Bir Rica. Şikayet veya telif gönderin lütfen

• Kullanıcı serserin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

serserin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ritualturkey.com
Son 3 gündür mail adresini unuttuğum için kanala bir şekilde giriş yapmaya çalışıyorum. Bütün çabalarım olumsuz çıktı. Kanala bağlı olan Twittera dahi girebiliyorum fakat Youtube kanalıma giremedim. Bu durumda adsense hesap bağlayamıyorum. Ertesi gün para kazanması kapanıyor. Başka çare yok sanırım. Bu kanalın kapanması belki olayları düzeltebilir. Kanal kökünden kapatmak isterdim fakat hiç bir çarem yok. Sizden de ricam kanala sahte telif. vs şeyler ile kapatmama yardımcı olun lütfen.

Kanalın sizin olduğunu ispatlamaniz lazım. Yoksa başkasına zarar vermek istemeyiz.

sorunlu kanalın para kazanmalar gitmeden-telifle kapatılması ,adsenseyi kurtarıyor mu arkadaşlar???

https://www.youtube.com/user/UsaGermanyNews

Kusura bakmayın. Kanal bu. Kanalın benim olduğunu ıspatlayabiliirm. Kanalın üzerinde online twitter yazıyor. Kanala attığım videolar orada otomatik çıksın diye açmıştım. Oradaki twitterın adres ve şifresini inanmayan varsa özelden verebilirim. Bu bir kanıt olabilir. Ayrıca kanalın şifresini v.s biliyorum. Yalnızca kanalın gmail adresini unuttuğum için giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun

Kusura bakmayın. Kanal bu. Kanalın benim olduğunu ıspatlayabiliirm. Kanalın üzerinde online twitter yazıyor. Kanala attığım videolar orada otomatik çıksın diye açmıştım. Oradaki twitterın adres ve şifresini inanmayan varsa özelden verebilirim. Bu bir kanıt olabilir. Ayrıca kanalın şifresini v.s biliyorum. Yalnızca kanalın gmail adresini unuttuğum için giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun

Gmail adresi bölümüne UsaGermanyNews yazın şifrenizi yazın Altta kanalın gmail adresini görüceksiniz.

Gmail adresi bölümüne UsaGermanyNews yazın şifrenizi yazın Altta kanalın gmail adresini görüceksiniz.

Hocam o şekil nedense her kanalda olmuyor .Benimde sorunlu bir kanalım var o şekil deniyorum olmuyor nedense.
sorunlu kanala telif atmayı denedim telif atmayı da beceremedim atmadım daha önce.
Sizce flagdan kapatmak soruna çözüm olur mu ?

Ancak nasil ispahatliya bilirsin biliyormusun?

Kanal remine YTPARA diye bi resim koy herkes onu görür böylece inanir yappacagini yapar.

Kanal gayet iyi bir ayda 10 bin kusur izelnim var baska türlü kimse inanmaz twitter falan olmaz böyle

Çok teşekkürler fakat malesef denedim. olmuyor çıkmıyor. Bu uygulama daha önce varmış fakat şimdi o açığı kapatmış gmail. Araştırdım.

https://twitter.com/NewsWordss
Buyurun Ytpara logosu koyarsanız inanırız demiş bir arkadaşımda. Gerekli logo ve açıklama tweet olarak attım.

Sanırım bahsettiğiniz buydu. İnanmadığınız youtube hesabında da bu adres gözüküyor zaten. Benim olmasa neden o twitter adresini oraya ekleyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri