Bir Sahtekarlık Hikayesi ( NURİ DAĞAŞAN )

Sizinle anlaştı iş yapmadı diye mi bunca olay hocam ? O zaman benden adres alıp artık almayana da ben mi hakkımı haram edeyim ? Bugün içtiğim nargileyi başka yerde içtim siye cafeci bana haram mı etsin ? Sizden kaç para aldı dolandırdı ? Para kazanamadığınız içinse bunca hakaret ayıptır.sizden aldığı ödemeyi me için aldı kanıtlayın yoksa dolandırıcı demeniz ayıptır.
Ben adres satmadim. Taktik karşılığında anlaştık ve aynı zamanda da banka sağlayacaktırm. Bilmeden okumadan yorum yapmayın.

Ben adres satmadim. Taktik karşılığında anlaştık ve aynı zamanda da banka sağlayacaktırm. Bilmeden okumadan yorum yapmayın.

Siz asıl okumadınız yazı mı.arkadaş başka yol yöntem buldu yada kendisi aldı.sizden aldığı ücret nedir dolandırdığı miktar nedir ? Ticarette söze mi güveniyorsunuz ? Yaşınız size internette hayatta herşeyin olacağını göstermedi mi ? Dolandırılan miktarı dekont olarak atarsanız herkes aydınlanır..

Siz asıl okumadınız yazı mı.arkadaş başka yol yöntem buldu yada kendisi aldı.sizden aldığı ücret nedir dolandırdığı miktar nedir ? Ticarette söze mi güveniyorsunuz ? Yaşınız size internette hayatta herşeyin olacağını göstermedi mi ? Dolandırılan miktarı dekont olarak atarsanız herkes aydınlanır..
Avukatı olduğunu bu kadar belli etme...

Avukatı olduğunu bu kadar belli etme...

Hocam mantıklı açıklama yaparsanız kimse elemanın günahını almaz.adam gibi açıklama yapamazsanız rezil olan iftiracı siz olacaksınız.neyse umarım güzel açıklama yapar kazanamadınız diye iftira atmazsınız

Yaptığınız kaçamak cevap yerine mantıklı açıklama yapınız.banada iftira atmayınız Yok avukatı falan.kimsenin çoluk çocuk olduğu yok burada sözlerinize dikkat ediniz.

hocam adam şimdi diyecek montaj bu diye tübitak raporuda alın bence :)

Np72Ga.jpg

aL6Ng4.jpg

YDAEE2.jpg

8MJLLn.jpg

DPa55o.jpg

m3nNN8.jpg

EgZAAz.jpg

j8oNNL.jpg

Ses kaydında belirttiğim üzere yüzde 10 kısmını verecektim gelen genel ücretin. Bu resimler dede anlaştığımız üzere. Banka hesabına göndereceğim yüzde 10 olarak komisyon alıcak ve ben bunu kabul ettim arkadaşa 1.000 TL havale yaptım verdiği taktiği satın almak için. 2. fotoğrafta ya en kötü vergi problemi çözülür demişti. Bu parayı almadan önce bana vergi konusunda yüzde olarak hiçbir bilgi vermedi. Bu olayı kabul etmeden önce sadece yüzde 10 komisyon olarak söylemişti ve ben kendimde öyle biliyordum. Sonra bana taktiği anlattı. Ben whatsapptan defalarca mesaj attım hocam vergi oranı kaçtı İngiltere de 1 hafta boyunca muhasebeciyle görüşüyoruz dedi. Ardından söylediğinde bana yüzde 20 oranında bi vergi çıkardı. Yani yüzde 10 komisyon dediği orana vergide eklenip + %20 yüzde 30 oldu. Bende forumdan başka bir arkadaşın yardımıyla payoneer den kendim ödememi sıkıntısız bir şekilde aldım. Eğer vergi olayını baştan bana söyleseydi kesin bir miktar olarak ben bu işe hiç girmezdim ve herhangi bir satın almada gerçekleştirmezdim. Ben vergi olayını tr adsense de alınmadığından dolayı o şekilde biliyordum ve vergi çıkmaz diye düşünmüştüm. İngiltere de yaşamıyorum ve vergi konusunda herhangi bi bilgim yoktu ki başta satarken kendisi de vermedi. Bunun üzerine yazı yazmayı düşünmüyorum eğer bana başta sadece yüzde 10 komisyon la ödemeni vericem deseydi çalışırdım ama bana sonra dan çıkıp yüzde 20 komisyon vergi var dediğinde işler değişti.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xxTuRKuaZxx : Ödemeyi ondan alacağım vakit komisyon verecektim. Eğer vergisiz bir şekilde bana söyleseydi. Her ay ödememi onun hesabına gönderecektim. Bana vergi konusunda hiçbir bilgi vermedi başta bende o yüzden tamam dedim yüzde 10 komisyona ve dediği gibi olsaydı her ay ödememi ona gönderecektim. Yüzde 10 komisyonu onun banka hesabına göndereceğim vakit alacaktı. Ama vergi olayı yüzde 20 dedikten sonra ödeme göndermekten vazgeçtim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Velixyz : Mesajları kırpmadım neyse onu gönderdim. Sürelerine bakan dakika olarak görebilir. Numaranı engellememin sebebi bu fotoğrafta açık.
8MJW8k.jpg

Benim sınavım olacağı akşamı tam telefonumdan beni 15 kere aradın ve sinirlenip engelledim. Tekrar söylediğim gibi sizde bana vergi olayını açıkça söyleseydiniz her ay sizle ticaret yapardım. O düzenli her ay para gönderiririm dediğim olay banka hesabına ödeme yolladığımda oradan alacağın komisyondu(yüzde 10 dedin takdiği aldım 1 hafta sonra yüzde 30 a çıktı)

Edit:Bunun üzerine yazmayacağım ben takdiği satın aldım ve hakettiği ücreti de verdim. Bana söylediği maddelerde sözünde dursaydı bende çalışmaya devam edicektim. Sonuçta bi bankayla çalışıyorum biri yüzde 10 komisyon alıyor başlangıçta sonra bi anda yüzde 30 alıcam diyor. Diğer banka her türlü yüzde 10 komisyonla ticaret yapıcam diyor ve vergi kesintiside olmucak diyor başta bana ama bunu açıkça belirtiyor. Hangisi en iyi koşulu sağlıyorsa ve dediği sözde duruyorsa onla çalışırım

Son düzenleme:
Np72Ga.jpg

aL6Ng4.jpg

YDAEE2.jpg

8MJLLn.jpg

DPa55o.jpg

m3nNN8.jpg

EgZAAz.jpg

j8oNNL.jpg

Ses kaydında belirttiğim üzere yüzde 10 kısmını verecektim gelen genel ücretin. Bu resimler dede anlaştığımız üzere. Banka hesabına göndereceğim yüzde 10 olarak komisyon alıcak ve ben bunu kabul ettim arkadaşa 1.000 TL havale yaptım verdiği taktiği satın almak için. 2. fotoğrafta ya en kötü vergi problemi çözülür demişti. Bu parayı almadan önce bana vergi konusunda yüzde olarak hiçbir bilgi vermedi. Bu olayı kabul etmeden önce sadece yüzde 10 komisyon olarak söylemişti ve ben kendimde öyle biliyordum. Sonra bana taktiği anlattı. Ben whatsapptan defalarca mesaj attım hocam vergi oranı kaçtı İngiltere de 1 hafta boyunca muhasebeciyle görüşüyoruz dedi. Ardından söylediğinde bana yüzde 20 oranında bi vergi çıkardı. Yani yüzde 10 komisyon dediği orana vergide eklenip + %20 yüzde 30 oldu. Bende forumdan başka bir arkadaşın yardımıyla payoneer den kendim ödememi sıkıntısız bir şekilde aldım. Eğer vergi olayını baştan bana söyleseydi kesin bir miktar olarak ben bu işe hiç girmezdim ve herhangi bir satın almada gerçekleştirmezdim. Ben vergi olayını tr adsense de alınmadığından dolayı o şekilde biliyordum ve vergi çıkmaz diye düşünmüştüm. İngiltere de yaşamıyorum ve vergi konusunda herhangi bi bilgim yoktu ki başta satarken kendisi de vermedi. Bunun üzerine yazı yazmayı düşünmüyorum eğer bana başta sadece yüzde 10 komisyon la ödemeni vericem deseydi çalışırdım ama bana sonra dan çıkıp yüzde 20 komisyon vergi var dediğinde işler değişti.

Peki %10 Komisyonunu Verdiniz mi Arkadaşın?

Np72Ga.jpg

aL6Ng4.jpg

YDAEE2.jpg

8MJLLn.jpg

DPa55o.jpg

m3nNN8.jpg

EgZAAz.jpg

j8oNNL.jpg

Bu kirpa kirpa gonderdigin mesajlar senin aşağılık bir sahtekar olduğun gerçeğini degistirmiyor. Ölene kadar da sahtekar olarak kalacaksın. Sen eğer haklı olduğunu dusunseydin durduk yere beni engellemezdin. " Kanallarım kapanıyor ödeme alamıyorum her ay sana düzenli para gönderirim" diyen sensin. Hirsizdan hiçbir farkın yok. Hatta hırsızın sen. Delikanlı olsaydın telefonuma erkek gibi cevap verirdin. Biz böyle anlaştık anlaştık ama sözüm de durmayacagim çünkü ben hırsızım deseydin. İnşallah o paranın acısı en sevdiklerinden çıkar sana da zehir olur.

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

Peki %10 Komisyonunu Verdiniz mi Arkadaşın?

Hocam 4 hane kesinleşti geçen ay bu ay da 5 hane kesinlesmistir belki de.
%10 falan yok ortada. Kacti gitti yani. Kanallarim kapaniyor , cÖzersen her ay düzenli olarak sana ödeme yapacağım diyordu.ses kaydında var. Ben de pin bekliyorum gelecek diye. Adam meğerse planı kurmuş paralar kesinlesince.
İrtibatı kesti direk.

---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:57 ----------

Aylardır para alamayıp sayemde 4-5 haneler görünce %10 bile ödemeyen bi zavalli...

[MENTION=59654]Queen[/MENTION] Kardeş hayırdır sana ne oluyo ? hem konuya atlıyosun hemde dolandırıcıyı savunuyorsun!

Np72Ga.jpg

aL6Ng4.jpg

YDAEE2.jpg

8MJLLn.jpg

DPa55o.jpg

m3nNN8.jpg

EgZAAz.jpg

j8oNNL.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xxTuRKuaZxx : Ödemeyi ondan alacağım vakit komisyon verecektim. Eğer vergisiz bir şekilde bana söyleseydi. Her ay ödememi onun hesabına gönderecektim. Bana vergi konusunda hiçbir bilgi vermedi başta bende o yüzden tamam dedim yüzde 10 komisyona ve dediği gibi olsaydı her ay ödememi ona gönderecektim. Yüzde 10 komisyonu onun banka hesabına göndereceğim vakit alacaktı. Ama vergi olayı yüzde 20 dedikten sonra ödeme göndermekten vazgeçtim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Velixyz : Mesajları kırpmadım neyse onu gönderdim. Sürelerine bakan dakika olarak görebilir. Numaranı engellememin sebebi bu fotoğrafta açık.
8MJW8k.jpg

Benim sınavım olacağı akşamı tam telefonumdan beni 15 kere aradın ve sinirlenip engelledim. Tekrar söylediğim gibi sizde bana vergi olayını açıkça söyleseydiniz her ay sizle ticaret yapardım. O düzenli her ay para gönderiririm dediğim olay banka hesabına ödeme yolladığımda oradan alacağın komisyondu(yüzde 10 dedin takdiği aldım 1 hafta sonra yüzde 30 a çıktı)

Edit:Bunun üzerine yazmayacağım ben takdiği satın aldım ve hakettiği ücreti de verdim. Bana söylediği maddelerde sözünde dursaydı bende çalışmaya devam edicektim. Sonuçta bi bankayla çalışıyorum biri yüzde 10 komisyon alıyor başlangıçta sonra bi anda yüzde 30 alıcam diyor. Diğer banka her türlü yüzde 10 komisyonla ticaret yapıcam diyor ve vergi kesintiside olmucak diyor başta bana ama bunu açıkça belirtiyor. Hangisi en iyi koşulu sağlıyorsa ve dediği sözde duruyorsa onla çalışırım

Ben gösterecem sana çocuk. Bekle sen istedin bunu.. hirsiz a hersey mustehak...

[MENTION=15853]Oktay[/MENTION] Yanlış Anlama Bizim Konuya Müdahil Olmamız Pek Doğru Değil ama Davranışın Etik Durmuyor. Şahsi Görüşüm Madem Bu Arkadaşın Adsensesini Kullanmayacaksın veya Çalışma Şeklini Değiştireceksin Kendisine Uygun Bir Dille Anlatıp Kendisi ile Mutabık Kalmalıydın. Adam Sana Anlaştığınız Şartlar Doğrultusunda Verdiği Taktikle Milyarlar Kazandıracak Sen Tutup Sana %10 Demişte Vergi %20 Çıkmış Diyerek ve Sadece % 10 Kısıma Takılarak Anlaşmayı İptal Edeceksin ve Bundan Kendisinin Haberi Olmayacak. Hiç Etik Değil Biraderim...

Son düzenleme:
[MENTION=33115]velixyz[/MENTION] haklı
adam parayı görünce yan çizmiş
ayıp herşey para değil

[MENTION=59654]Queen[/MENTION] Kardeş hayırdır sana ne oluyo ? hem konuya atlıyosun hemde dolandırıcıyı savunuyorsun!

Hayırdır kardeşim sana ne oluyor ? Diyoruz ki adam gibi dolandırıcılık varsa resim falan kanıtlasın yani o zaman bende sana diyeyim dolandırıcı ? Adam karalamak sizin adamlığınızda bu kadar kolay mı ? Kolaysa eyvallah değilse adam gibi kanıtla gelsin bizde bilelim değil mi ? Asıl sana hayırdır benle şahsi problemin varsa gel özelden konuşup çözelim yok yere kalplerimizi kırıp köreltmeyelim değil mi ?

Hayırdır kardeşim sana ne oluyor ? Diyoruz ki adam gibi dolandırıcılık varsa resim falan kanıtlasın yani o zaman bende sana diyeyim dolandırıcı ? Adam karalamak sizin adamlığınızda bu kadar kolay mı ? Kolaysa eyvallah değilse adam gibi kanıtla gelsin bizde bilelim değil mi ? Asıl sana hayırdır benle şahsi problemin varsa gel özelden konuşup çözelim yok yere kalplerimizi kırıp köreltmeyelim değil mi ?

Sen taktiği al kullanan parasını al sonra vergi de şöyle böyle de az para ödemek için.. Sonra kalan kısmı ödeme haysiyetinde bile bulunma. Adam paraya çöktüğünü inkar bile etmezken sen gelmişsin savunuyorsun devam et

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri