma ne manyaklıklar geliyorda işte önemli olan yapabilmek. :) Arkadaşlarında dediği gibi Burası Türkiye adamın aklını alırlar. :)

1 manyak arayacağına sen neden yapmıyorsun
2 manyak adam senle niye çalışsın senin katkın ne olacak. kendi yapar kendi çeker kendi yayınlar

Kendim cekip kendimmi oynuycam kamerayi kim tutcak :) 3 kisi olmak lazim hocam.
Bu youtubeda izlediklerinizden daha fena seyler var. Fenaaa :)

Kendim cekip kendimmi oynuycam kamerayi kim tutcak :) 3 kisi olmak lazim hocam.
Bu youtubeda izlediklerinizden daha fena seyler var. Fenaaa :)

hee sen kamerayı tutacann :D. neyse yav o manyak kamerayı tutaracak ücretsiz birinide bulur bence ama yinede bakarsın bi ortak bulursun bol şans.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri