Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Parayı vurduğum zaman kendime bi subaru impreza alıcamtabii yaşta gelince zaten gelene kadar anca vururuz oda vurucaz mı meçhul
![]()
daha faydalı şeyler paylaşmaya davet ediyorum![]()
ben spamsız ve vds siz vurmaya çalışıyom. ama zor oluyor. vds ye teşfik ediyolar
Bende araba almayı düşünüyorum ama daha parayı kazanamadık honda city sport yada PEUGEOT 607 3.0 Executive almak iştiyorum
Hondadan şaşmaa
---------- Spam Engelliyici 12:32 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------
Kalitenin zirvesini görücem diyosunuz yani![]()
Kalitenin zirvesini görücem diyosunuz yani![]()
Pejoda fena yanlız![]()
Temiz ev temiz arabaŞundan 1 tane olsun içinde yatar kalkarım![]()
Vaktim bol derken stajdayım ve bilgisayar başında hep işim bakınıyorum öyle foruma ama gerçekten verdiğiniz taktik çok güzel yapılabilirKimi 3 kanal açar 3ğndende köşeyi döner kimi 50 kanal açar hiçbirşnden köşeyi dönemez. Amma illaki 100 kanal açmışsa 1 kanalı köşeyi döndürür.
İşi öğrenene kadar vakit geçiyor. Çok kanal aç bir yerden bir şekilde vurgunu yaşarsın. Bir arkadaşa geçen ay bu videoda nasıl eşleşen geçerim diye sormuş bende verdiği videoda eşleşeni geçip yüklemiş. Az önce mesaj attı sadece o video arkadaşa araba aldırcak para kazandırmışİşi bilmesende nereden nasıl kazanç geleceğini bilemezsin. Anladığım kadarıyla vaktin bol. Aç onlarca kanal hergün 3-5 tanesini doldur. Ay sonhna geldiğinde illaki yüzün gülecektir. Ama 10 kanal açıpda yok kazanamıyorum dersen baştan kaybedersin. İşin erbabı olmadan 10 kanaldan 1-2 tanesinden vurgun yapmak mümkün değil. Yanlış anlama ama çaylak şansı denemen gerekiyor. Çok kanal, hepsine 50-100 video arası at. Kenara çek kanalı. Ne bulursan kopyala. Yeterki 5-10 milyon üstü hitli kanallardan video kopyalama. Yerinde olsam amatör çekimleriyle başlardım. İlk etapda telif işleriyle boğuşmak zor gelir. Canını sıkar, pes edersin.
![]()
![]()
Benim nirvanam bu parayi vurayım ilk bunu gerekirse tek bunu alacam.
Tapatalk ile yollandı.
Ducati de gerisini bosver belki birazcik apachede olabilir.Oralara hiç girmeyelim çıkamayız çünküYamaha r1 mi desem Honda cbr 100rr mı desem
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.