Bir Videom biraz tuttu herhalde - Bulamıyorum

• Kullanıcı batuhan15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

batuhan15

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler. Bir 6 haziran öğleni tekrar birlikteyiz :p

Ben 5 gün önce başladım, şuan 13 tane kanalım var, izlenmeler tam istediğim gibi her gün biraz biraz üstüne koyarak artıyor.

Uzun vadede, sabit kazanç için tam istediğim gibi gidiyor, mesela dün(5 haziran) 113 görüntülenme geldi toplamda.

Benim adsense sabah 10'da veya 11'de yeni güne geçiyor. Şuan izlenim 432, konuya yazmaya başlayınca 416 idi, yani gayet hızlı artıyor fakat sorunum, izlenim alan video'mu bulamıyorum, en fazla izlenim alan videom 30 felan zaten.

İlginç :S

izlenim 432 çok değil ki 12 kanalın varmış gayet normal bi izlenme

izlenim 432 çok değil ki 12 kanalın varmış gayet normal bi izlenme

Hocam ben zaten onu kast etmedim ki, bak dün 112 görüntülenme geldi toplam 24 saat'te. Bugün 1 veya 2 saatte 452 oldu. Şimdi anlamışsındır hocam sanırım niye şaşırdığımı. Birden görüntülenme artıyor ise bir video tutmuştur şuan benim durumumda olan biri için.

hocam o videoyu niye bulmaya çalışıyosun ki

Merak ettim, sonuçta yeni heves hangi video tuttu merak ediyorum.

---------- Mesaj saat 12:36:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:24:23 civarında gönderildi. ----------

hocam o videoyu niye bulmaya çalışıyosun ki

Hocam baltalı ilah gibisin valla.

baltal%C4%B1+ilah+blog.jpg

Merak ettim, sonuçta yeni heves hangi video tuttu merak ediyorum.

---------- Mesaj saat 12:36:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:24:23 civarında gönderildi. ----------

Hocam baltalı ilah gibisin valla.

baltal%C4%B1+ilah+blog.jpg

yok baltalamak için söylemedim merak etmişseniz bişey diyemem

arkadaşım 13 tane kanalı nasıl açtın bana yardım edfersen sevinirin bu konuda

hocam kanal açmıyorum bana yardım ederseiniz çok teşekkür ederim

hocam kanal açmıyorum bana yardım ederseiniz çok teşekkür ederim

Hocam sıkıntınızı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışacağım zaten. Kanal açmıyorsunuz, kanal açamıyormusunuz? Açmıyorsanız kendi kararınız zaten.

Açmak istediniz de açamadınız mı?

arkadaşım bir tane kanal açtım daha fazla kanal açayım diyorum ama açamıyorum arkadaşım bana yardımcı olursanız teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler. Bir 6 haziran öğleni tekrar birlikteyiz :p

Ben 5 gün önce başladım, şuan 13 tane kanalım var, izlenmeler tam istediğim gibi her gün biraz biraz üstüne koyarak artıyor.

Uzun vadede, sabit kazanç için tam istediğim gibi gidiyor, mesela dün(5 haziran) 113 görüntülenme geldi toplamda.

Benim adsense sabah 10'da veya 11'de yeni güne geçiyor. Şuan izlenim 432, konuya yazmaya başlayınca 416 idi, yani gayet hızlı artıyor fakat sorunum, izlenim alan video'mu bulamıyorum, en fazla izlenim alan videom 30 felan zaten.

İlginç :S
Anladığım kadarıyla sen adsensedeki görüntülenmeden bahsediyorsun. Bu görüntülenmelerin nereden geldiğine Youtube analiz bölümünden bakabilirsin. Hangi video hangi gün ne kadar görüntülenmiş tamamının cevabı orada. Ancak veriler anlık değil, 2 gün geriden geliyor.

Veya öbür türlü video yöneticisine bakarsın. Video dün kaç izleme aldı şu an kaç? Bu ayrımı yapabilirsen yine hangisinin daha çok izlendiğini anlarsın.

onu bana tarif ederseniz tşkkür ederim

---------- Mesaj saat 13:59:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:46:33 civarında gönderildi. ----------

arkadaşım bana acil nasıl fazla al kanal açabilirim

onu bana tarif ederseniz tşkkür ederim

---------- Mesaj saat 13:59:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:46:33 civarında gönderildi. ----------

arkadaşım bana acil nasıl fazla al kanal açabilirim

Modeme reset at ardından tarayıcı gecmisini temizle tamamdır.

pingler denilen proglamla yapılıyormuş. Dediniz şekilde olmuyor

Anladığım kadarıyla sen adsensedeki görüntülenmeden bahsediyorsun. Bu görüntülenmelerin nereden geldiğine Youtube analiz bölümünden bakabilirsin. Hangi video hangi gün ne kadar görüntülenmiş tamamının cevabı orada. Ancak veriler anlık değil, 2 gün geriden geliyor.

Veya öbür türlü video yöneticisine bakarsın. Video dün kaç izleme aldı şu an kaç? Bu ayrımı yapabilirsen yine hangisinin daha çok izlendiğini anlarsın.

Anladım, youtube analiz'i bekleyecez o zaman, veya adsense'de yine 2 gün sonra, en çok izlenen video'yu görebilyiormuyuz?

Çünkü dediğin gibi ben bütün kanallarıma baktım, zaten maksimum izlenme alan videom 30, şuan herhalde tutan video 301+ dadır. Hiç göremedim öyle birşey.

Adsense'den en çok görüntülenenleri sıralıyabiliyor isek öyle hallolur bu iş.

Arkadaşlar bir videom için bana bugün şu şekilde bir mesaj geldi; sizce ne yapmam gerekiyor acil cevap lütfen.

newsflare
Merhaba,

Benim adım Rosa. Ben haber ajansı Newsflare için çalışmak. Ben sizin videolar youtube yayınlanan ve ben size aitse bilmek istiyorum.
Eğer, bize video çekmek ve dünya çapında haber müşterilerine satmak için izin için aşağıdaki onay formunu tıklayabilirsiniz.

Yaşadığınız video yapmak paranın 24 saat 50% PayPal aracılığıyla ödenecektir. Size kim ve daha fazla bilgi için web sitemizi Newsflare - Shoot video, tell the world, get paid. gidebilirsiniz ne önce tıklayarak yok görmek isterseniz.

çok teşekkürler
rosa

Arkadaşlar bir videom için bana bugün şu şekilde bir mesaj geldi; sizce ne yapmam gerekiyor acil cevap lütfen.

newsflare
Merhaba,

Benim adım Rosa. Ben haber ajansı Newsflare için çalışmak. Ben sizin videolar youtube yayınlanan ve ben size aitse bilmek istiyorum.
Eğer, bize video çekmek ve dünya çapında haber müşterilerine satmak için izin için aşağıdaki onay formunu tıklayabilirsiniz.

Yaşadığınız video yapmak paranın 24 saat 50% PayPal aracılığıyla ödenecektir. Size kim ve daha fazla bilgi için web sitemizi Newsflare - Shoot video, tell the world, get paid. gidebilirsiniz ne önce tıklayarak yok görmek isterseniz.

çok teşekkürler
rosa

Sizin yayınladığınız videoyu görmüş ve tamamen size aitmi diye soruyor eğer video sizinse satın almak istiyor, ingilizce yazsaydınız daha anlaşılır olurdu sanırm kazandıkları paranın %50 sini size vericekler tam anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri