Bir Yetime Bilgisayar Yardımı

her türlü yardıma hazırız ancak 9 yaşındaki bir evladımızın tamam hevesi olabilir ancak o yaşta bir çocuğun cep telefonu veya bilgisayar tarzı teknolojik cihazlara bulaşması çok fazla sakıncalı.. keşke başka bir şey alsak onun hevesini değiştirebileceğimiz.. [MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam babasıyla görüş de başka bir şeye ikna etsin eğitici vs bir şeylerde olabilir.. kendimden biliyorum yıllardır gözlerim bozuldu bu bilgisayar yüzünden :) Allah razı olsun senden bu arada..

Hocam çocuk 10 yaşında yanlış yazmışım, hocam cep telefonu falan değil, bilgisayar 10 yaş için sakıncalı değil be hocam benim ufaklık 5 yaşında neler yapıyor pc de. :)

Bu arada adamın haberi yok böyle bir şey için, çok üzüldüm hocam ben ondan yazıverdim buraya, süpriz yapacaz durum bundan ibaret

Hocam çocuk 10 yaşında yanlış yazmışım, hocam cep telefonu falan değil, bilgisayar 10 yaş için sakıncalı değil be hocam benim ufaklık 5 yaşında neler yapıyor pc de. :)
o gözlerin acısı yıllar sonra kötü çıkıyor hocam :( ve bilgisayara sabitlenince çocukların gelişimi yavaşlıyor fiziki açıdan.. neyse inşallah o çocuk mutlu olurda gerisi mühim değil.. sadece kendimden bildiğim için üzülüyorum

her türlü yardıma hazırız ancak 9 yaşındaki bir evladımızın tamam hevesi olabilir ancak o yaşta bir çocuğun cep telefonu veya bilgisayar tarzı teknolojik cihazlara bulaşması çok fazla sakıncalı.. keşke başka bir şey alsak onun hevesini değiştirebileceğimiz.. [MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam babasıyla görüş de başka bir şeye ikna etsin eğitici vs bir şeylerde olabilir.. kendimden biliyorum yıllardır gözlerim bozuldu bu bilgisayar yüzünden :) Allah razı olsun senden bu arada..

sana çok pis katılıyorum abi , zengin bir ailenin evladının okul başarısı ile , fakir bir ailenin evladının okul ders başarısı ortada , o güzel kardeşimin hayat sınavı bu belki de azmedip çok çalışıp süper yerlere gelecek , pc onu bu şevkten hevesten kırabilir

Küçükte olsa bı odeme yaptım 20kişi 50tl yollsa 1000tl eder +masasıda alınır haydi biçocuk sevindirin beyler

Bir önceki laptopumu verebilirim ama tuşları falan çıkık ve eski hediye edilecek gibi değil.
Eksik kalırsa skype'tan yaz bana hocam mümkün olduğu kadar tamamlamaya çalışırım.. Veya ailenin başka bir ihtiyacı varsa, ileriki günlerde olursa yine yazabilirsin..

Geçtik o yollardan..

paypaldan odeme yapsam olurmu bi tek paypalda var suan ucret hocam

o gözlerin acısı yıllar sonra kötü çıkıyor hocam :( ve bilgisayara sabitlenince çocukların gelişimi yavaşlıyor fiziki açıdan.. neyse inşallah o çocuk mutlu olurda gerisi mühim değil.. sadece kendimden bildiğim için üzülüyorum

üstat bu çocuğu tanımaz bilmeyiz. Şu an param olmadığı için yardım edemiyorum ama çıplak kadınlara bakacak diye dedemler bana bilgisayar aldırmamışlardı. Şimdi gurur duyabilecekleri seviyedeyim. Oçocuğun yerine kendimi koyduğum zaman gözlerim doldu. Bırak bilgisayarı, alma hayalini bile kurması nerede ise imkansız. 10 yaşındaki bir çocuk illaki bilgisayarda oyun oynamak ister değil mi. Kendi çocuğumdan biliyorum 3 yaşında tabletle youtube girip çizgifilm açıp izleyebiliyor. Beğenmediği yerleri sardırıp reklam çıkınca atla diyebiliyor. ee bu yavrunun günahı ne 10 yaşına gelmiş bilgisayardan habersiz. Şu an param yok ama ödememi alır almaz bende yardımda bulunacağım. Okuyacak çocuk bilgisayarlada okur. Hatta bilgisayarla daha iyi okur.

[MENTION=10664]turgut06[/MENTION] [MENTION=16269]hevalozcan[/MENTION] [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=12355]uniquehero[/MENTION] [MENTION=12014]Karınca[/MENTION] [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] [MENTION=12631]ikaan[/MENTION] [MENTION=13751]Mehmet Ali Ertunç[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] [MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] [MENTION=14405]pampa[/MENTION] [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] [MENTION=13093]CNZ[/MENTION] [MENTION=16071]slowloris[/MENTION]

Arkadaşlar konuya ekledim iban v.s. bilgileri.

tamamdır hocam..

lifedan ödeme gelir gelmez ilk sana dönüyorum.. 6-7 ocağı bulabilir yani dönmem , bilgin olsun..

paypaldan odeme yapsam olurmu bi tek paypalda var suan ucret hocam

Konuda paypal hesabını da eklemiş arkadaş, farketmedin sanırım. :)

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] Hocam bu arada eksik kalırsa yılbaşından sonra (maaş zamanı) pm atarsanız tamamlamaya çalışırız elimizden geldiği kadar.

arkadaşlar yaşı küçük olabilir ama bu devirde okula başlayan her çocuğun bilgisayar hakkı var. Okula giden çocuk her arkadaşında bilgisayar görürse elbette üzülür. Adam başı 30-50 tl versek zaten bir bilgisayar alınır o parayıda burada saatlerde kazanıyoruz ;)

NOT : IBAN numaranın yanına tam ismi yazarmısın eft yapaym geri sekmesin boşuna para.

ufak bir miktar paypala aktardım pazartesi ödeme geldiğinde biraz daha atacam..ALLAH senden razı olsun böyle davranışı bir kez daha kutlarım.

Arkadaşlar tek tek hepinize yazamadım allah sizden razı olsun, çok güzel bir şeye imza atıyoruz allahın izni ile, arkadaşlar ödeme atan arkadaşlar pm ile bildirsin lütfen. 10-15 gün içinde bilgisayarı alırız bu gidişle.

Konuda paypal hesabını da eklemiş arkadaş, farketmedin sanırım. :)

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] Hocam bu arada eksik kalırsa yılbaşından sonra (maaş zamanı) pm atarsanız tamamlamaya çalışırız elimizden geldiği kadar.

ben yazana kadar konuya edit yapmis gormedim ya ondan :)

İlk bağışı ben yaptım. Haydi Bismillah. Hocam 50 TL gönderdim. İnşallah hayırlı olur.:)

Öncelikle böyle birşeye vesile olmanıza çok sevindim. Benimde ilk bilgisayarımı hediye olarak almışlardı. Her aklıma geldiğinde o insanlar için dua ederim. İnşallah yardımlarımız bu evlat için hayırlı olur..

Bu arada arkadaşlar yardımın küçüğü büyüğü olmaz. İçinizdeki niyet çok önemlidir.

Cennette “Dar-ül-ferah” denilen köşke, ancak, müminlerin yetimlerini sevindiren girer. [İ.Neccar]

[email protected] alıcısına .... TRY gönderdiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri