Bir Öneri Faydalı Olacağını Düşünüyorum

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında

jamut

Kayıtlı Üye
Bir Öneri Faydalı Olacağını Düşünüyorum
Öncelikler Herkesz'e meraba Arkadaşlar, Şuanda Bahsedeceğim konu zannedersem adminler ve Mod arkadaşları Yakından İlgilendirecek ve konu sonunda uygun olup olmadıgını yorumlar İle Bizlere İzah etmelerini Temenni Ediyorum Neyse konuya geliyorum

Öncelikle Forumda çok sayıda Aynı katagori altında Açılmış konular Oluyor...!
Örneğin Her Ay Kanalların Belli bir günde İndexlenmemesi, Para kazanma Devre Dışı kalması, kanal Topluluk ihlali Yemesi,Kanalların sahte telif yemesi vb.. Konuları her Ay Sık sık Görüyoruz.
Ben Bu konuların Hepsinin Sitede Çöp Konu olmaması açısından, belli bir zamandan sonra Kaldırılacak bir katagoriye taşımak veya o Bir çöp katagorisi oluşturup o tür konuların Belli bir zamandan sonra Çöpe Taşınması İyi Olacağını düşünüyorum. Örneğin Şöyle bir konu Düşünelim Ekim Ayında Açılmış para kazanma Aktif olmuyor bu konuyu ekim ayı sonuna kadar açılan katagoride kalacak Ay sonunda Katagoriden Silinip Çöp klasörüne gidecek.
Bu düşüncem Hem Normal Yeni üyelerin ban yememe açısından hemde Aramıza yeni katılan Arkadaşların daha fazla bilgilenmesi için iyi olcağını Temenni ediyorum.
Yeni Gelen üyeler sitede arama yapmadan Konu açıyor.
Ve Site çöp Olmaması İçin Bu Konuların Kontrol altına alınınması Gerektiğini düşünüyorum.
Bu sadece Bir Fikirdir. Fikir alışverişi İyidir İstişare etmek Güzeldir.
Not: Bu bahsettiğim konular sadece her Ay sık sık Gelen Konular için Geçerlidir. Tüm sorular için değildir. İyi Forumlar

Sonuçta konular kilitlendikten sonra geriye düşüyor. Bence gereksiz uğraş getirir ama karar yöneticilerin sonuçta bir çok forumda kullanıyor bu dediğinizi :)

Sonuçta konular kilitlendikten sonra geriye düşüyor. Bence gereksiz uğraş getirir ama karar yöneticilerin sonuçta bir çok forumda kullanıyor bu dediğinizi :)

Evet Birçok Forumda Kullanılıyor Ama Bu forumda Oldugu kadar Sık sık aynı Konular açılmıyor Bu Forumu Başka forumlar İle kıyaslamamak Gerek Bu forum sitesinin kalitesi farklı Normal Forumların kalitesi farklı.Örnek Diğer Forum sitelerinde Her Ay Video para kazanma Devre dışı bırakıldı Diye Aynı konular sorulmuyor.
Başarısızda Olsa Ben Fikrimi Sundum Amaç istişare etmek. uygun Görülürse uygulanır. Uygun Görülmese de Saygı Duyarım. İYi Forumlar

Bukonu hakkinda buna benzer bazi seyler var aklimda ustad ama Muhammedi bekliyorum kac gundur.Bir okey verse herseye bazi seyleri yapacagim uygulamaya baslayacagim ama Muhammed'den Okey gelmedi henuz.

Site temasi,yeni temada ayarlar,yeni uyeli kayarlari,Sms ile uyelik,Forum icindeki yetki ayarlari,Tecrubeli uyelerde yetki durumu,yeni gorevliler kategori modlari,ozel yeni gelen uyeler icin belirtilmis ve dikkat cekilmis seviyede ozel forumlar,ozel Yeni Youtube sistemi Videolu anlatimlar vs hepsi aklimda ama bazi seylerin altyapisi bitmeden yapmak olmuyor.Muhammed bi bitirsin isini gerekli butun duzenleme ve uygulamalar yapilacak merak etmeyin.

Oneriniz dusunceniz icin tesekkurler.

Bukonu hakkinda buna benzer bazi seyler var aklimda ustad ama Muhammedi bekliyorum kac gundur.Bir okey verse herseye bazi seyleri yapacagim uygulamaya baslayacagim ama Muhammed'den Okey gelmedi henuz.

Site temasi,yeni temada ayarlar,yeni uyeli kayarlari,Sms ile uyelik,Forum icindeki yetki ayarlari,Tecrubeli uyelerde yetki durumu,yeni gorevliler kategori modlari,ozel yeni gelen uyeler icin belirtilmis ve dikkat cekilmis seviyede ozel forumlar,ozel Yeni Youtube sistemi Videolu anlatimlar vs hepsi aklimda ama bazi seylerin altyapisi bitmeden yapmak olmuyor.Muhammed bi bitirsin isini gerekli butun duzenleme ve uygulamalar yapilacak merak etmeyin.

Üstad abi. Şuan test aşamasında mı bu bahsettiğin durumlar. Yoksa muhammed abi den mi onay gelmedi.

Şimdiden hayılrı Olsun Diyorum Ustadım. İnşallah En kısa zamandan Aktif olur. Başarılı Çalışmalar Diliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri