Ses kaydında belirttiğim üzere yüzde 10 kısmını verecektim gelen genel ücretin. Bu resimler dede anlaştığımız üzere. Banka hesabına göndereceğim yüzde 10 olarak komisyon alıcak ve ben bunu kabul ettim arkadaşa 1.000 TL havale yaptım verdiği taktiği satın almak için. 2. fotoğrafta ya en kötü vergi problemi çözülür demişti. Bu parayı almadan önce bana vergi konusunda yüzde olarak hiçbir bilgi vermedi. Bu olayı kabul etmeden önce sadece yüzde 10 komisyon olarak söylemişti ve ben kendimde öyle biliyordum. Sonra bana taktiği anlattı. Ben whatsapptan defalarca mesaj attım hocam vergi oranı kaçtı İngiltere de 1 hafta boyunca muhasebeciyle görüşüyoruz dedi. Ardından söylediğinde bana yüzde 20 oranında bi vergi çıkardı. Yani yüzde 10 komisyon dediği orana vergide eklenip + %20 yüzde 30 oldu. Bende forumdan başka bir arkadaşın yardımıyla payoneer den kendim ödememi sıkıntısız bir şekilde aldım. Eğer vergi olayını baştan bana söyleseydi kesin bir miktar olarak ben bu işe hiç girmezdim ve herhangi bir satın almada gerçekleştirmezdim. Ben vergi olayını tr adsense de alınmadığından dolayı o şekilde biliyordum ve vergi çıkmaz diye düşünmüştüm. İngiltere de yaşamıyorum ve vergi konusunda herhangi bi bilgim yoktu ki başta satarken kendisi de vermedi. Bunun üzerine yazı yazmayı düşünmüyorum eğer bana başta sadece yüzde 10 komisyon la ödemeni vericem deseydi çalışırdım ama bana sonra dan çıkıp yüzde 20 komisyon vergi var dediğinde işler değişti.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xxTuRKuaZxx : Ödemeyi ondan alacağım vakit komisyon verecektim. Eğer vergisiz bir şekilde bana söyleseydi. Her ay ödememi onun hesabına gönderecektim. Bana vergi konusunda hiçbir bilgi vermedi başta bende o yüzden tamam dedim yüzde 10 komisyona ve dediği gibi olsaydı her ay ödememi ona gönderecektim. Yüzde 10 komisyonu onun banka hesabına göndereceğim vakit alacaktı. Ama vergi olayı yüzde 20 dedikten sonra ödeme göndermekten vazgeçtim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Velixyz : Mesajları kırpmadım neyse onu gönderdim. Sürelerine bakan dakika olarak görebilir. Numaranı engellememin sebebi bu fotoğrafta açık.
Benim sınavım olacağı akşamı tam telefonumdan beni 15 kere aradın ve sinirlenip engelledim. Tekrar söylediğim gibi sizde bana vergi olayını açıkça söyleseydiniz her ay sizle ticaret yapardım. O düzenli her ay para gönderiririm dediğim olay banka hesabına ödeme yolladığımda oradan alacağın komisyondu(yüzde 10 dedin takdiği aldım 1 hafta sonra yüzde 30 a çıktı)
Edit:Bunun üzerine yazmayacağım ben takdiği satın aldım ve hakettiği ücreti de verdim. Bana söylediği maddelerde sözünde dursaydı bende çalışmaya devam edicektim. Sonuçta bi bankayla çalışıyorum biri yüzde 10 komisyon alıyor başlangıçta sonra bi anda yüzde 30 alıcam diyor. Diğer banka her türlü yüzde 10 komisyonla ticaret yapıcam diyor ve vergi kesintiside olmucak diyor başta bana ama bunu açıkça belirtiyor. Hangisi en iyi koşulu sağlıyorsa ve dediği sözde duruyorsa onla çalışırım