Bir Sahtekarlık Hikayesi ( NURİ DAĞAŞAN )

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Edit: Arkadaş Hala Paramı Vermediği İçin Whatsapp'tan gönderdiği Sesli Mesajı Yayınlıyorum. İfşa etmek en sevmediğim şeydir. Ama hakkımı yiyene de her şeyi yaparım..

https://www.youtube.com/watch?v=cQCV56BXcGU&feature=youtu.be

Merhaba arkadaşlar,
Bu şahsın (daha önceleri kardeşim diye hitap ettiğim kişinin) forumdaki nick'ini bilmediğim için şikayet konusu olarak açmadım. Bu ZAVALLI şahısla 7-8 aylık bir ticari geçmişimiz var. Ve bundan mütevellit de sürekli görüşüyorduk youtube ile alakalı. Ve bir gün uzun uğraşlarım sonucunda kapanma olayını çözdüğümü ve satabileceğimi söyledim. Önden anlaştığımız miktarı aldım. Ve taktiği anlattım. Ve her ay da ödemelerini İngilitere'deki bir tanıdığımın banka hesabına çekecektik. Hem bundan dolayı hem de taktik satışından dolayı da %10 verecekti. Fakat vergi olayından dolayı da bunu karşılıklı olarak anlaşarak %30 yaptık. Fakat bu zavallı şahıs kurnazlık yaptı. Pin gelmedi adrese. Banka hesabı için gelen tutarı verdim onaylanmadı dedi. Sonradan anladım ki pin adresini de benim adrese vermemiş. Başka yöntemlerle halletmiş. Ve her gün bana yazan bu zavallı çocuk, adsense hesabında 4 haneli kesinleşmesine rağmen ne arayıp ne de sormamaya başladı. Ben yine iyi niyetli düşündüm ama maalesef gerçek öyle değildi.. Parayı çoktan almış bile.. Ve beni de whatsapptan engellemiş. Aradım meşgule aldı. Sonra da sessize aldı ve sonradan da telefonunu kapattı ve sonunda da engellemiş.

Bu yazıyı muhakkak okuyacaksınıdır... SANA TEK SÖZÜM YAZIKLAR OLSUN. BU KADAR AŞAĞILIK OLACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİM..

Not: Kapanmayı çözdüğüm ay ben de 4 hane aldım. Daha sonra sürekli başka aksilikler oldu. Telif, 10k olayı vs. Bundan dolayı artık çok uğraşmıyorum...

Bu sahtekarın bilgilerini şuraya koyayım da herkes dikkatli olsun. Bütün forum sitelerinde de yayacağım bilgilerini...

İsim Soiyisim : Nuri Dağaşan
Tel No: 05315965739

Son düzenleme:
Sosyal medya hesaplarını bulup amcasına dayısına mesaj at

Merhaba arkadaşlar,
Bu şahsın (daha önceleri kardeşim diye hitap ettiğim kişinin) forumdaki nick'ini bilmediğim için şikayet konusu olarak açmadım. Bu ZAVALLI şahısla 7-8 aylık bir ticari geçmişimiz var. Ve bundan mütevellit de sürekli görüşüyorduk youtube ile alakalı. Ve bir gün uzun uğraşlarım sonucunda kapanma olayını çözdüğümü ve satabileceğimi söyledim. Önden anlaştığımız miktarı aldım. Ve taktiği anlattım. Ve her ay da ödemelerini İngilitere'deki bir tanıdığımın banka hesabına çekecektik. Hem bundan dolayı hem de taktik satışından dolayı da %10 verecekti. Fakat vergi olayından dolayı da bunu karşılıklı olarak anlaşarak %30 yaptık. Fakat bu zavallı şahıs kurnazlık yaptı. Pin gelmedi adrese. Banka hesabı için gelen tutarı verdim onaylanmadı dedi. Sonradan anladım ki pin adresini de benim adrese vermemiş. Başka yöntemlerle halletmiş. Ve her gün bana yazan bu zavallı çocuk, adsense hesabında 4 haneli kesinleşmesine rağmen ne arayıp ne de sormamaya başladı. Ben yine iyi niyetli düşündüm ama maalesef gerçek öyle değildi.. Parayı çoktan almış bile.. Ve beni de whatsapptan engellemiş. Aradım meşgule aldı. Sonra da sessize aldı ve sonradan da telefonunu kapattı ve sonunda da engellemiş.

Bu yazıyı muhakkak okuyacaksınıdır... SANA TEK SÖZÜM YAZIKLAR OLSUN. BU KADAR AŞAĞILIK OLACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİM..

Not: Kapanmayı çözdüğüm ay ben de 4 hane aldım. Daha sonra sürekli başka aksilikler oldu. Telif, 10k olayı vs. Bundan dolayı artık çok uğraşmıyorum...

Bu sahtekarın bilgilerini şuraya koyayım da herkes dikkatli olsun. Bütün forum sitelerinde de yayacağım bilgilerini...

hocam,boyle insanlar günü birlik yaşarlar...
Birgün kazanırlar bir ömür kaybederler..sağlık olsun.

Adamın skype adresi lamer nasıl güvendin?
Geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar,

Peki Kapanmama Taktiği Gerçekten işe Yarıyor mu? Şayet Yarıyorsa Çoluk Çocukla Boşa Vakit Harcama Gel Ortak Çalışalım.

Konusunu açacağım hocam ücretsiz.

siz adamsınız işte hocam. Konuya dördüncü girişim dedimki pm atayım dedim neyse dedim boşver bilgi verenmi kaldı bu zamanda dedim sonra yazınızı görünce yüzümde tebessüm oluştu.

hocam çok geçmiş olsun öncelikle.

fakat bu forumda nickini keşke bliyor olsaydınız şu an ismi geçen şahsın burda üyeliği olmayabilir belkide (yanlış anlamayın) böyle bir olay bile yaşanmamış olablir. 3. tarafların madur olamaması için bence ya daha fazla kanıt sunun yada nickini bir şekilde bulun hocam. sizide anlıyorum ama böylesi daha etik olur.

Genele Açmamanı Öneririm... Skype Adresini PM İle İletebilir misin? Şayet Taktiğin İşe Yarıyorsa Söz Veriyorum Kıbrıs Tatilin Benden...
Keske sende bu mesaji pm den atsaydin adama, resmen nasil bir adam oldugunu tum genele belli etmissin..

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapanmama taktiği güncel olarak varmı ? Efsane diye biliyordum. Bakalım sonuç ne olucak.

Bu arada ne kadar küçük düşünen zatlar varmış. Ayıp etmiş. hakkaten. Karaktersizmiş demek.

hocam iş yapacağın kişiyi keşke biraz araştırsaydın. bu arada bu isimde birini forumda tanıyan varsa yazsın buraya arkadaşlar.

Geçmiş olsun.Taktiği paylaşmanız halinde de çok dua alırsınız.

sanane bıçkın delikanlı adam paylaşacağım diyor bu özelden taktik istiyor

Kendi Nazarımca Sen Bu Forumun Zayıf Halkasısın Adamım Seni Kaale Almıyorum...

Keske sende bu mesaji pm den atsaydin adama, resmen nasil bir adam oldugunu tum genele belli etmissin..

Arkadaşa Teklifim Açık ve Net Bu Seni Neden Rahatsız Etti? Adamlık Hususunda ise En Az Senin Kadar Adamımdır ve Bu Konuda Rahat Olmanı Öneririm.

Edit: Taktik Paylaşımı Hususunda Yanlış Anlaşılmak İstemem. Taktik Paylaşılıcaksa PM veya Skype Aracılığı ile Paylaşılmasından Yanayım. Genele Paylaşılan Taktikler ve Tekniklerin Kullanım Süresi Kısa Olduğunu Bilmeyeniniz Yoktur Sanırım. Tercih Arkadaşın Bizimki Sadece Öneri...

Son düzenleme:
Kendi Nazarımca Sen Bu Forumun Zayıf Halkasısın Adamım Seni Kaale Almıyorum...

Arkadaşa Teklifim Açık ve Net Bu Seni Neden Rahatsız Etti? Adamlık Hususunda ise En Az Senin Kadar Adamımdır ve Bu Konuda Rahat Olmanı Öneririm.

Edit: Taktik Paylaşımı Hususunda Yanlış Anlaşılmak İstemem. Taktik Paylaşılıcaksa PM veya Skype Aracılığı ile Paylaşılmasından Yanayım. Genele Paylaşılan Taktikler ve Tekniklerin Kullanım Süresi Kısa Olduğunu Bilmeyeniniz Yoktur Sanırım. Tercih Arkadaşın Bizimki Sadece Öneri...
50-100 kisi yararlanacakken sen direk bana pm at yazmisin bumu adamlik? Bu bencilligin dik alasi. Hadi paylasilmasin diyorsun, ozaman kendinde istemiceksin. Bos muhhabbete gerek yok, adam zaten yazmis yazacagini. Keske su an foruma erisimin kapansa su taktigi ogrenemesen. Hani dogru bulmuyosun ya genele acilan konulari..

Şu devirde birine güvenip bir şey anlatan herkes gözümde haksız durumda. :) Güvenmeyin kimseye yahu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri